• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته کامپیوتر (نرم‌افزار - سخت‌افزار - علوم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع salar.ce2000
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مهندسی کامپیوتر(نرم افزار-سخت افزار-علوم)

به نقل از H@MED :
مگه خوابگاهاش چشه؟
آره هم شنیدم هم دیدم ! کلا 20-30 واحد بیشتر با هم فرق نداره! فوقش اونا رو میشینم میخونم! بعد تازه اختیاری هم که بگیری تقریبا مثه هم میشن.
از نظر امکانات ضعیفتره دیگه... مثلا من به هرکی میگم خابگاههای ما برای هر اتاق یخچال نداره تعجب میکنه در حالیگه بعضی خابگاها حتی مایکرفر هم دارن :-". ساختمان خابگاهها هم قدیمیند و مشکل زیاد دارن.تقریبا هیچکدام برای خابگاه بودن ساخته نشدن(یه خوابگاه عصاری هست... چشمت روز بد نبینه اینجا نمیشه بگم خاستی پ.خ بده). از نظر مدیریت هم که.... بازم اینجا نمیشه بگم. ;)
البته نترسی ها! خیلی چیز بدی نیست. فقط میگم نسبت به جاهای دیگه میتونه خابگاههای ما هم بهتر بشه.
ولی یک مزیت که خوابگاهای ما داره نزدیکی به دانشگاهه. دو قدمه راه تا دانشگاه(دورترین خوابگاه کارشناسی یه ربع راهه). حتی خوابگاههای دخترانه تقریبا داخل دانشگاهن.
مزیت دومش نسبت به خابگاهای تهران هم هموطنور که قبلا گفتم اینترنته. تفاوت اینترنت به قدری شدیده که من ترجیح میدم تو خابگاه امیرکبیر باشم خیلی وقتا و یخچال و بقیه چیزا رو نداشته باشم!

یه سوال...وقتی این سه تا رشته ی سخت و نرم افزار و it انقدر بهم نزدیکن چرا مثل بقیه کشورا همشونو توی یه مهندسی کامپیوتر نمیذارن؟!

به نقل از H@MED :
خیلی ممنون
پس علم و صنعت نمیصرفه
بعد یه سوال دیگه خواجه نصیر و شهید بهشتی رو هم بعد صنعتی اصفهان بزنم؟
این نظر منه ها!ممکنه یکی بگه نه علم و صنعت بهتر از صنعتی اصفهانه.ولی به نظر من اصلا و ابدا نمیصرفه با توجه به خوابگاه و اینا...
خواجه نصیر که از علم و صنعت ضعیفتره. ولی درمورد بهشتی من نظر نمیدم. از دانشجوهاش بپرس. من خودم شخصا هرگز حاضر نبودم رشته فنی رو تو شهید بهشتی بخونم. ولی باز هم میگم بهتره از دانشجوهای خود این دانشگاه ها سوال کنید.

به نقل از H@MED :
مگه خوابگاهاش چشه؟
آره هم شنیدم هم دیدم ! کلا 20-30 واحد بیشتر با هم فرق نداره! فوقش اونا رو میشینم میخونم! بعد تازه اختیاری هم که بگیری تقریبا مثه هم میشن.
راستی یه مزیت دیگه برای خوابگاهای امیرکبیر دود و دمه. مدیریت خابگاها خیلی محکم برخورد میکنن با دود. برای همین هرکی میخاد سیگار بکشه معمولا یا میره بیرون یا پشت بام. قلیان و (مواد دیگه) هم که خیلی به ندرت هست. من تاحالا ندیدم و نشنیدم تو خابگاه باشه.

مهســـــــــــــا و S@ene خیلی خیلی تشکر. [-o< الآن انتخاب رشته ای که می خوام بکنم یخورده منظم تر شد. حالا بازم باید برم بپرسم تا دقیق تر بشه.

حذف شود!

لطفا در مورد رشته ها بگین...سخت افزار آخر عاقبتش چتیه....آخه از الام به فکر خوابگاهین؟واقعا کی :-& #-o

خب من بین دوراهیم! البته فعلا زوده!
من از بچگی هم مدار میبستم هم برنامه نویسی میکردم(11 سالگی و اینجاها) بعد به هوش مصنوعی و هک و اینا هم علاقه دارم به موج و کارای رادیویی و هم علاقه دارم!
البته بماند که به روانشناسی و معماری و جامعه شناسی و اقتصاد نیز علاقه زیادی دارم!! ;D
حالا موندم چیکار کنم!
هدف من هم ساختن روبات های هوشمند و یا مثلا موشک های هوشمند و اینا هست!کلا با کارای تحقیقاتی و پژوهشی حال میکنم!
میشه برق و نرم افزار رو باهم خوند ؟!
کلا نظر خاصی نسبت به من دارید !؟! :-"

به نقل از CrazyB0y :
خب من بین دوراهیم! البته فعلا زوده!
من از بچگی هم مدار میبستم هم برنامه نویسی میکردم(11 سالگی و اینجاها) بعد به هوش مصنوعی و هک و اینا هم علاقه دارم به موج و کارای رادیویی و هم علاقه دارم!
البته بماند که به روانشناسی و معماری و جامعه شناسی و اقتصاد نیز علاقه زیادی دارم!! ;D
حالا موندم چیکار کنم!
هدف من هم ساختن روبات های هوشمند و یا مثلا موشک های هوشمند و اینا هست!کلا با کارای تحقیقاتی و پژوهشی حال میکنم!
میشه برق و نرم افزار رو باهم خوند ؟!
کلا نظر خاصی نسبت به من دارید !؟! :-"
نظرم اینه که صبر کنید :) تا موقع انتخاب رشته کلی عوض میشه همه چی!
یه نفر بود طلای نجوم داشت. عاشق فیزیک و نجوم و اینا...بدون کنکور رفت معماری خوند!! :) در این حد تفاوت علاقه... واسه همین عجله نکنین واقعا!

Back
بالا