سلام.
ببین اگر دانشگاه تهران قبول شی ترم اول بهتون تو مبانی کامپیوتر سی درس میدن. در واقع درس نمیدن! یه پروژه میدن میگن انجام بدین
(مبانی کامپیوتر تهران یه چیز شلم شورباییه! از مدار منطقی بگیر تا معماری و اسمبلی و برنامهنویسی به زبان صفر و یک و ... را شامل میشه! آخر ترم هم میگن خب! حالا بریم سراغ C) البته نه اینکه بگم کاشون اشتباهه! نه! چون اصلا برنامهنویسی درس دادنی نیست! با پروژه عملی آدم باید یادش بگیره.
ترم دوم هم تو AP به طور کاااااااااااامل بهتون ++C درس میدن. در واقع زبانش مهم نیست. مهم اینه که بهتون تفکر شیءگرایی یاد میدن! (دکتر رامتین(خسروی)!
)
اینکه چرا جاوا نمیگن و ++C میگن خیلیییی دلایل منطقی و به جایی داره که حالا کاری ندارم. پس شاکی نشید که چرا اینجوریه و اینا
(در حالی که تخصص اصلی رامتین جاواست)
#C اصلا انتخاب خوبی برای شروع نیست! اصلا! از C شروع کنید. C رویاد بگیرید که ترم اول اذیت نشید.
من وقتی رفتم دانشگاه Cو++Cرو بلد بودم. بعد فقط واسه اینکه تابستون بعد از کنکورم به بطالت نگذره رفتم کلاسPHP! (با اینکه اصلا کلاس رفتن نیاز نداره! من فقط میخواستم تو خونه نباشم
)
PHP چیزیه که تو دانشگاه بهش احتیاج پیدا نمیکنید ولی اگر بلد باشید میتونید پروژه بگیرید انجام بدید جهت کسب درآمد و اینا... که خودم نکردم این کار رو ولی توصیهش میکنم!
ولی برای شروع از C شروع کنید!
زبانهای مختلف به جز یه سری ویژگیهایی که خاص هر زبان هستند، فقط در سینتکس با هم فرق دارن! پس یاد گرفتن یه زبان برنامهنویسی نه کار سختیه نه کار مهمیه! مهم یاد گرفتن تفکر برنامهنویسی هست. چیزی که ترم۲ دکتر رامتین به معنای حقیقی کلمه یادتون میده! (به شرطیکه دانشگاه تهران باشید.)
لینوکس هم از ترم۲. ترم۲ میگن برین دیگه تو لینوکس. از ترم۲ کاملا سیستمعاملتون میشه لینوکس. از الان لازم نیست
چون ترم اول اگر پروژه رو تو لینوکس زده باشید و رو ویندوز اجرا نشه صفر میدن بهتون
چیز سخت و خاص و شاخی هم نداره! اولش یه جوریه! بعدش یاد میگیرید.