اینجوری نوشته بود بنظر میومد نمیشه با windows از c++ استفاده کرد.به نقل از MoReDA :دوستانی که تو javachallenge ثبت نام نکردند تا دوشنبه شب وقت دارند ثبت نام کنند به سه زیانم هست : c++,python,java
ثبت نام کاملا آزاد است ...
http://www.javachallenge.ir/?page_id=365
خوب هیچ کاری نشد که نداره اما اونا پیشنهادشون این بود که با لینوکس کد بزنن و میک فایل لینوکس رو گذاشتنبه نقل از TaKavAr :اینجوری نوشته بود بنظر میومد نمیشه با windows از c++ استفاده کرد.
درسته؟
خوب بودن زبان تو هر رشته ای لازمه ولی همونطور که گفتی تو رشته هایی مثل کامپیوتر واقعا تاثیر گذاره که زبانت در حدی باشه که یه کتاب 400-500 صفحه ای رو روون بخونی. ( البته کتاب های لیسانس خوندنشون سخت نیست زیاد)به نقل از justkamand :سلام. این تاپیک برای کسی مثه من که دیوونه ی کامپیوترو هر چی که بهش مربوط بشه هستم واقعا به درد بخور بود. مرسیییییی!
من تمام پستا رو خوندم. ( ینی 10 صفحه پستو تنها دیوونه ای مثه من می تونه تو یک ساعت بگیره بخونه ها! ) اما همچین چیزی توش نبود واسه همینم می خوام بپرسم : اولا اینکه من شنیدم تو مهندسی کامپیوتر ، حالا هر گرایشی باید زبانت فوق العاده قوی باشه ینی فول باشی دیگه چون منابع مطالعه معمولا جدیدن و ترجمه نشده که باید بخونیشون. پس من از الان باید زبانم فول شه عایا؟ بعدشم اینکه واسه مهندسی کامپیوتر تو شریف ، امیرکبیر و تهران حداکثر رتبه ای که قبولت کنن چی باید باشه؟
در مورد زبان خیلی نترس، اون قدری که Agent 47 گفت لازم نیست. اگه یه کف قابل قبولی بتونی انگلیسی بخونی خوبه، ترم یک دو چند تا کتاب که مجبور بشی بخونی روون تر میشی.به نقل از justkamand :سلام. این تاپیک برای کسی مثه من که دیوونه ی کامپیوترو هر چی که بهش مربوط بشه هستم واقعا به درد بخور بود. مرسیییییی!
من تمام پستا رو خوندم. ( ینی 10 صفحه پستو تنها دیوونه ای مثه من می تونه تو یک ساعت بگیره بخونه ها! ) اما همچین چیزی توش نبود واسه همینم می خوام بپرسم : اولا اینکه من شنیدم تو مهندسی کامپیوتر ، حالا هر گرایشی باید زبانت فوق العاده قوی باشه ینی فول باشی دیگه چون منابع مطالعه معمولا جدیدن و ترجمه نشده که باید بخونیشون. پس من از الان باید زبانم فول شه عایا؟ بعدشم اینکه واسه مهندسی کامپیوتر تو شریف ، امیرکبیر و تهران حداکثر رتبه ای که قبولت کنن چی باید باشه؟
به نقل از Tizhooosh :من کیف می کنم با برنامه نویسی .یکم هم Cوvbبلدم .به نظرتون نرم افزار بخونم دانشگاه ؟واحداش سخته؟
نرم افزار فقط برنامه نویسی نیست، در اصل شما فقط سال اوله که برنامه نویسی طبق اون تعریفی که الان ازش دارید یاد میگیرید بعد از اون برنامه نویسی بیشتر نقش یه ابزار داره، مثه ابزار ریاضی توی فیزیک و کمک میکنه اطلاعات عمیق تری از کامپیوتر و سیستم های کامپیوتری و عملکردهاشون بدست بیارید.به نقل از Tizhooosh :من کیف می کنم با برنامه نویسی .یکم هم Cوvbبلدم .به نظرتون نرم افزار بخونم دانشگاه ؟واحداش سخته؟
از این که از برنامهنویسی لذت میبری میشه نتیجه گرفت که احتمالا تو دانشگاه هم از این رشته خوشت خواهد اومد! ولی این که انتخاب کنی یا نه به عوامل بیشتری نیاز داره که یکیش علاقه است.به نقل از Tizhooosh :من کیف می کنم با برنامه نویسی .یکم هم Cوvbبلدم .به نظرتون نرم افزار بخونم دانشگاه ؟واحداش سخته؟
کامپیوتر نخون!به نقل از alsa :من همیشه از برنامه نویسی فرار کردم چون اصلا خوشم نمیاد ولی فک میکنم الان لازمه که برم طرفش
پیشنهادی دارین؟؟؟آماتووورررما)
مطمئنا نمیخونم ولی هر رشته ای بری لازم داریبه نقل از Agent 47 :کامپیوتر نخون!