informatic
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهيد سلطانی
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر و قبولی مرحله 2 ! (~ناکامی در m3 !!!)
دنبالش هستم هنوز پیدا نکردمبه نقل از سعیـد :ممنون نیلوفر.
میشه لطف کنی سخت افزار و آیتی رو هم آپلود کنی؟
سلامبه نقل از ddnarges :سلام من باید امروز انتخاب رشته کنم خواهش میکنم زود جواب بدید
من برنامه نویسی خیلی دوست دارم
الا بین علوم کامپیوتر شریف و نرم افزار علم و صنعت موندم کدومو انتخاب کنم !! با توجه به ابنکه مبخوام ارشد IT
بخونم چیکارکنم ؟؟
برو نرم علم و صنعت یا شهر خودتون چون نمیتونی با علوم بری IT(فک کن تجربی بخونی بخوای ریاضی کنکور بدی).به نقل از ddnarges :سلام من باید امروز انتخاب رشته کنم خواهش میکنم زود جواب بدید
من برنامه نویسی خیلی دوست دارم
الا بین علوم کامپیوتر شریف و نرم افزار علم و صنعت موندم کدومو انتخاب کنم !! با توجه به ابنکه مبخوام ارشد IT
بخونم چیکارکنم ؟؟
به نقل از BEYOND THE Infinity :برو نرم علم و صنعت یا شهر خودتون چون نمیتونی با علوم بری IT(فک کن تجربی بخونی بخوای ریاضی کنکور بدی).
فرق که قطعا میکنه ! چارت چن تا پست بالاتر هست !به نقل از sepanta1990 :از نظر چارت درسی که تفاوت خاصی ندارن
به نقل از Lily Delicated :علوم کامپیوتر شریف البته مطمینی که علوم کامپیوتر شریف میاری؟
همه چیزمشترکهبه نقل از اورنجی :یک سوال. من الان چارت درسی سه ترم اول پلی تکنیک نرم و سخت رو دیدم و هیچ تفاوتی ندارن. بعد دانشجویان سخت افزار و نرم افزار سر یک کلاس میشینن؟ یا کلا کارشون جداست؟
یعنی نرم افزاریا و سخت افزاریا سر یک کلاس میشینن مشترکاشون؟به نقل از سعیـد :همه چیزمشترکه