منابع المپياد نجوم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : منابع المپياد نجوم

من تو تلگرام در خدمتم اینجا کلی طول می کشه جدا جدا بخوام تایپ کنم سوالاتم مثل اینکه زیاده :) آیدی م : Majno0n
موفق باشی :)

بچه ها من کلی کتاب المپیاد نجوم دارم که از دوران دبیرستانم مونده.بنظرتون چیکارش کنم؟
کسی هست بخواد استفاده کنه؟

بچه ها من کلی کتاب المپیاد نجوم دارم که از دوران دبیرستانم مونده.بنظرتون چیکارش کنم؟
کسی هست بخواد استفاده کنه؟
سلام خوبی؟
ببین من تازه دارم وارد دنیای نجوم میشم و به هر گونه کتابی نیاز دارم.
|
خوشحال میشم بهم بگی که چه کتابایی داری .تابتونم اگه خواستی ازت بگیرمشون.

سلام خوبی؟
ببین من تازه دارم وارد دنیای نجوم میشم و به هر گونه کتابی نیاز دارم.
|
خوشحال میشم بهم بگی که چه کتابایی داری .تابتونم اگه خواستی ازت بگیرمشون.
یه نگاه به تاریخ آخرین حضور بنداز.

با توجه به اینکه ظاهراً منابع المپیاد نجوم هی داره تغییر می‌کنه، خواستم این سوال رو بپرسم با توجه به اینکه تکراریه
برای شروع(سطح مبتدی)، چه کتاب مناسب تره؟

با توجه به اینکه ظاهراً منابع المپیاد نجوم هی داره تغییر می‌کنه، خواستم این سوال رو بپرسم با توجه به اینکه تکراریه
اولین منبع نجوم به زبان ساده است
که یه کلیات و حفظیات رو میگه
بنظرم سال پیش که شرکت کردم میشد باهاش یه 8 تا سوالی زد

• لایک
امتیازات: Cooly
اگه صرفاً برای مرحله یک قبول شدن می‌پرسی، هیچی! چون با هیچی هم قبول می‌شی احتمال زیاد. معمولاً چند هفته مونده به مرحله یک یه کم براش می‌خونن، اما اگه هدف مرحله دو هم هست، باید از اول بدون توجه به مرحله یک، اول یه مقدار ریاضی یاد گرفت (حد و مشتق و انتگرال و لگاریتم و مثلثات) و هم‌زمان باهاش فیزیک پایه (هالیدی یا فیزیک پایه بلت).

پیشنهاد من مشتق رو یاد بگیر بعد برو سراغ فیزیک
همزمان ریاضیات رو باهاش ببر جلو
یه انتخاب داری اول بری سراغ المپیاد نجوم و اخترفیزیک دوجلدی از دانش پژوهان یا بری سراغ مادرن و دیگر منابع اصلی
با توجه به اینکه نهمی هستی پیشنهاد من اولی هست، درگیر المپیاد میشی

• دابل‌لایک
امتیازات: Cooly
Back
بالا