به نظر من چون خدا این دنیا رو به وجود آورده ، علت و معلول فقط در این دنیا هستن . همون طور که برای ما قبل و بعد وجود داره ولی برای خدا نه !به نقل از آوا.سـ :به نظر من كه كلا علّت و معلول مشكل داره و راه خيلى دقيقى نيست براى ثابت كردن چيزى ؛ چون اونوقت بايد براى وجود خدا هم دنبال يك علّت باشيم :- ؟

معجزه هم خوانواده ي "عجز"ه .به نقل از ma2012 :کسی چیزی از "سحر" و "معجزه" میدونه؟

اگه خدا هم بخواد علت داشته باشه,که نمیشه اصن دنیا رو توجیه کرد,مثال:به نقل از آوا.سـ :به نظر من كه كلا علّت و معلول مشكل داره و راه خيلى دقيقى نيست براى ثابت كردن چيزى ؛ چون اونوقت بايد براى وجود خدا هم دنبال يك علّت باشيم :- ؟

من فك مي كنم اعتقاد به وجود معجزه نيازمند اعتقاد به يه قدرت ماورائيهبه نقل از ma2012 :به وجودشون اعتقاد دارین؟

تقریبا فک کنم اره!!!به نقل از delaram1995 :خيلي بد توضيح دادم نه؟ :-s :-[![]()
![]()

خب اگه خدايي دنيا رو خلق كرده و قوانين اونو تعيين كرده و از همون اولش به همه چي آگاه بوده ديگه چي نيازي داشته به اينكه بخواد به معجزه بر خلاف قوانين خودش ( مثه قرآن يا شتر حضرت صالح و ....) بفرسته.به نقل از delaram1995 :منظورم اينه كه لازم نيس شما به معجزه بطور جداگونه اعتقاد داشته باشي .
همين كه به چيزي مث خدا اعتقاد داري يني معجزه رو هم ضمنا قبول كردي .
حالا مفهومه ؟![]()
![]()