• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سحر یا علت و معلول؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ma2012
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سحر یا علت و معلول؟

اول اين كه بحث كاملن منحرف شده و دوم اين كه از اساس صحبتتون در مورد علت و معلول غلطه از نظر فلسفى.
اما در مورد موضوع اصلى تاپيك كه يك تاپيك ماشبهش رو تو انجمن اعتقادى هم داريم، مبنايي كه فرض شده غلطه و توى لينك پايين در موردش توضيح دادم:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,105434.msg1251902.html#msg1251902

به نقل از Miss Mysterious :
اول اين كه بحث كاملن منحرف شده و دوم اين كه از اساس صحبتتون در مورد علت و معلول غلطه از نظر فلسفى.
اما در مورد موضوع اصلى تاپيك كه يك تاپيك ماشبهش رو تو انجمن اعتقادى هم داريم، مبنايي كه فرض شده غلطه و توى لينك پايين در موردش توضيح دادم:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,105434.msg1251902.html#msg1251902

خوشحال میشم اشاره کنید به ضعفه بیانم در مورده علت و معلول.

و تو یک مبحثی یه مثالی دیدم یادم نیست نوشته ی کی بود و کدوم تاپیک.

گفته بود ما نمی دونیم دلیل عطسه کردن چی هست! میایم میگیم موجوده ماوراالطبیعه ای به اسم هپچو(!!!) وجود داره که هر وقت اون اجازه بده شما عطسه می کنید.

خوب حالا ما می دونیم چرا عطسه صورت میگیره و این رو به معتقدانه هپچو میگیم که دلیل عطسه این هاست نه هپچو! ولی این افراده معتقد میان میگن که خیر! اون دلایل درست هست ولی تا هپچو نخواد شما عطسه (‌یا شایدم صرفه یادم نیست )‌ نمی کنید!

خوب ما نمی تونیم اثبات کنیم هپچو وجوده خارجی نداره همونطور که اسب شاخ دار هم نمی تونیم نبودنشو اثبات کنیم!

ما میدونیم تکامل چگونه روندشو طی می کنه می دونیم جهان چطور ممکنه به وجود اومده باشه ( بله شاید نشه با دقته کامل توضیح داد ولی به هر حال می تونیم دنبالش بگردیم ) ولی در عینه حال امکان اینکه بگیم خدایی وجود نداره غیره ممکنه.

و اینکه معجزات امکان ندارن به دلایله فیزیکی بیان میشه.

یعنی امکان نداره کسی باکره بزاید! و امکان نداره ماه دو نیم شده باشه.

من نگفتم شما صرفن. در مورد بحثتون با آقاى متين و نحوه ى بررسي غلط علت و معلول حرف زدم.
و اين كه حرفتون در مورد اسب شاخدار و ساير مسائل هيچ ربطي به پستي كه لينكش رو دادم نداره.
ممنون ميشم حول اون حرف بزنين؛ چون نظر من اونه.

من کاری با بحث نداشتم...
فک کردم یه چیزایی جاش خالیه بد نیست دوتا حرف علمی یاد بچه های انجمن بدم. که البته اشتباه میکردم...
به جای رد یا نقضش مثال های پیش پا افتاده ای ارائه شد که ترجیح دادم دیگه ادامه ندم....

....

دوستان ترجیحا دیس لایک ندین بهتره. با این کار انجمن از جو علمی خارج میشه و اخر عاقبتش میشه مث انجمن اعتقادی....

بحث اعتقادی اگه دارین و روش تعصب به خرج میدین اونجا لدفن....

اینجا سعی کنید بحث فقط علمی باشه....

بازم اختیار دست شماست

با تشکر

Back
بالا