سلام؛به نقل از Kite :سلام
پنج باره که داریم فایلمونو ارسال میکنیم ولی ارسال نمیشه
چی کار باید کرد؟؟؟؟
سلام؛به نقل از k.sampadi :شرمنده تو بخش فراکتال حدودا چند تا مقاله برا ارائه و برگزده انتخاب میشن؟
به نقل از quicktime :سلام؛
چه پیغامی میده؟
فرمت فایلتون چیه؟ (فقط باید zip و rar باشه. حجمش هم کمتر از 10 مگابایت)
خیلی عجیبه.!به نقل از Kite :میگه تصویر امنیتی اشتباه وارد شده ولی اینطور نیست،فایلمونم زیپه،حجمشم 9 مگه X-(
نمیشه واستون میل کنیم؟؟؟
خودمون ب اطلاعتون میرسونیم.به نقل از n-kh :خب کی باید بفهمیم کدوم تیم انصراف داده ؟
خیلی از بچه ها با مشکل ارسال مقاله مواجه اند من نگهداشتم برا روز آخر من نتونستم ارسال کنم چیکا کنم؟؟؟؟به نقل از Cristiano Ronaldo :خودمون ب اطلاعتون میرسونیم.
میتونیم میل کنیدبه نقل از k.sampadi :خیلی از بچه ها با مشکل ارسال مقاله مواجه اند من نگهداشتم برا روز آخر من نتونستم ارسال کنم چیکا کنم؟؟؟؟
با سلام و پوزش بابت مشکلات!به نقل از k.sampadi :خیلی از بچه ها با مشکل ارسال مقاله مواجه اند من نگهداشتم برا روز آخر من نتونستم ارسال کنم چیکا کنم؟؟؟؟
سلام؛به نقل از ams :با سلام و عرض خسته نباشید
میشه بگید نتایج بررسی مقالات کی اعلام میشه؟
وای وای وای خیلی ممنون بابا باورم نمیشه مقاله ارسال شدبه نقل از Cristiano Ronaldo :میتونیم میل کنید
info@crrs.ir
چی ارسال نشده؟ ایمیل؟به نقل از mosquito :برای ما ارسال نشده از8 تا حالا هی میفرستیم
خاعرمادر
فک کنم بازم میتونید ارسال کنین اخه فرم ارسالو برنداشتنبه نقل از MissMarvelous :نمیشه امروز بعد از ساعت 9 فرستاد؟
امشب ساعت نه بسته میشه و حتی یه دقه اونور تر نمیتونینبه نقل از MissMarvelous :نمیشه امروز بعد از ساعت 9 فرستاد؟