- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : دهمین همایش ریاضی پژوهان جوان
اما این برگزار شدن و نشدنش دس ما نیس و اصللللللللا ب من و تو و دیگران ربطی نداره.
اینو برا تمام کسانی میگم ک خودشونو دخیل میدونن
زحمت کشیدن و حق دهرن نظر بدن ولی ن ب این تندی
نیما ب دل نگیر...برا کسیه ک میخونه و تو مدرسع ما امسالم هس..تو نیستی
پس بنا ب کفته مسوالان همایش باید هر ساله ب قوه خودش پابرجا بمونه :)
فقط تنها کاری ک میتونیم بکنیم اینه ک دنبال اسپانسر برا سال بعد باشیم و همچنین براش دعا کنیم
همین و تمام !!!!!
نیما جان نمیخوام با کسی بحث کنم اما ....به نقل از نــيما :دوره ی بعد ؟!!!!!
دست بردارین دیگه خواهشا ...
این همایش از اون موقعی که شما تازه اول دبستان بودی سجاد جان شروع شده و کلی قدمت و سابقه داره ...
کلی آدم این سال ها براش جون کندن تا توی ذهن همه بتونن یکی از بهترین همایش های دانش آموزی کشوری تو ایران رو بسازن ...
کلی اسم پشت این همایش هست الان ، از خود زنده یاد صادقی گرفته تا سخنران ها و چهره های ماندگاری که دعوت شدن و اساتیدی مثل خود دکتر میرزاوزیری و پویا وحیدی عزیز که خودشون الان توی ایران نامی هستند ...
اگر به هر دلیلی ، مشکلات و نبود امکانات و حتی ناصافی زمین امکانش نیست که مثل هرسال روند همایش رو به رشد باشه دلیل و اصراری بر ادامه اش نیست . حیف نیست واقعا که این اعتبار و ذهنیت مثبت رو کم و به مرور نابودش کنیم؟؟
میدونم امسال واقعا مشکلات زیاد بود . هم کل کادر و هم به خصوص محمدرضا عزیز واقعا تحت فشار شدیدی بودن و تمام تلاششون رو قطعا انجام دادن . امسال هم باتوجه به شرایط بوجود اومده چاره ای جز برگزاری و ادامه ی مسیر نبود . و قطعا نسبت به شرایط و مشکلات عملکردتون خوب بود و بدون شک جای خسته نباشید و تشکر از تک تک دوستان مسئول رو داره . اما ...
باتمام وجود خوشحالم که همایش 2 رقمی شد ...
اما به واقع اگر قرار باشه سال آینده هم به دلیل مشکلات و مسائل مختلفی (که قطعا وجود خواهند داشت) همایش در حد خودش برگزار نشه ، به شخصه امیدوارم امسال آخرین سال بوده باشه و عاجزانه میخوام که شما هم به فکر ادامه اش نباشید .
نمیخواستم این حرف ها رو بزنم . اما احساس کردم که بهتره الان که صحبت از دوره های قبل و برگزاری دوره ی بعد شد این موارد رو بگم .
بازم به همه تون خسته نباشید میگم . هرچند فقط عصر با دوستان یه سر کوتاه اومدیم و اصلا در جریان امور همایش نبودیم . اما به وضوح خستگی رو توی چشم های دوستان کادر و مسئول دیدم . امیدوارم قدر زحمت هاتون رو مسئولین هم بدونن ... موفق باشید .
+آقای پژهان درعمل 2سال هست که از مسئولیت اصلی کناره گیری کردند.امسال هم فقط روزهمایش و برای مراسم پایانی حضورداشتند...:)
اما این برگزار شدن و نشدنش دس ما نیس و اصللللللللا ب من و تو و دیگران ربطی نداره.
اینو برا تمام کسانی میگم ک خودشونو دخیل میدونن
زحمت کشیدن و حق دهرن نظر بدن ولی ن ب این تندی
نیما ب دل نگیر...برا کسیه ک میخونه و تو مدرسع ما امسالم هس..تو نیستی
پس بنا ب کفته مسوالان همایش باید هر ساله ب قوه خودش پابرجا بمونه :)
فقط تنها کاری ک میتونیم بکنیم اینه ک دنبال اسپانسر برا سال بعد باشیم و همچنین براش دعا کنیم
همین و تمام !!!!!