کتابهای تکمیلی سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع aysan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

از نظر شما کیفیت وکمیت مطالب کتاب های تکمیلی تیزهوشان تاچه حد خوبه؟

• خیلی زیاد

رای‌ها: 2 22.2%
  • زیاد

رای‌ها: 2 22.2%
  • متوسط

رای‌ها: 3 33.3%
  • کم

رای‌ها: 1 11.1%
  • خیلی کم

رای‌ها: 1 11.1%

• رای‌دهندگان
    9
  • Poll closed .
من امسال ورودی جدید دهم هستم.
دوست داشتم تکمیلی ها رو داشته باشیم ولی خب وقتی از معاون مدرسه پرسیدم گفت نه فقط کتابای آموزش پرورش...
من کتابای سمپادو میخوام....

راستی بچه ها کتاب های تکمیلی دوره دوم کلا برداشته شده( همه شهر ها) ؟؟
لطفا جواب بدید ؟؟

دوره دوم ک تکمیلی نداره..مگ بستگی ب شهر داره اصن؟؟!

من امسال ورودی جدید دهم هستم.
دوست داشتم تکمیلی ها رو داشته باشیم ولی خب وقتی از معاون مدرسه پرسیدم گفت نه فقط کتابای آموزش پرورش...
من کتابای سمپادو میخوام....

هعی...منم میخواستم

من ک دوره ۱ بودم تا اخر ماه دوم نداشتیم
چقد عجله دارین یاه یاه

ما هرسری که سفارش میدن واسه دو سال سفارش میدن
الان ما تکمیلیامون چاپ 97عه
واسه تکمیل ظرفیتامونم هنوز کتاب نیومده از سه چهار سال پیش چند تا مونده بود بینشون قرعه کشی کردن تا کتابا برسن-_-

کتاب های تکمیلی خوبن ها یعنی بد نیستن (متوسط هستن:/)
تنها مزیتی که داره گذوندن ساعت کلاسه:P:P:P:P:D البته برای ما اینطوره:P:P

سلام دوستان.
آیا برای شهر شما کتاب های تکمیلی امسال 98-99 اومده؟
برای بجنورد (شهر خودم)هنوز نیومده!
ما کلاسمون 26 نفره به 22 نفر کتاب چاپ 98 رسیده اونم تمام کتاب های تکمیلی ولی بدبختانه یا خوشبختانه به من و 3 نفر دیگه نرسیده ولی سفارش دادن فردا به دست ما هم میرسه.:D:P

بیشتر معلما کلا تکمیلی کار نمیکنن چون واقعا مطالبی که خودشون میگن خیلی از تکمیلی،تکمیلی تره و سختترِ وقتی جزوه معلم دستته تکمیلی انگار کتاب داستان بچه هاست:Dامسالم که فقط معلم ادبیاتمون تکمیلی کار میکنه که اونم تقسیم بندی میکنه کتابو که خود بچه ها حل کنن بیارن بگن بقیه هم بنویسن و خودشم یه چندتا نکته لا به لاش میگه....در مجموع تکمیلی چیز خاصی نداره....نگران نشین براش خیلی کمم بخونین کل مطلب میاد دستتون;):-b

بیشتر معلما کلا تکمیلی کار نمیکنن چون واقعا مطالبی که خودشون میگن خیلی از تکمیلی،تکمیلی تره و سختترِ وقتی جزوه معلم دستته تکمیلی انگار کتاب داستان بچه هاست:Dامسالم که فقط معلم ادبیاتمون تکمیلی کار میکنه که اونم تقسیم بندی میکنه کتابو که خود بچه ها حل کنن بیارن بگن بقیه هم بنویسن و خودشم یه چندتا نکته لا به لاش میگه....در مجموع تکمیلی چیز خاصی نداره....نگران نشین براش خیلی کمم بخونین کل مطلب میاد دستتون;):-b
=D>@-|:-?:RedHeart

=D>@-|:-?:RedHeart

واقعا معلما سمپاد یه مطالبی کار می کنن که از تکمیلی هم سختره:)

سلام. نمیدونستم کجای دیگه میتونم اینو بپرسم. ببخشید اگه زیرانجمن اشتباهیه.
میخواستم بپرسم کسی فایل پاسخ سوالات کتابهای تکمیلی نهم رو میدونه از کجا میشه پیدا کرد؟ تو اینترنت تکمیلی ریاضی رو تونستم پیدا کنم، با اینکه یه ذره کیفیتش پایین و قدیمی بود... ولی بود. فایل های تکمیلی علوم ولی انگار پاک شدن.
ممنون میشم اگه کسی داره دستی برسونه : * )

سلام. سایت تکمیلی پولی داره. ولی خب پی‌دی‌اف‌اینا نیست. یه‌سایت کوشا هم بود یه‌مدت داشت یهو نفهمیدیم چی‌شد از دسترس خارج شد. ولی سراغ پاسخ‌نامه نرید کلا. معمولا اثر عکس داره.
توی سایت تکمیلی فصل۱ رایگانه.

راجع به کتابای تکمیلی، ریاضی که اصلا کار نکردیم تا حالا، ولی خود استاد یه سوالایی میدادن که از تکمیلی هم سطحشون بالا تر بود!:-"
تکمیلی فارسی رو همیشه کامل کار میکنیم تو امتحانا هم سوال میاد.
تکمیلی علوم هم میتونم بگم فقط شیمی و فیزیک کار کردیم تا حالا.:>

ماهم تو اون سه سال اصلا طرف تکمیلی زیست و شیمی و فیزیک نرفتیم. اما هر سالو تکمیلی ریاضی کار کردیم. کتاب نهمش رو من بیشتر از بقیه دوست داشتم
من که اهل ادبیات نیستم ولی تکمیلی های ادبیات هم قشنگ بودن(جلدش نه ها:))بعضی از مطالبش)

من دلم کتابهای تکمیلی میخواست
ولی چون سری اول نظام ۶۳۳ بودیم، برای ورودی ما هیچ کتابی تالیف نشد.
دبیرا جزوه میدادن و بعضی‌ها ارجاع میدادن به کتابهای سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی!:|

Back
بالا