دماغ دارم - دستمال ندارم !

پاسخ : دماغ دارم - دستمال ندارم !

جوراب كه هست :-" ( شرمنده ;;))
اسكناس هم ، اگر صد تومني دويستي باشه جواب ميده . اما پونصديا كلفتن دماغ مبارك زخم ميشه :-"

:-&

وانمود کنید دنبال یه چیزی تو کیفتون میگردید اونوخ بشینید کنار دیوار سرتونو تا حد ممکن ببرید تو کیف ی برگه از دفترچه یادداشتی جزوه ای چیزی جدا کنید ترجیحا از این برگه نازکا که جاش نمونه بعد زندگی شیرین میشود فقط قبلش یاد بگیرید مدیریت زمانو زیاد سرتون تو کیفتون باشه مردم شک میکنن ^#^و این که همون اول کار سریعا مغزتونو تخلیه کنید یه ی ربعی راحت باشید و اینکه بعدش تو اینه ای صفه گوشی ای چیزی چک کنید اثرش نمونده باشه 3 نشه ^-^

خیلی شیک با دستتون پاک کنید و بماید به مردم و رد شید :-" انقدر فکر کردن نداره که

با تمام آرامش بشینید یه جا بعد یه حالتی که ینی غم دارینو ناراحتینو اینا سرتونو خم کنین بین دو تا دستاتون بعد در همون حالت با استفاده از زیر پیرنیتون عملیات رو انجام بدین ;D
خیلیم خوبه از دستمال کاغذیم بهتره .سپس سرتونو از بین دستاتون در بیارین و یه نفس عمیق محکم بکشین ک ینی بی خیال هر چی غمه(آخه مثلن ناراحت بودیم دیگه ها)سپس گوشیتونو در بیارین که مثلن به ساعتش نگا کنین اما قبلش دماغ مبارک رو چک کنین که از محتویاتش چیزی نمونده باشه

مثلن شبِ اونوقت سردم هست و همه مغازه ها و اینا هم بسته و دریغ از پر زدن یه کلاغ تو خیابون
اگه دیگه خیلی ریزش بینی شدید بشه و لباست هم حیفه به فنا بدی ;D :-"
حتمن اون دورو برایه درخت پیدا میشه، میری یه برگ میکنی قشنگ محتویات رو تمییز میکنی ;D
بعد میندازی پای درخت که به همون چرخه برگرده
آخر سر هم یه چن تا برگ میکنی میذاری تو جیب مبارک برای بعد ;D

به نقل از s!na :
خیلی شیک با دستتون پاک کنید و بماید به مردم و رد شید :-" انقدر فکر کردن نداره که

دماغ کوچولو که نیس :-" ازون دماغ سر ریزاس :))

دستمال؟؟ #-o
چی هست؟؟ :-??
با آستین لباس فرق داره؟
مگه همون نیست؟ ;D ;D

چیکارش داری آخه...بزا بره پائین بعد هدایت شه به ... ...بعد هضم شه ..اصن دستمالم مصرف نمیشه :-"
.....
عههههههه :-&

1 . دستمال را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید .

2 . هر قسمت را گلوله کنید .

3 . هر گلوله را در یکی از سوراخ دماغ ها فرو کنید .

4 . با خیال راحت به زندگی خود ادامه دهید .

خب قاعدتا اون دستمال كار ساز نيست،بنابراين ميشه رجوع بشه به گل و گياه،مثلا دارين بوش ميكنين و بقيه ماجرا

پسر اینجوری که با استفراغ هم همراه میشه.تازه ممکنه موقع بلع ناگهان فرو بره و برنگرده.دستتو میزاری روی یک سوراخ و با تمام قدرت اون یکی رو خالی میکنی و برعکس البته طوری که هر چی تو کله ات هست بیاد بیرون اگه بازم جواب نداد ناچارا باید عین افرادی که دماغ عمل میکنن سر بالا به راه ادامه بدی یا اینکه از لباسهای عزیزت مایه بزاری البته زیر پیراهن هم میشه

اینقدر از دستمال استفاده میکنی که دیگه نشه استفاده کرد بعد که دستمال تموم شد دوتا دستت رو میگری جلو دماغت یه فین المپیادی میکنی توش بعد عین یه مرد سرت رو بالا میگیری که کسی نبینندت بعد جفت دستات رو میمالی به دیوار =)) :-& معمولا این روش کامل دست ها رو پاک نمیکنه و مثل دستمال روش محدودیه ;D :-" این روش رو اینقدر ادامه میدیم که دیگه دستامون پر بشه از مایع مخاطی که وقتی انگشتاتو باز میکنی قشنگ مایع مخاطی کش اومده بین انگشتات مشهود باشه ;D :-& بعد دوباره عین یه مرد سرت رو پایین میندازی و دستات رو روی لباست یا شلوارت میذاری و با قدرت و زاویه مناسب طوری میکشی که همه مایع مخاطی به شلوار یا لباس بچسبه ;D :)) این روش از منابع نا محدود حساب میشه =))

چند مدل روش هست خب ! :-" ( حالتون بهم بخوره من مسئول نیستما ! گفته باشم ! :-?? )

1. اول پاهارو به اندازه ی عرض شانه باز میکنید . بعد خم میشید رو زمین طوری که دستاتونو به زمین برسونید ! ;D در این حالت دو تا اتفاق همزمان میفته :

الف) افراد دور و بر شما فکر میکنن چقدر ورزشکارید شما که انعطاف پذیری در هوا (!!) رو انجام میدید ! ;;)

ب) محتویات دماغ مبارک (اگه حسابی خیس خورده باشن البته :)) ) سرازیر میشن تو دهنتون :-& :))

بعد شما در کمال خونسردی تف میکنین بیرون و در یک حرکت قافلگیر کننده بلند میشین و پاتونو میذارین همون جای قبلی عملیات ! :-"

در صورت تکرار مجدد ، همینجوری ادامه بدین برین برسین اون سر حیاط !! :))

2. میتونید یه بطری آب بردارید به قصد خوردن ! یه قلپ که خوردید یهو همشو با شدت 100 متر بر ثانیه (!!) تف کنید بیرون که مثلا آب پرید تو گلوتون ! ;) در این حالت مسلما با اون فشاری که به خودتون آوردین محتویات دماغ هم بیرون خالی میشه ! :)) اونوقته که ملت بسیج میشن بهتون دستمال بدن ! :-"

3. اگه این اتفاق وسط مجلس ختمی چیزی افتاد ، میتونید در کمال خونسردی در حالیکه اصلا اشکی نمیاد از چشاتون ، پاشین برین پیش صاحب عزا ، یهو بغلش کنین ، فرو برین دقیقا رو قفسه سینش ! با قدرت بزنین زیر گریه و عملیات تمیزکاری رو انجام بدید ! ;D

تازه با این کارتون ثوابم میکنین یه چند دقیقه اون صاحب مجلس رو از گریه درمیارین میره طرف تو شک که آخه تو چیش میشی اینهمه زر زر میکنی ؟! :-"

بازم یادم اومد حتما ذکر میکنم ! ;D

دخترا از کش سرشون استفاده کنن ، عملیات با موفقیت انجام می شه. اما عواقب داره و باید موهای افشون شده رو دور از دید گشت محترم ارشاد قرار بدن.
پسرا هم میتونن از یک روش علمی به نام نشخوار استفاده کنن :- " گشنشون هم نمیشه تا یک مدت :- "

جلوی بینی تونو بگیرین و تظاهر به خون دماغ کنین و از بقیه طلب دستمال کنین! ;))
آفرین به خودم!!!ته خلاقیت =D> <:-P \:D/ ;D

× عزیزان سعی کنید همیشه نزدیکا ی گردنتون عطر بزنید... مثلن به شال
یا یقه ی لباس... در این صورت تنها کافیست بینی خود را به لباستون نزدیک کنید... دماغ باز کن نداریم ولی جایگزین که میتونیم بکنیم :لایک
و این که دسمالم بزارید تو جیبتون بمونه(لازم میشه) :P

فقط به همین اکتفا میکنم :-?
بد دردیه دماغ داشته باشی ولی دستمال نه =))
طوری که سر جلسه آزمون حاضر میشی نصف سوالا رو به خاطرش (به خاطر کمبود دستمال)
از دست بدی هر چند طبیعی هم چیزی یاد نداشته باشی :-&
یه سرماخورده ی بیچاره سر آزمون کانون مجبور میشه از صفحه سوالات فیزیک به عنوان دستمال استفاده کنه
جالب اینجا که بعدش مشاور میاد کنارش میگه تویه سوالای فیزیک که مشکلی نداری؟؟؟ (البته پسر بوده ها!!!!!)

در اینجور مواقع اولین درختی رو دیدین که برگای نسبتا کلفتی داررو انتخاب میکنین. یک مشت برگ میکنین. یک فوت میکنین روشونو. میذارین تو جیبتون کنار اون یک دونه دستمال.

تبریک میگم. حالا شما صاحب تعداد زیادی دستمال شدین.

یه چیزی بگم؟؟؟
یه همکلاسی داشتم....
وسط کلاس....
تمام محتویات داخل بینیشو تو دستمال کاغذی خالی می کرد....وضعیت بچه های کلاس=>> :-& :-& :-&
بنده خدا خیلی هم ریلکس این کارو انجام می داد... :-"
شما هم خودتونو بزنین به اون راه و از این روش استفاده کنین :P

Back
بالا