• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دماغ دارم - دستمال ندارم !

پاسخ : دماغ دارم - دستمال ندارم !

جوراب كه هست :-" ( شرمنده ;;))
اسكناس هم ، اگر صد تومني دويستي باشه جواب ميده . اما پونصديا كلفتن دماغ مبارك زخم ميشه :-"

:-&

وانمود کنید دنبال یه چیزی تو کیفتون میگردید اونوخ بشینید کنار دیوار سرتونو تا حد ممکن ببرید تو کیف ی برگه از دفترچه یادداشتی جزوه ای چیزی جدا کنید ترجیحا از این برگه نازکا که جاش نمونه بعد زندگی شیرین میشود فقط قبلش یاد بگیرید مدیریت زمانو زیاد سرتون تو کیفتون باشه مردم شک میکنن ^#^و این که همون اول کار سریعا مغزتونو تخلیه کنید یه ی ربعی راحت باشید و اینکه بعدش تو اینه ای صفه گوشی ای چیزی چک کنید اثرش نمونده باشه 3 نشه ^-^

خیلی شیک با دستتون پاک کنید و بماید به مردم و رد شید :-" انقدر فکر کردن نداره که

با تمام آرامش بشینید یه جا بعد یه حالتی که ینی غم دارینو ناراحتینو اینا سرتونو خم کنین بین دو تا دستاتون بعد در همون حالت با استفاده از زیر پیرنیتون عملیات رو انجام بدین ;D
خیلیم خوبه از دستمال کاغذیم بهتره .سپس سرتونو از بین دستاتون در بیارین و یه نفس عمیق محکم بکشین ک ینی بی خیال هر چی غمه(آخه مثلن ناراحت بودیم دیگه ها)سپس گوشیتونو در بیارین که مثلن به ساعتش نگا کنین اما قبلش دماغ مبارک رو چک کنین که از محتویاتش چیزی نمونده باشه

مثلن شبِ اونوقت سردم هست و همه مغازه ها و اینا هم بسته و دریغ از پر زدن یه کلاغ تو خیابون
اگه دیگه خیلی ریزش بینی شدید بشه و لباست هم حیفه به فنا بدی ;D :-"
حتمن اون دورو برایه درخت پیدا میشه، میری یه برگ میکنی قشنگ محتویات رو تمییز میکنی ;D
بعد میندازی پای درخت که به همون چرخه برگرده
آخر سر هم یه چن تا برگ میکنی میذاری تو جیب مبارک برای بعد ;D

به نقل از s!na :
خیلی شیک با دستتون پاک کنید و بماید به مردم و رد شید :-" انقدر فکر کردن نداره که

دماغ کوچولو که نیس :-" ازون دماغ سر ریزاس :))

دستمال؟؟ #-o
چی هست؟؟ :-??
با آستین لباس فرق داره؟
مگه همون نیست؟ ;D ;D

چیکارش داری آخه...بزا بره پائین بعد هدایت شه به ... ...بعد هضم شه ..اصن دستمالم مصرف نمیشه :-"
.....
عههههههه :-&

1 . دستمال را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید .

2 . هر قسمت را گلوله کنید .

3 . هر گلوله را در یکی از سوراخ دماغ ها فرو کنید .

4 . با خیال راحت به زندگی خود ادامه دهید .

خب قاعدتا اون دستمال كار ساز نيست،بنابراين ميشه رجوع بشه به گل و گياه،مثلا دارين بوش ميكنين و بقيه ماجرا

Back
بالا