• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دماغ دارم - دستمال ندارم !

پاسخ : دماغ دارم - دستمال ندارم !

توی آستین لباس یه گزینه ی همیشه در دسترسه!

بنده با اين موقعيت سر كلاس مدرسه مواجه شدم :D
بعد از هر با استفاده دستمال كاغذي رو به ديوار ميماليدم تا پاك بشه بعد دوباره استفاده ميكردم :D چندش آور هم خودتون هستين :D مجبور بودم خب :D

واسه اینکه زیاد دستوبالتون کثیف نشه،کاغذ هم توصیه میشه :D

اگه به افتاب دسترسی داشته باشی حله
استفاده میکنی بعد موقعی که داره ازش ترشحات مبارک چکه میکنه چند دیقه زیر افتاب نگه میداری
توی این چند دقیقه هم محکم اون چیزای مبارکو میکشی بالا که نریزه بیرون
بعد وقتی خشک شد دوباره قابل استفاده س :D :-"

• لایک
امتیازات: z.a97

حتی در مواردی پشت مقنعه و شال و روسری ضخیم هم دیده شده : |

ما دبستان که بودیم وقتی با این مشکل مواجه میشدیم یه کاغذ میکندیم و انقد مچالش میکردیم و باز میکردیم که نرم شه. بعدش یه کاغذ دیگه روش میکشیدیم با فشار و تکرار که نرم تر و نازک تر شه. بعد ازش به عنوان دسمال استفاده میکردیم...
یه کار دیگه هم که خیلی میکردم( و هنوز میکنم) وقتی خیلی فشار زیاده و کاری از دستم بر نمیاد محکم میکشم بالا که بیاد تو حلقم و بعد قورتش میدم. تا بیس دیقه خبری نخواهد بود.
اگه آبریزش رقیق باشه( نه چرکی) با دو انگشتم وانمود میکنم که دارم بالای دماغمو میخارونم ولی در عمل با فشاری که میارم آب موجود تو دماغ میریزه کف دستم، بعد دستمو میارم پایین خیلی طبیعی روی پامو میخارونم. چون رقیقه زود جذب پارچه میشه و چیزی نمیمونه :D

این نکته رو هم اضافه کنم که میتونید پاتونو روی پاتون بندازین و بعد کف دستتونو به جورابتون(روی ساق) بکشین. اینطوری خیلی مستتر تر خواهد بود :D

آخرین ویرایش:
اوه
دخترامون چقد چندش شدن خدایی :|
بعضی پستارو که خوندم داشت حالم خراب میشد :|:| خودشم حین خوندن اصلا باورم نمیشد که اینارو یه دختر نوشته باشه @-)@-)

آخرین ویرایش:
یه کار دیگه هم که خیلی میکردم( و هنوز میکنم) وقتی خیلی فشار زیاده و کاری از دستم بر نمیاد محکم میکشم بالا که بیاد تو حلقم و بعد قورتش میدم. تا بیس دیقه خبری نخواهد بود.
اگه آبریزش رقیق باشه( نه چرکی) با دو انگشتم وانمود میکنم که دارم بالای دماغمو میخارونم ولی در عمل با فشاری که میارم آب موجود تو دماغ میریزه کف دستم، بعد دستمو میارم پایین خیلی طبیعی روی پامو میخارونم. چون رقیقه زود جذب پارچه میشه و چیزی نمیمونه :D
Ew Ew Ewww
میشه از پشت برگ ها استفاده کرد

ما دبستان که بودیم وقتی با این مشکل مواجه میشدیم یه کاغذ میکندیم و انقد مچالش میکردیم و باز میکردیم که نرم شه. بعدش یه کاغذ دیگه روش میکشیدیم با فشار و تکرار که نرم تر و نازک تر شه. بعد ازش به عنوان دسمال استفاده میکردیم...

این نکته رو هم اضافه کنم که میتونید پاتونو روی پاتون بندازین و بعد کف دستتونو به جورابتون(روی ساق) بکشین. اینطوری خیلی مستتر تر خواهد بود :D
معلومه خیلی تجربه داری!!!!
فقط ی انتقادی از گزینه اول بکنم؟ تا بیای از کاغذ دستمال کاغذی ذرست کنی ک سیلاب تا تو یقه ت رفته که :|

معلومه خیلی تجربه داری!!!!
فقط ی انتقادی از گزینه اول بکنم؟ تا بیای از کاغذ دستمال کاغذی ذرست کنی ک سیلاب تا تو یقه ت رفته که :|
نکته اینجاس که تو میدونی دسمال نداری و اینکه دماغت به زودی راه میفته. سری اول و دومو قورت میدی یا اینکه میمالی به جایی برای سری سوم دسمالت آماده شده.

Back
بالا