اول یه چند دقیقه ای سرتونو بالا نگه دارین
بعد همون دستمالی رو که دارین از وسط به دوقسمت مساوی تقسیم کنین و توی ببینیتون جا سازی کنین مطمئنا جلوی آبریزش بینی رو میگیره فقط یادتون باشه که با دهان تنفس کنین
در مراحل بعدی میتونین از یه گوشه لباس خود و سایرین استفاده کنین
با استفاده از دست مبارک آب بینی را روی دست خالی کرده ، آن را مشاهده میکنیم: 1- اگر محتویات فقط آب بود (چسبناکم باشه فرق نداره) با خونسردی میکشید روی موهاتون و علاوه بر خلاصی از دست آب بینی به موهاتونم یه جلای خاص میدین!! 2- اگر همراه آب چسبناک محتویات دیگه بود(به مقدار کم) خونسردی خود را حفظ کرده قسمت های محتویات دیگه رو برداشته به اولین دیوار نزدیک مالیده و بقیه رو باز باخونسردی به سرتون میمالید.3- درصورتی که همه محتویات دماغ، اییش بود(!) میمالونین به صورت اولین بچه کوچولویی که درحال راه رفتن کنارتونه و بقیه فکر میکنن اون داشته بستنی با طعم همون رنگی که دماغ داشته میخورده و مشکلی پیش نمیاد.
پ.ن: هنگام رسیدن به خانه لطفا خود را در حمام انداخته و موهایتان را از ته بزنید و دستان مبارکتان را با وایتکس بشوئید
شـرایط داغونی هـا
من سر امتح ریاضی ترم اول گیر افتادم بدجور دستمال دیگه داشت از این ور اونورش میزد بیرون منم ردیف اول
گـریم گرفته بود اصـا
حـتی با سر آستین پیرنتون
بـه راحتی ولی باید سر تو کیف باشه ک ابرو ریزی نشه
از قدیم الایام می گفتن اگه میخوای دیگران درکت کنن اونا رو در وضعیت خودت قرار بده
من کاری می کردم که همه به وضعیت من دچار بشن (راه های پیشنهای: فلفل، پر، گل هایی که گرده زیاد دارن) حالا بعد از این دو حالت وجود داره یا کس دیگری دستمال اضافی داره که ازش می گیریم یا دیگران هم مثل ما دستمال کم دارن در اون صورت همه میشینیم دور هم کثیف کاری می کنیم (مقصود پاک کردن دماغ با آستین و ... است)