یه عذر خواهی واسه طولانی شدن قبلیا.اینم ممکنه طولانی شه پس خواهشا حوصله کنیدو بخونین.
من دیدم خیلی سر انژی بودن خدا بحث شد آخرشم هیچ.
خدا جسم و ماده نیس.چون اگه بود باید محدودیت میداشت و یه عمر متناهی.همین فقط واسه رد کردن جسم و ماده بودن خدا کافیه.اما انرژی.طبق قانون اول ترمودینامیک انژی جهان مقدار ثابتیه.این یه نظریس.اگه اندکی در زمینه ISI مطالعه داشته باشین میفهمین که برای تبدیل فرضیه به نظریه بیش از500 دلیل و شواهد
باموضوعات مختلفباید ارائه شه.در مجموع کاملا درسته.(نه مطلقا).اما خدارو میشه
منبع بیکرانانرژی خوب دونست.همون طور که میدونین انرژی های ایجاد شده توسط موجودات زنده یا- یا+.ما میایم میگیم یا خوبه(+) یا بد(-).طبق مطالعات انجام شده به این نتیجه رسیدند که از یک منبعی در جهان (ما میگیم خدا)در ساعات خاصی از شبانه روز انرژی+در جهان پخش میشه.طبق تحقیقات بعدی اینها در 4 ساعت از شبانه روز قرار گرفتن:1.هنگام سپیده صبح.(اذان صبح هم همون موقس)2.هنگام ظهر دقیق(اذان ظهرم همون موقس)3.هنگام غروب افتاب(وقت اصلی نماز عصر و نماز مغرب همون موقس)4.قبل از شروع روز بعد(وقت اصلی نماز اعشا).این پیه آیین"ذن"هست که اینو میشه بعنوان اثبات نماز گفت.طبق این آیین ما برای جذب این نیرو1.باید به"یانگ"(اسمی که پیروان اون آیین روی ساطح کننده انرژی+ هستی میذارن.ما میگیم خدا)فکر کرد(اصل تفکر در نماز)2.خواب نباشیم.3.تمرکز حواس.این دقیقا سه تا شرط قبولیه نمازه.نماز در کل یه راهیه واسه جذب انرژی+.پس میشه دریافت که خدا از خودش انرژی خوب ساطح میکنه(نه خدا انرژیه).خب زمانی که ما میگیم"خدا همه جا هس"یا"خدا حتی از رگ گردنم به ما نزدیک تره"اینها به این معنا
میتونن باشنکه خدا انرژیه خوبه.سطح جهان حتی درون ماهم از انرژیه.خیلی راحت بگم.آقا این انرژی خوب تو همه ما هست.بدشم هست.این دوتا انرژین که نفسهای مارو کنترل میکنن.عقلمون هم تحت تاثیر این دوتا انرژیه.ولی خب با یه مقدار چاشنیه منطق.(به قول یه بزرگ فلسفه:رفتم تمام ادیانو بدون تعصب مطالعه کردم.به این نتیجه رسیدم که باید کار خوبو انجام دادو کار بدم انجام نداد.بعد رفتم ببینم کار خوبوبد چیه به یه جمله و نتیجه رسیدم:هرکاری که عقل انسان بدون تداخل نفس میگه درسته."کلا داستانو کوتاه کردمو مهماشو گفتم").ببینین جورم درمیاد.شما نفس بدوخوب دارین.این نفسا وسوستون میکنن.خوبه به کار خوب بده هم به کار بد.شمام اختیار دارید انجامش میدید.اگه بدرو انجام بدین بده قویتر میشه و برعکس.خداییش منطقی نیس.حالا اینطوری میشه گفت که خدا و شیطان در وجود همه ما هستن(این مطلب با آموزه های دینیمون تطابق داره).پیامبران الهامات درونیه نفس خوبشونو میگرفتن.دجالو شیطانیان هم بدرو میگرفتن.اشتباه نشه من نمیگم خدا نیس.من میگم اون جوری که به ما خوروندن نیس.اصن جور در نمیاد.حالا در کل این روح خوب که از انرژیای خوب استفاده کرده میره یهسمت در قیامت،بدا هم میرن یه سمت.اینجا کفر مطلق(روح دجال)+خوب مطلق (روح پیامبران)گزینش میکنن.آقا شما بدی کردی ولی درمجموع روحت خوبه.خب عذاب بدیارو ببین تا تو هم کاملا خوب بشیو بیای طرف ما.این کارو در ابعاد جسمانی امام زمان(عج)انجام میده که گزینش میکنه افرادو تو دنیا.بعدم خوبو بد دنیوی تو آرماگدون میزنن به تیپو تاپ هم.انرژیای خوبم جمع میشنو+انرژیای خوب دیگه تصمیم گیری میکنن واسه روحای بد.از اونجایی که این روحای خوب خیلی رئوفن بعداز کمی عذاب اونارو میبخشن.
در کل منظورم این بود که ما هم قسمت خدایی داریم هم شیطانی.خدا از وجود همه ما
تقریبابه وجود میاد.
البته این تئوری یه شکیم میذاره که اون انرژی اولی رو کی به وجود آورد؟؟/اونم ایشالا زمانی که ماهیت کامل انرژی کشف شه میشه توجیه کرد.
امیدوارم که نگین (ینی به همین سادگی میشه خدارو درک کرد!!!).چون من نگفتم اینطوری میشه خدارو درک کرد.درک خدا خیلی گسترده تر از اونه که بخوام تو یه صفحه بگم.من گفتم اینطوری میشه وجود خدارو
بدون نیاز به برهانا که باعث این میشن که کلی گنگی تو ذهنمون بمونه،توجیه کامل کرد.
خداییش باینو با منطق رد کنید.من برا بقیه چیزای دیگه مثه کتابای آسمانی هم دلیل و توجیه دارم با استفاده از همین تئوری،ولی نه اینجا جاشه نه من حالو حوصلشو دارم که این همه تایپ کنم.برای دیدن نظرات بقیه راجع به دینو فلسفه و ارتباطشون با هم میتونین برین اینجا: http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,96851.0.html
ببخشید اگه تو سه تا پستم غلط املایی وجود داشت.من واقعا چشام درد گرفته.اگه غلط دیدین پ.خ کنین بهم.ممنون
امیدوارم که قانع کرده باشمتون و شمام منطقی به قضیه نگاه کنید.مرسی که خوندین.