• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار در دوران دانشجویی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقا خیلی هم عالیه
حمالیه تقریبا ولی همین که آدم تلاشش برای زندگیش بکنه خوبه واقعا.حتما انجام بدین البته ۹۰ درصد خر حمالیه ولی خب استقلال خوبه کلا
موافق نیستم. اکثر جاها وقتی دانشجوی بی‌تجربه رو می‌بینن ده درصد چیزی که باید بدن حقوق می‌دن. اون تایم می‌تونه صرف موارد مهم‌تری باشه تا اینکه سر ماه چندرغاز کف دستت بذارن.
من اگه برمی‌گشتم عقب، هیچوقت سرکار نمی‌رفتم.

موافق نیستم. اکثر جاها وقتی دانشجوی بی‌تجربه رو می‌بینن ده درصد چیزی که باید بدن حقوق می‌دن. اون تایم می‌تونه صرف موارد مهم‌تری باشه تا اینکه سر ماه چندرغاز کف دستت بذارن.
خانوم همه کار های دانشجویی همینه
برای پسر ها به دلیل نداشتن پایان خدمت بدتر حتی

مگه اینکه شما بخوای بری سکو نفتی کارآموزی کنی بهت ۷۰ ۸۰ تومن در ماه بدن سایر جاها به شدت کم و غیر عادلانه است ولی خب…

مگه اینکه شما بخوای بری سکو نفتی کارآموزی کنی بهت ۷۰ ۸۰ تومن در ماه بدن سایر جاها به شدت کم و غیر عادلانه است ولی خب…
هفتاد هشتاد چیه
به من سه تومن میدن بابت ده تا دانش‌آموز
با کلی مشغله که تمام وقتم رو می‌گیره و نمی‌تونم به دانشگاهم برسم
اگه آدم تو رشته‌ی خودش سرکار بره شاید راضی‌تر باشه ولی بعید می‌دونم.

هفتاد هشتاد چیه
به من سه تومن میدن بابت ده تا دانش‌آموز
با کلی مشغله که تمام وقتم رو می‌گیره و نمی‌تونم به دانشگاهم برسم
اگه آدم تو رشته‌ی خودش سرکار بره شاید راضی‌تر باشه ولی بعید می‌دونم.
بله دیگه همینه شما خودت مستقیم اقدام میکردی شاید حداقل ۱۰ تومن دستت میگرفت.کدوم موسسه ای؟

بله دیگه همینه شما خودت مستقیم اقدام میکردی شاید حداقل ۱۰ تومن دستت میگرفت.کدوم موسسه ای؟
مستقیم یعنی چی؟
موسسه معروفی نیست، نمی‌شناسید.

مستقیم یعنی چی؟
موسسه معروفی نیست، نمی‌شناسید.
یعنی دانش اموز خودتون بازاریابی می‌کردین
هرچند فکر نمیکنم زیر ۱/۵ از دانش اموز بگیره که اینجوری درصد شما کمتره موسسات دیگه تقریبا ۵۰ ۵۰ و ۴۰ ۶۰ هستن

یعنی دانش اموز خودتون بازاریابی می‌کردین
هرچند فکر نمیکنم زیر ۱/۵ از دانش اموز بگیره که اینجوری درصد شما کمتره موسسات دیگه تقریبا ۵۰ ۵۰ و ۴۰ ۶۰ هستن
از دانش‌آموز سه تومن میگیره به مشاور چهارصد می‌ده.
نمی‌دونم، از موسسات دیگه خبر ندارم که چجوریه.

منم شنیدم اینو
خیلی بد شده پرداختی به مشاور
این روی روند تاثیر منفی میذاره واقعا
انگیزه‌ای نمی‌مونه که بخوای درست کار انجام بدی

ترجیحا سراغ فست فودی و کافه نرید از معایبش ساعت کار غیر منعطف،حجم کار بالا و آشنا دیدن زیادیه.نسبت به زحمت شرایط کار جالبی هم ندارن واقعا و اینکه شرح وظایف هیچ معنی نداره
به عنوان باریستا میری ولی نظافت کل مغازه هم باید انجام بدی

خب دیگه واقعا عوضیه موسسه تون.پیشنهاد من گاماس بیست مدیکال و سیب ترشه البته دانش اموز جدا بگیرید هم قیمت مناسب می‌تونید بگید هم سود بهتر و بیشتری نصیب تون میشه

منم از ترم اول چندتا کار مختلف رو تجربه کردم اما راضی نبودم خیلی.
چون نمی‌خواستم مشاور کنکور بشم رفتم سراغ مشاوره تحصیلی پایه‌های دیگه و یه مدت موسسه علامه حلی رفتم که حقوقش خیلی کم بود و به ازای 100 ساعت کار 4 تومن میدادن اون موقع.
بعدش سراغ موسسه های دیگه رفتم که همشون به اسم مشاور تحصیلی، کارشناس فروش جذب میکردن و میخواستن دوره‌ها و خدماتشون رو به دانش آموزا غالب کنی. موسسه آلا رو چون خودم زمان کنکور ازش استفاده می‌کردم و دوستش داشتم رفتم و خب بازم اونجا کارم کارشناس فروش بود که به نسبت تایمی که میگرفت برام به صرفه نبود و درست یادم نیست اما فکر کنم حقوقتم به تعداد دانش آموزایی که میتونستی جذب کنی بستگی داشت و خب اینجور مشاغل رسما بیگاری کشیدنه. شماره 3000 هزار نفر رو بهت میدن و اگه از اینا کسی ثبت نام نکنه پولی در نمیاری.
بعد تو یه مدرسه غیردولتی معروف رفتم که مسئول کنکوری‌ها یا المپیادیا بشم و توی جلسه مصاحبه مدیرشون از ایده‌هام خوشش اومد و منو فرستاد بخش راهنمایی که کارای فرهنگی و مشاوره ای طور انجام بدم و چندماه بودم اما بعد از جنگ 12 روزه نتونستم ادامه اش بدم و این هم یکی از معایب دانشجوی خوابگاهی بودنه. چون محل زندگی ثابتی نداری و اگه یه جا مشغول کار حضوری بشی در بهترین حالت باید تابستونا باهاش خداحافظی کنی و بماند که تو سال اخیر هر دو ماه یه بار مجبور میشدی برگردی شهرت :))
اینجا هم ساعتی 100 میدادن بهم که خب تایمام بیشتر شبیه کارمند اداری بود و همه ساعاتی که میرفتی رو مشغول کار نبودی و وسطش تایم آزاد بیشتری داشتی و در کل شغل خوبی بود به نظرم.
همزمان با این تو یه مرکز روان‌شناسی هم کار می‌کردم که کارای مختلف بهم میدادن. مثلا تولید محتوا و درست کردن سایتشون، مسئول پذیرش و ... که برای شبکه سازی و یادگیری فرصت خوبی بود برام. مثلا یکی از کارام این بود که بشینم کارگاهای مختلف روانشناسی رو ببینم و برا هر جلسه اسم و عنوان انتخاب کنم و خب موقعیت خیلی خوبی برای یادگیری بود. هم دوره میدیدم و هم پول درمیوردم اما حقوقش خیلی کم بود و مثلا ساعتی 30 تومن در میومد از این کار برام :))
من خیلی دنبال کار گشتم و جاهای مختلف رزومه فرستادم و خیلی جاها قبول و خیلی جاها رد شدم اما در کل تجربه ای که داشتم این بود که انگار باید بین کار مرتبط با رشته ات که یه چیز واقعا به درد بخور باشه و در آینده به کارت بیاد و پول درآوردن یکی رو انتخاب کنی. لااقل در رشته من که خیلی سخت پیدا میشد چیزی که هم مرتبط به کار آیندت باشه و هم پول خوبی ازش در بیاد. مگر اینکه تصمیم بگیری به شروع یه مسیر دوم که مثل مسیر اصلیت براش وقت و انرژی بذاری و سرمایه گذاری کنی که اونم در آینده به کارت بیاد.
الانم بیکارم :))

من واقعیت خیلی دوست داشتم کار دانشجویی داشته باشم صرفا برای این موضوع که اگر مثلا با بچه ها میخوایم قهوه بخوریم
نمیدونم یبار پیتزا بخوریم، عذاب وجدان نداشته باشم و ....

بعد کنکور که رتبه ها اومد با رتبه خودم صرفا میشد آیینه عبرت بقیه شد نه مشاور بقیه

واقعیت دلمم نیومد بعدا بخاطر اسم دانشگاه و رشته و این ها برم مشاور شم، من خودم نتونستم موفق شم، خواه مسیرش رو میدونستم

۳ ۴ تا شاگرد به دوستای دو رقمیم معرفی کردم اونها در ازای اینکار هم ۲۰ درصد کمیسیون میگرفتم

اونها هم شاگردی ۲ تومن(مشاور ۸ تومن میگرفت خصوصی)

بعد از اون رفتیم صنفی میگفتن حقوق داره، دسته بیل هم نداره

کل درآمد صنفیم ۵۰۰ هزار تومن بود

و اخرین کیس دقیقا قبل از همین اتفاقات دی ماه توی یکی از شرکت های دریایی که روی شناور زیر سطحی بررسی خطوط لوله بخش خبر و رسانش اومدم مشغول به کار بشم که چون تیمی که از امیرکبیر معرفی شده بود، تقریبا بسیجی بود، انصراف دادم

نمیدونم ۱۰ ۱۲ تومن ماهی قرار بود بدن، ولی خب شرافت.

من واقعیت خیلی دوست داشتم کار دانشجویی داشته باشم صرفا برای این موضوع که اگر مثلا با بچه ها میخوایم قهوه بخوریم
نمیدونم یبار پیتزا بخوریم، عذاب وجدان نداشته باشم و ....

بعد کنکور که رتبه ها اومد با رتبه خودم صرفا میشد آیینه عبرت بقیه شد نه مشاور بقیه

واقعیت دلمم نیومد بعدا بخاطر اسم دانشگاه و رشته و این ها برم مشاور شم، من خودم نتونستم موفق شم، خواه مسیرش رو میدونستم

۳ ۴ تا شاگرد به دوستای دو رقمیم معرفی کردم اونها در ازای اینکار هم ۲۰ درصد کمیسیون میگرفتم

اونها هم شاگردی ۲ تومن(مشاور ۸ تومن میگرفت خصوصی)

بعد از اون رفتیم صنفی میگفتن حقوق داره، دسته بیل هم نداره

کل درآمد صنفیم ۵۰۰ هزار تومن بود

و اخرین کیس دقیقا قبل از همین اتفاقات دی ماه توی یکی از شرکت های دریایی که روی شناور زیر سطحی بررسی خطوط لوله بخش خبر و رسانش اومدم مشغول به کار بشم که چون تیمی که از امیرکبیر معرفی شده بود، تقریبا بسیجی بود، انصراف دادم

نمیدونم ۱۰ ۱۲ تومن ماهی قرار بود بدن، ولی خب شرافت.
حالا تجربه هر کدوم رو بگم

صنفی واقعا اسمش صنفی نیست، حمالیه

اگر میخواید برید یکاره ای بشید تو دانشگاه توی علمی بیشتر پول هست تا صنفی

من بابت رنگ کردن کمد های دانشکده به مدت ۱۲ روز دستمزدم، "فدای سرتون یکم طول کشید" بود

توی صنفی پول نیست، صرفا کانکشن هست، با این دید بیاید توش

کمیسیون گرفتن هم خیلی شاید اخلاقی نباشه ولی خب اگر ارتباطات خوبی دارید شاید بتونید فصلی یه پولی در بیارید

من خودم کار مرتبط با رشته رو بیشتر از هر چیزی ترجیح میدم، چون هم پول داره، هم اعتبار هم تجربه

حالا اگر مسئله مالی دارید بحثش جداست ولی خب مثلا دیگه دریاشم کار دانشجویی داره مرتبط بعیده بقیه رشته ها نداشته باشن

حالا تجربه هر کدوم رو بگم

صنفی واقعا اسمش صنفی نیست، حمالیه

اگر میخواید برید یکاره ای بشید تو دانشگاه توی علمی بیشتر پول هست تا صنفی

من بابت رنگ کردن کمد های دانشکده به مدت ۱۲ روز دستمزدم، "فدای سرتون یکم طول کشید" بود

توی صنفی پول نیست، صرفا کانکشن هست، با این دید بیاید توش

کمیسیون گرفتن هم خیلی شاید اخلاقی نباشه ولی خب اگر ارتباطات خوبی دارید شاید بتونید فصلی یه پولی در بیارید

من خودم کار مرتبط با رشته رو بیشتر از هر چیزی ترجیح میدم، چون هم پول داره، هم اعتبار هم تجربه

حالا اگر مسئله مالی دارید بحثش جداست ولی خب مثلا دیگه دریاشم کار دانشجویی داره مرتبط بعیده بقیه رشته ها نداشته باشن
این درآمد صنفی رو خود دانشگاه میده بهتون؟ یا پولی که خودتون از تبلیغات اینا دراوردین؟

این درآمد صنفی رو خود دانشگاه میده بهتون؟ یا پولی که خودتون از تبلیغات اینا دراوردین؟
ببینید مثلا من چند تا مثال بزنم یکم دستتون بیاد

ما خرداد یک مراسم برگزار کردیم به اسم شب شعر

بودجه دانشکده برای این رویداد ۱ میلیون تومن بود برای ۶۰ تا مهمون که شامل پذیرایی میشد و هزینه پوستر و ...

یعنی مهمونی ۱۶ هزار تونم نمیشد

ما کلی بالا پایین کردیم چی دست رعیت بدیم با نفری ۱۶ هزار تومن

نهایتا نفری ۱۰۰ ۱۵۰ هم از جیب گذاشتیم با ۱۵۰۰ ۱۶۰۰ جمع شد

و پولی به ما ندادن

شهریور گفتیم کمد های دانشکده قیافش زشته رنگ آبی کنید

گفتن خودتون بکنید، ما بهتون حقوق میدیم

آقا مام خر شدیم ۳ نفر از ۵ نفر تیم بیکار بودیم کار کردیم

هیجی بهمون ندادن، مطلقا هیچی

تازه منت هم گذاشتن چرا طولش دادید، انگار من اوس بنا بودم قبلا

جشن ورودی هم کادر جشن بودیم اینم باز هیچی

عرضم به حضورتون آذرماه یک کنفرانس ملی برگزار شد

و برای تو غرفه دانشکده وایستادن ۵۰۰ هزار تومن نمیدونم کدوم نهاد تازه تقبل کرد به کادر بدن

مجددا شب شعر شب یلدا بودجه جا ۱ تومن ۳ تومن دادن از جیب بقیشو دادیم

و تازه بین ۲ ترم شانس اوردیم کنسل شد، قرار بود رادیات تعمیر کنیم

@رحمتی!

شایدم دانشکده ما حمال گیر آورده

اسپانسر هم ببینید میشه پیدا کرد ولی معمولا اسپانسر نمیشن

اینطورین که همه همو میشناسن دیگه چه تبلیغی

inshot_20260409_214750099_x3iv.jpg

باورم نمیشه برای همچین کاری نه تنها پولی ندادن

اون ۱۲ روز نزدیک ۲ تومن پول ناهار دادم چون تابستون سلف دانشگاه بسته بود

پس اینایی که میرن توی شرکت‌های خوب مربوط به رشته خودشون (حتی با حقوق کم) کار می‌کنن چجوری میرن واقعا 💔
البته من اکثرا مورد های ارشد و دکترا دیدم که اینطوره یا نهایتا اواخر کارشناسی
شایدم کلا این امکان بیشتر برای دانشجوهای شریفه چون شرکت‌های زیادی داخل دانشگاهشون هست و همکاری می‌کنن:<
ولی خلاصه منم خیلی دلم کار درست و حسابی که جای پیشرفت داشته باشه می‌خواد

تجربه من در این ۴ سال:
از طرف خود دانشگاه علوم پزشکی کار دانشجویی غیر بالین ساعتی‌ ‌‌30 تومن میدن که بستگی داره کجا باشه تا صرف داشته باشه مثلا میشه واسه معاونت فرهنگی طراحی پوستر و این چیزا انجام بدین، گزارش و عکاسی برنامه های دانشگاه رو برین، مسئول‌ حضور و غیاب خوابگاه، رابطه وسایل توی طبقات خوابگاه و این جور چیزا...
من خودم کار دانشجویی همتایاران اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه داشتم که البته ساعتش بر خلاف بقیه جاهای دانشگاه کیفیه، نه کمی....
وظایف خاصی هم نداشت صرفا چون به خودم خوش میگذش بودم... نشریه داشتیم، کتابخوانی برگزار میکردیم، میز خدمت میذاشتیم توی مناسبت های مربوط به سلامت روان، کارگاه هارو شرکت میکردم و ۶۰ ساعت معمولا هر ماه رد میشد. هم پول میگرفتی هم تایمت می‌گذشت....
اما کار دانشجویی بالین هم داریم که ساعتی ۶۰ تومنه.. اون باز بستگی داره به ترم و رشته...
پرستاری از ترم ۶ میتونی بری و توی اورژانس و درمانگاه های وابسته به دانشگاه شیفت بدی (تزریقات، پذیرش، نوار قلب گرفتن، پانسمان و این چیزا شرح وظایفته) و خب حساببییییی هم ازت کار میکشن...که توصیه نمیکنم مگه اینکه واقعا نیاز داشته باشین به پولش...
مشهد متاسفانه واسه آقایونی که سربازی نرفته باشن کار بالین توی دانشجویی خارج از دانشگاه نمیدن یا بیگاری میکشن ازت... مگر اینکه آشنا داشته باشی جایی و اینا...

پس اینایی که میرن توی شرکت‌های خوب مربوط به رشته خودشون (حتی با حقوق کم) کار می‌کنن چجوری میرن واقعا 💔
البته من اکثرا مورد های ارشد و دکترا دیدم که اینطوره یا نهایتا اواخر کارشناسی
شایدم کلا این امکان بیشتر برای دانشجوهای شریفه چون شرکت‌های زیادی داخل دانشگاهشون هست و همکاری می‌کنن:<
ولی خلاصه منم خیلی دلم کار درست و حسابی که جای پیشرفت داشته باشه می‌خواد
من یه سری دوستام از کارآموزی نخبگان و کارآموزی های همراه اول شروع کردن و از ترم دوم هم کار مرتبط با سطح سوادشون داشتن و هم حقوق نسبتا خوب. بعدا هم به واسطه شبکه‌سازی ای که در اونجا انجام داده بودن باهم تیم شدن و استارتاپ زدن و الان زیرمجموعه یه هولدینگ نسبتا خوبن.
دانشگاه خوبم خیلی تاثیر داره.

Back
بالا