sp.ring
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- Y
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- دو مرحله 1 و دیگر هیچ
- دانشگاه
- لطفا منتظر بمانید
خودم یه مدت نجات غریق بودم
ولی ساعت کاری سرسام اور و کار حوصله سر بریه و حقوقشم کمه
ولی از 18 به بعد میتونی مدرک مربی گری بگیری تو شنا و دوره هاشم شیش ماه بیشتر نیست و راحتم هست
معلم خصوصی شنا بودم
معمولا برای معلم خصوصی شنا بودن هر چی شاگردات کم سن تر باشن کار باهاشون راحت تره
معمولا همه زبانشون قوی بوده و معلم خصوصی زبان بودن یا تو کانونای مختلف کار میکردن
برای پسرا کار پیدا کردن میتونه سخت باشه(تو این زمینه البته ) به کارت پایان خدمت و اینا گیر میدن معمولا
یه مدت کشیر بودم و کار باحالیه اگه با ادمای درستی هم کار باشی
محیط کار من شیرینی فروشی بود و یه عالمه خامه و .داشت و تزیینا رو هم گاها میدادن من انجام بدم و برام جنبه ی فان داشت ولی خب
بسته به مغازه و قوانینش حقوق میتونه ساعتی یا ..باشه و عمرتو داری میفروشی ...
برای دانشجوهای فارغ تحصیل الان راحت ترین کار مشاور شدنه
الان هر .رفته داشگاه یه کانال مشاوره زده و داره به روش خودش دانش اموز درمونده جذب میکنه نیازی هم نیست خیلی کار کنی
دانش اموزا چون تحت فشارن معمولا فقط به یه شنونده و تایید گر نیاز دارن
چیزی که خانواده هاشون برعکسشو سرشون میارن
دانشجو های پزشکی معمولا یا مشاورن یا مدرس خصوصی درسی که بیشترین درصدو توش زدن ...
رتبه ی خوب نشون دهنده ی راه درست و میزان قابل اعتماد بودنه تو این کار ...
تمام اینا بستگی به تواناییاتون داره تو دوران دانشجویی میتونی اسکیل کسب کنی و بعد تو همون زمینه شروع به کار کنی میتونی از مهارتای گذشتت اشتفاده کنی میتونی از تجربه ی کنکورت استفاده کنی و در بدترین حالت از عمرت استفاده کنی و ساعتی پول بگیری
هر چقدر این مهارت ی که داری یا میخوای کسب کنی کمیاب تر و خوهان بیشتری داشته باشه یا تو توش بهتر باشی
بازار کارت داغ تره
به هر حال موفق باشی
ولی ساعت کاری سرسام اور و کار حوصله سر بریه و حقوقشم کمه
ولی از 18 به بعد میتونی مدرک مربی گری بگیری تو شنا و دوره هاشم شیش ماه بیشتر نیست و راحتم هست
معلم خصوصی شنا بودم
معمولا برای معلم خصوصی شنا بودن هر چی شاگردات کم سن تر باشن کار باهاشون راحت تره
معمولا همه زبانشون قوی بوده و معلم خصوصی زبان بودن یا تو کانونای مختلف کار میکردن
برای پسرا کار پیدا کردن میتونه سخت باشه(تو این زمینه البته ) به کارت پایان خدمت و اینا گیر میدن معمولا
یه مدت کشیر بودم و کار باحالیه اگه با ادمای درستی هم کار باشی
محیط کار من شیرینی فروشی بود و یه عالمه خامه و .داشت و تزیینا رو هم گاها میدادن من انجام بدم و برام جنبه ی فان داشت ولی خب
بسته به مغازه و قوانینش حقوق میتونه ساعتی یا ..باشه و عمرتو داری میفروشی ...
برای دانشجوهای فارغ تحصیل الان راحت ترین کار مشاور شدنه
الان هر .رفته داشگاه یه کانال مشاوره زده و داره به روش خودش دانش اموز درمونده جذب میکنه نیازی هم نیست خیلی کار کنی
دانش اموزا چون تحت فشارن معمولا فقط به یه شنونده و تایید گر نیاز دارن
چیزی که خانواده هاشون برعکسشو سرشون میارن
دانشجو های پزشکی معمولا یا مشاورن یا مدرس خصوصی درسی که بیشترین درصدو توش زدن ...
رتبه ی خوب نشون دهنده ی راه درست و میزان قابل اعتماد بودنه تو این کار ...
تمام اینا بستگی به تواناییاتون داره تو دوران دانشجویی میتونی اسکیل کسب کنی و بعد تو همون زمینه شروع به کار کنی میتونی از مهارتای گذشتت اشتفاده کنی میتونی از تجربه ی کنکورت استفاده کنی و در بدترین حالت از عمرت استفاده کنی و ساعتی پول بگیری
هر چقدر این مهارت ی که داری یا میخوای کسب کنی کمیاب تر و خوهان بیشتری داشته باشه یا تو توش بهتر باشی
بازار کارت داغ تره
به هر حال موفق باشی