- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
کسی ک تو آشپزخونه کار میکنه قهوه اینا میپزه
البته باید دوره بری
بگم تیکش ناراحت میشی یا میفمی شوخیه؟
کسی ک تو آشپزخونه کار میکنه قهوه اینا میپزه
نمی فهمم و بهم بر می خوره.کسی ک تو آشپزخونه کار میکنه قهوه اینا میپزه
البته باید دوره بری
هوم کلا دوره های 5-10 روزه میذارن خیلی خوبه برید ضرر نمیکنید دوستان گفتند این مدرک رو حتی میتونید توی رزومه هم ذکر کنید برای اپلای کردن چون اونجا اگه بتونید کار مشابه پیدا کنید حقوقش اصولا خوبهکسی ک تو آشپزخونه کار میکنه قهوه اینا میپزه
البته باید دوره بری
عهههه دوره هاش کجاس؟هوم کلا دوره های 5-10 روزه میذارن خیلی خوبه برید ضرر نمیکنید دوستان گفتند این مدرک رو حتی میتونید توی رزومه هم ذکر کنید برای اپلای کردن چون اونجا اگه بتونید کار مشابه پیدا حقوقش اصولا خوبه
3:
ما گاهی سفارش میگرفتیم گاهی هم توی آشپزخونه کار میکردیم و بعضی اوقات هم صبح های زود یا شب ها که میخواستیم بریم کلا یک تمیزکاری میکردیم
فضای دوستانه ای بود در کل
مرسی :*اینجا رو چک کنید مثلا
رایگان نیست ولی ارزشش رو داره که مدرکش رو داشته باشید
آویزون میشیمچگونه کار پیدا میکنید اصلا؟
یه مهارت اساسی و مهم هست به اسم شبکه سازی یا Networking. آدمهای برونگرا و رفیق باز تو خونشونه. آدمای درونگرا و انزواطلبی مثل من باید یادبگیرن و تمرین کنن. تا این حد که خیلیا که درست منو نمیشناسن هیچ جوره قبول نمیکنن من یه آدم شدیدن درونگرا هستمچگونه کار پیدا میکنید اصلا؟
تلگرام رو بیخیال شو در حال حاضرپاسخ : کار در دوران دانشجویی
از تبلیغات تو پیج اینستا یا کانال تلگرام میشه درامد خوبی داشت عایا؟!
اینستا سرعت کلیک میخواد
مثلا پیج زدی در مورد ایکس
مرتبط با اون سرچ بزن
فالوور های اون پیجو فالو کن
بعد چند روز
شب ساعت ۳ انفالو کن(روزها اگه انلاین باشن احتمال ریزش میره بالا)،البته خیلی مشکلی نداره اگه روز انفالو کنی
بچه ها یه سوالی داشتم کسایی که میدونن خوشحال میشم جواب بدن♡
من الان دانشجوی ترم ۳ کارشناسی ام بعد بخاطر شرایط مالی میخام معلم خصوصی ریاضی برا بچه های ابتدایی بشم چون ریاضیم خیلی خوبه و ریاضی ابتدایی نظام جدید و کامل بلدم همچیشو خاستم بدونم من ک مدرکی ندارم و سنم کمه واقعا کسی پیدا میشه قبول کنه به بچش درس بدم؟؟احتمالا شروع تبلیغم از پیج اینستا و کانال تلگرام انجام بدم بنظرتون واقعا میتونم؟؟مجوزی چیزی نمیخاد؟؟درامدش حدودی چقدر میشه اگه بتونم
راستش من نمیدونم معلما روال پولی که از هر نفر واسه مدت مثلا ۱ ساعت و نیم میگیرن چقدهای شروع از فامیل و آشنا باید شروع کنید.
و اینکه معلمی نیاز به جا افتادن داره تا درآمدش خوب بشه. و در شروع کار زیاد بازخورد مالی چشمگیری نداره
اول اعتماد بدست بیاریدمثلا هرچی که معلمای دیگه میگیرن ی مقدار کمتر بگیرید به مرور معرفیتون میکنندراستش من نمیدونم معلما روال پولی که از هر نفر واسه مدت مثلا ۱ ساعت و نیم میگیرن چقده
واسه همین اصلاااا نمیتونم حدس بزنم چقد گیرم میاد:-l
مثلا چقد بگیرم که مشتری جذب کنم اول کار؟اول اعتماد بدست بیاریدمثلا هرچی که معلمای دیگه میگیرن ی مقدار کمتر بگیرید به مرور معرفیتون میکنند
والا من خودم فی سبیل الله بودم قیمتشو ندارم ولی فکرکنم الان ۸۰ تومن دیگه کفشهمثلا چقد بگیرم که مشتری جذب کنم اول کار؟
بعد اینکه مجوزی چیزی لازم نیس بگیرم فردا روزی یهو نیان بگیرن ببرنم