- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
تدریس -که انقد بچه ها روش تاکید کردن- چه ایرادی داره؟
بله میشه این کاملا به خودتون و تواناییتون بستگی داره!میشه هم کار کرد و هم معدل خوبی داشتیم؟(کارمون هم مرتبط به رشته نباشه)کار داخل دانشگاه هست؟
من از روز بعد کنکورم کار کردم
از ویرایش جزوههای ریاضی استاد کنکور و دستیار معلم پژوهشی دبیرستانمون بگیر تا تو کافه.
لذا چند نکته:
۱.تدریس خوبه ولی باید ی متد خوب داشته باشی و جزوه تر و تمیز، همین طوری نمیشه پاشی بری درس بدی.
۲.قلمچی پول کم میده و باید دلالی کنی، کسی سوال داشت بگه براش جامع وویس بدم
۳.ور دست معلمها کار کردن و TA بودن کلاس کاری خودشو داره ولی یکم خر حمالیه و پول ممکنه ندن
۴.کافه کار کردن خ جذابه اگه حوصله داشته باشید و آدم اجتماعی باشید خصوصا کافه کتاب
۵. امور تایپ و پاور پوینت و پوستر خوبه ولی وقت گیره، من به شخصه احساس میکردم وقتم میره و درسم میمونه
۶.کار دانشجویی تو سایت دانشگاه! بم گفتن از ترم ۴_۵ بیا، هنوز تجربهاشو نداشتم
۷.پرستاری کودک و مربی مهدکودک، ی روز رفتم دیدم برخلاف تصورم دیوونه میشم
۸.مشاوره و برنامه ریزی و اینا، اینو مرامی انجام دادم، پول نداره ولی خب در راه خدا خوبه
۹.منشی گری، حوصله سر بره یه خورده ولی خب پول میدن و بیمه میشی و..
در کل کار دانشجویی خیلی خوبه، برید کار کنید من خیلی از کارایی ک کردم مرامی بوده و حقوق نگرفتم به دو دلیل خوبه اولا به هر حال رزومهاست، دوما کلی چیز جدید یاد میگیرید!
پ.ن: الانم دارم سعی میکنم تو شهرکتاب نزدیک خونمون بخش فروش کتابش برا خودم جا باز کنم
جزو فانتزیمه این. ^^یاد گرفتن چند تا چیز توی کار پیدا کردن خیلی کمک میکنه فتوشاپ ، طراحی وب سایت ، طراحی 3D ، نرم افزار حسابداری هلو
فارغ از پرستیژ و این حرفا!!! (یعنی ملت اصولا فکر میکنن این کار کاره سطحِ پایینیه!!!)
کار تویِ کافی شاپ عالیه، خصوصا اگر شما توی دانشگاه های مازندران یا گیلان درس بخونید به خاطر داشتن کافی شاپ های خیلی زیاد و شیک و گوگولی و توریست های زیادی که به این شهرها میاد حقوقش هم بالاست!!!
بعد محیط هاشونم اغلب هنرین میتونید دو سه ماه کار کنید برای تنوع XD
من تمام مدت تحصیل به جز 6 ماه شاید کار میکردم و معدلم هم 19 به بالا شد.میشه هم کار کرد و هم معدل خوبی داشت؟(کارمون هم مرتبط به رشته نباشه)کار داخل دانشگاه هست؟
پشتیبان شدن خیلی زمانبره و حقوقش هم زیاد نیست! اما کار کردن توی کافه ها خیلی خوبهجزو فانتزیمه این. ^^
یکی کار توی کافه، یکی پشتیبان شدن توی مؤسسات کنکور، یکی هم کار در راستای رشتهم. مثلاً اگه روانشناسی خوندم بعدِ یه تایمی برم توی کلینیکا مشاوره/کارآموزی طور/هرچیزی. :))
البته تدریس زبان و ترجمه و تایپ هم اگه زیاد سنگین و وقتگیر نباشن خیلی خوبن.
یا توی شهر کتابا کار کردن و مشاوره کتاب دادن اگه تماموقت نخوان. :>
از لحاظ حقوقی چطوره؟ چن ساعت در روز باید میبودین؟ واسه کافهمن تمام مدت تحصیل به جز 6 ماه شاید کار میکردم و معدلم هم 19 به بالا شد.
رشته م البته علوم پایه بود! واسه پزشکی شاید یکم فرق کنه قضیه!
پشتیبان شدن خیلی زمانبره و حقوقش هم زیاد نیست! اما کار کردن توی کافه ها خیلی خوبه
همه کارا رو ک باهم نکردمبا این همه کار،کِی میری دانشگاه؟ )
حالا از شوخی بگذریم کلاسات معمولا تا چ ساعتیه و چند روز میری که وقت داری اینقد؟
من تو کافه کتابم حقوقش بد نیست البته س ماه ی بار میدن و ساعتهاشم اختیاریهاز لحاظ حقوقی چطوره؟ چن ساعت در روز باید میبودین؟ واسه کافه
اره جنبه فانش که واقعا واسه منم مهمتره ولی خب اونم مهمه دیه: (همه کارا رو ک باهم نکردم
۴ روز در هفته میرم دانشگاه
من تو کافه کتابم حقوقش بد نیست البته س ماه ی بار میدن و ساعتهاشم اختیاریه
من برا جنبه فانش میرم
کار کردن عواید خیلی زیاد و بیشتری از پول داره که میتونه مهمتر از پول باشه. ممکنه جایی پولش خوب باشه ولی شدیدن ب لحاظ ذهنی و احساسی, خسته کننده باشه.اره جنبه فانش که واقعا واسه منم مهمتره ولی خب اونم مهمه دیه: (
بستگی به کافه داره اما نیمه وقت که من رفتم حدود 600-800 میگرفتم تایم کاری هم طوری بود که قشنگ زمان بیکاریم بود+_+ از ساعت 4 تا 9 غروب میرفتم اما خب من راضی بودم چون مثلا محیطش آروم و دنج بود خودم هم یک گوشه میشستم کتاب میخوندم تا مشتری بعدی بیاداز لحاظ حقوقی چطوره؟ چن ساعت در روز باید میبودین؟ واسه کافه
برعکس بیشتر کافی من میخوانکافه فقط به دخترا کار میده؟
چقد قیافه ی خوشگل می خواد؟(اینو اصلا ندارم)برعکس بیشتر کافی من میخوان
باریستا میشی پسچقد قیافه ی خوشگل می خواد؟(اینو اصلا ندارم)
منم ندارم نگران نباش سعی کن فانتزی/هنری لباس بپوشی در کلچقد قیافه ی خوشگل می خواد؟(اینو اصلا ندارم)
چی؟باریستا میشی پس