marvelous
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۳
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : کار در دوران دانشجویی
ببین در نظر بگیر تو الآن ۱۸ـ۱۹ سالت هست بعد خب یه سری از افراد حاضر در کلاس بزرگسالان قطعن سنشون از تو بیشتر ه. با این قضیه هم بايد کنار بیای، ضمن این که تو کلاسای بزرگسالان هم یه سری سختیا هست مثن نمیشه مث بچهها سوالاشون رو با یه جواب ساده تموم کرد و خب سوالای بهتری هم میپرسن نسبت به بچهها.
موسسه خودت کجا بوده؟ من خیلی دیدم موسسهها فارغالتحصیلای خودشون رو میگیرن.
معلم زبان شدن بیشتر از مهارت به شهری که توش هستی ربط داره. مثن تو مشهد تعداد کسایی که میخوان درس بدن از تعداد کلاسا خیییلییی بیشتر ه واسه همین سخت میگیرن جاهای خوب برای گزینش معلم اما فک کنم اگه تافل داشته باشی بدون تیتیسی هم راه بیفته کارت.
کانون زبان هم سالی یه بار جذب مدرس برگزار میکنه که شرط سنی 22سال داره.
به نقل از پری ناز :خب منم دقیقاً به همین دلیل میگم. ترجیح میدم ترمای بزرگسال درس بدم، هم راحت تره هم خب بزرگسالن! من تو برخورد با بچّه ها یا کلّاً خلع سلاحم یا مثل رابطه ی قصّاب و گوشت عمل میکنم. آموزشگاها همیشه به تازه کارا ترمای اولِ کودکان یا ترمای اولِ بزرگسالانو میدن؛ اگه مورد دوم گیرم بیاد خیلی بهتره!
ای کاش میتونستم آموزشگاه خودمون درس بدم.
ببین در نظر بگیر تو الآن ۱۸ـ۱۹ سالت هست بعد خب یه سری از افراد حاضر در کلاس بزرگسالان قطعن سنشون از تو بیشتر ه. با این قضیه هم بايد کنار بیای، ضمن این که تو کلاسای بزرگسالان هم یه سری سختیا هست مثن نمیشه مث بچهها سوالاشون رو با یه جواب ساده تموم کرد و خب سوالای بهتری هم میپرسن نسبت به بچهها.
موسسه خودت کجا بوده؟ من خیلی دیدم موسسهها فارغالتحصیلای خودشون رو میگیرن.
معلم زبان شدن بیشتر از مهارت به شهری که توش هستی ربط داره. مثن تو مشهد تعداد کسایی که میخوان درس بدن از تعداد کلاسا خیییلییی بیشتر ه واسه همین سخت میگیرن جاهای خوب برای گزینش معلم اما فک کنم اگه تافل داشته باشی بدون تیتیسی هم راه بیفته کارت.
کانون زبان هم سالی یه بار جذب مدرس برگزار میکنه که شرط سنی 22سال داره.