پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور
سلام واقعا خجالت اوره که تاپیک ما تجربیا اینقدر خلوته
بچه ها اونایی که ترازشون بالا 7000 میشه بیان خودشونو معرفی کننن . یه دستی هم رو سز ما بکشین شاید مام یه چیزی شدیم
الگو قرارشون بدیم مثن ببینیم هیچ فرجی نمیشه ...
بعد اینکه زمین اصن تو مخم نیمیره . معلم رو هم درک نمیکنم . نمیدونید زمینو از رو چی بخونم .؟
بعد دیگه اینکه بعضیا چه میکنند این چند فصل اخرو که همش زنتیک بوده بالای 80 میزنن؟ سرعت عمل اینا رو هم درک نمیکنم . تو ربع ساعت ؟
راستی با ریاضی اصن کنار نمیام . یکی کمک کنه . اونایی که میانگین ریاضیشون مثن 70 به بالاس از رو چی میخونن ؟لازم به ذکره معلممون هیچی بارش نیست . من ریاضی رو یه چیزی تو مایه های غیر حضوری و اینا میخونم
- دیگر اینکه فیزیکم رو معمولا بالا میزنم . میخوام برسونم به 90 و 100 و اینا

یه کمکی بکنید .
- معمولا سوالای شیمی همه رو بلدم ولی وقت کم میارم .
در رابطه با کمبود وقت پیشنهادی ندارید .
به قول نگین اگه جواب دادید اجرکم عندالله و اینا
پ ن : هرچند چـِشـَم اب نمیخوره کسی ج بده. و کسانی که ج مارا نمیدهند به عذابی سخت بشارت ده
+
به نقل از Darya1995 :
سلام.خوبین؟
من واسه این برنامه گروهی خوندن هستم اما خوب من کانون نمیرم گزینه2میرم.
به نظرم بهتره 1سری مبحثاروتوهردرس مشخص کنیم واسه اونابرنامه بریزیم.
سلام . فک کنم گزینه دو هم نیمسال اول رو دوره میکنه .

بای د وی! همونجور اقای جهانگیری گفتن بهتره عید درسایی خونده بشه که تاحالا احیانا خونده نشده . خب این واسه هر کسی فرق میکنه . نیمشه کلی یه برنامه داد .
اما نظر من اینه که از فیزیک مبحث مقاومت و خازن رو کامل بخونید . اینا تو کنکور خیلی مهمن و تمرین زیادی میخواد تا مسلط شید . مخصوصا تستای ترکیبی ازشون میاد که ممکنه حسابی بپیچونن. حواستون به اینا باشه .
رو سرعت عمل تو تستای استوکیمتری و قانون هس هم کار کنید .
+ هرکی عربی رو تا حالا نخونده مث من باید حتما جبران کنه چون دیگه وقتی نیست .
بهتره یه پشتیبان خوب بیاد بچه ها رو سر و سامون بده این چه وضعیه ؟ مسئولان پاسخ گو باشند !