به نقل از crazyboy :دین و زندگی رو چجوری خط به خط حفظ کنم!؟![]()
هرکاری میکنم یه جمله هم بزور حفظ میشم!
لطفا کمک را نمایید!![]()
به نقل از داروساز آینده :عید اگه آزمون قلم چی یا هر موسسه دیگه ندارین اصن عمومی نخونید
میشه راز موفقیتت رو به ما هم بگی !؟ من 1 خط هم بزور حفظ میکنم!به نقل از Heyrat :من خط به خط دینی 3 رو به طور کامل حفظ کردم ! غورتش دادم ینی !
فقط درس 14 رو نخوندم ! حتی 15 و 16 رو هم خوندم ! خط به خط !
سخت بود ولی چاره ی دیگه ای نداشتم
فقط ایات مونده که اونارو روز قبل از امتحان میخونم
ببیند دوست عزیر عربی اونقدر مهمه که اصن جز عمومیا نیست بلکه عربی رو باید جز اختصاصیا حساب کردبه نقل از Heyrat :اتفاقا این اصن درست نیست !
یه درسی مثل عربی 3 رو که نمیشه تو یه روز خوند ! میشه ؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از crazyboy :میشه راز موفقیتت رو به ما هم بگی !؟ من 1 خط هم بزور حفظ میکنم!![]()
7-8 ساعت؟!؟به نقل از محمّد :به نظرم سوم هایی که به فکر کنکور هستن بهتره از الان سعی کنن بعضی وقت ها ساعات مطالعه بالا رو تجربه کنن. البته شاید بعضی هاتون مشکلی نداشته باشید ولی خب خیلی ها به روزی ۱-۲ درس خوندن بیشتر عادت ندارن و تو دوران کنکور زمان میبره عادت کنن که ساعات بالا درس بخونن. سعی کنید یک سوم هفته رو ساعت بالا درس بخونید. مثلا یک روز تعطیل مثل ۵ شنبه رو بالای ۷-۸ ساعت بخونید. اینطوری موتورتون گرم میشه تابستون که کنکور خوندن رو شروع میکنید بهتر شروع کنید. خوب شروع کردن تاثیر زیادی داره.
تیک 8 ایز اکسلنت!به نقل از Heyrat :میشه لطفا نظرتون رو راجع به تیک 8 عربی ( گاج ) بگید
همینطور میکروطبقه بندی عربی گاج ( سفید ) => تست
اگه کسی این کتابارو داره ، لطفا یه توضیح کلی هم درموردشون بده
ممنون
خیلی داخل کتاب وسواس نداشته باشید!به نقل از mahen1375 :کسایی که این کتابا رو خوندن نظرشونو بگن گیج شدم به خدا![]()
حسابان:
خیلی سبز( هم درسنامش هم تستش) خوبه!البته تستش در اصل تشریحی هس چون بعضیاش خیلی طول میبره!همه نوع سوالی هم داره!
شیمی3:
مبتکران پیشنهاد همه!
هندسه2:
مبتکران کتابای تست هندسه فرقی باهم نمیکنند!
زبان فارسی3:
خیلی سبز خوبه !
اگه نظری دارین لطفبا نقل قول جواب بدین
اگه کتاب خوب دیگه ایم میشناسین که خوندینش فکر میکنین مفید باشه معرفیش کنین
ممنون![]()
به نقل از crazyboy :تیک 8 ایز اکسلنت! خیلی خفنه! من به شخصه هیچی حفظ نمیتونم بکنم و ولی با تیک 8 عربی ...
گاج سفید گرفتم ولی به نظر من خیلی خوب نیس نشر الگو بهتره!البته البته این نظر منه!
تیک ایت رو داخل 100 روز سه سال رو فول میشی!به نقل از Heyrat :وقت گیر که نیست ؟ هست ؟
اخه واسه یه دوره فشرده میخوام !
حدود 1 ماه ! ( کلِ لغتای سه سال ) => اصن امکان پذیره ؟؟
:-&
چه فرقی دارن مگه ؟؟
قواعد نمیخواما ! فقط تست باشه !!
میشه بیشتر توضیح بدی که تفاوتشون چیه ؟
مرسی
به نقل از ســایــنـا :به نظرتون عید چیکارکنم؟
مسافرت برم یا نه؟
روزی چند ساعت ایام تعطیل وچندساعت ایام غیر تعطیل مینیمم درس خوندنم باشه؟
براادبیات 3 چه کتابی خوبه؟
دیگه فعلا همین
مدرسه نرو!
اگه سفر برات مهمه برو!
تعطیل 6 غیر تعطیل 3
ادبیات 3 بنظر من فقط کتاب!معنی واژگان رو از یه کتاب مثل کلک معلم به کتاب منتقل کنید کتاب رو بخونید!اگه جایی هم معنی رو نفهمیدید کلک رو بخونید!
به نظرم اگه نری بهتره !به نقل از ســایــنـا :به نظرتون عید چیکارکنم؟
مسافرت برم یا نه؟
دیگه فعلا همین![]()
به نظرم چندروز استراحت(به شرطیکه پشتت باد نخوره!!به نقل از ســایــنـا :به نظرتون عید چیکارکنم؟
مسافرت برم یا نه؟
دیگه فعلا همین![]()