sky girl
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : اولين همايش فيزيک فرزانگان4مشهد
بله، این یک مشکل بود. ما گفته بودیم اگه جای خالی داشته باشیم، پذیرش میشید. جای خالی داشتیم و هر کی اومد پذیرش شد.
ممنون! بله، خانوم سلیمی واقعا زحمت کشیده بودند و واقعا دست شون دردنکنه.
مرسی فریده جان
خب ما پوستر رو برای مدارس شاهد، نمونه دولتی و غیر انتفاعی های خوب شهر فرستادیم. همایش در سطح شهر مشهد بود و در سطح سمپاد و مدارس سمپاد برگزار نشده بود. (البته خیلی از همایشایی که مدارس سمپاد برگزار میکنند همین طوریند!)به نقل از Majids :یه چیزی، همایش از فرزانگان چاره، شرکت کننده ها هم اغلب فرزانگانی و هاشمی نژادی، چرا مدارس شاهد و امام و رضا و اینا باشن؟ بی دلیل اتهام نمیزنم ولی امروز تا جایی که من دیدم مشکلات از طرف این مدارس بود، حالا یه سری چیزایی که اسمشو بذاریم شوخی و اینا اصا مهم نیست، ولی مشکلات خیلی جدی تر هم بود
و حتی مدرسه خودمون! بعد از تایم تنفس هرکی تو مدرسه ما بود کامل قاطی جو همایش شد، و حتی قبل از اون، ما که اومدیم تو اسممون رو چک کردن ولی نمیدونم چی شد که بعد هرکی میدید همایشه بدون پرسش میومد پشت سر ما میشست؟
+ولی خود همایش خوب بود، اون بخش آزمایشاش خیلی خوب بود که متاسفانه از سمت ما هیچی دیده نمیشد (من یه حرفی زدم بعد فهمیدم کلا نفهمیدم آزمایشو ) اون معلم فیزیک بانی مراسم هم کاملا موجود مهربون خوبی بود، من دلم میسوخت در نقاطی براش :د خوب همه چیزو جمع میکرد، با جنبه و ...
بله، این یک مشکل بود. ما گفته بودیم اگه جای خالی داشته باشیم، پذیرش میشید. جای خالی داشتیم و هر کی اومد پذیرش شد.
ممنون! بله، خانوم سلیمی واقعا زحمت کشیده بودند و واقعا دست شون دردنکنه.
آره والا! بیخیال بابا! همه چی حل شدبه نقل از F@R!D€H :آغا...
مسائلواينقد سخت نگيريد!
حرف آقاي يوسف نيا هر چي بود،مطمئنا کل کلا واتفاقات بعدي،تحت تأثيراين حرف نبود!
ايشون خودشون که دوباره صحبت کردن وحسن نيتشونو نشون دادن و نميدونم چرا کل کل راه افتاده بودواينا!
ولي درکل خوب بود،هم داخل سالن،هم بيرون،هم همه ي اتفاقات،چون بالاخره يه تجربه هس همه ي اينا!!
بايکديگر هم مهربان باشيد...
مرسی فریده جان