sky girl
کاربر نیمهحرفهای
![](/forum/styles/stars/0550.gif)
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : اولين همايش فيزيک فرزانگان4مشهد
بله، این یک مشکل بود. ما گفته بودیم اگه جای خالی داشته باشیم، پذیرش میشید. جای خالی داشتیم و هر کی اومد پذیرش شد.
ممنون! بله، خانوم سلیمی واقعا زحمت کشیده بودند و واقعا دست شون دردنکنه.
بیخیال بابا! همه چی حل شد ![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)
مرسی فریده جان![Big Hug >:D< >:D<](/forum/styles/yahmas/smiles/big_hug.gif)
خب ما پوستر رو برای مدارس شاهد، نمونه دولتی و غیر انتفاعی های خوب شهر فرستادیم. همایش در سطح شهر مشهد بود و در سطح سمپاد و مدارس سمپاد برگزار نشده بود. (البته خیلی از همایشایی که مدارس سمپاد برگزار میکنند همین طوریند!)به نقل از Majids :یه چیزی، همایش از فرزانگان چاره، شرکت کننده ها هم اغلب فرزانگانی و هاشمی نژادی، چرا مدارس شاهد و امام و رضا و اینا باشن؟ بی دلیل اتهام نمیزنم ولی امروز تا جایی که من دیدم مشکلات از طرف این مدارس بود، حالا یه سری چیزایی که اسمشو بذاریم شوخی و اینا اصا مهم نیست، ولی مشکلات خیلی جدی تر هم بود
و حتی مدرسه خودمون! بعد از تایم تنفس هرکی تو مدرسه ما بود کامل قاطی جو همایش شد، و حتی قبل از اون، ما که اومدیم تو اسممون رو چک کردن ولی نمیدونم چی شد که بعد هرکی میدید همایشه بدون پرسش میومد پشت سر ما میشست؟
+ولی خود همایش خوب بود، اون بخش آزمایشاش خیلی خوب بود که متاسفانه از سمت ما هیچی دیده نمیشد (من یه حرفی زدم بعد فهمیدم کلا نفهمیدم آزمایشو) اون معلم فیزیک بانی مراسم هم کاملا موجود مهربون خوبی بود، من دلم میسوخت در نقاطی براش :د خوب همه چیزو جمع میکرد، با جنبه و ...
![]()
بله، این یک مشکل بود. ما گفته بودیم اگه جای خالی داشته باشیم، پذیرش میشید. جای خالی داشتیم و هر کی اومد پذیرش شد.
ممنون! بله، خانوم سلیمی واقعا زحمت کشیده بودند و واقعا دست شون دردنکنه.
آره والا!به نقل از F@R!D€H :آغا...
مسائلواينقد سخت نگيريد!
حرف آقاي يوسف نيا هر چي بود،مطمئنا کل کلا واتفاقات بعدي،تحت تأثيراين حرف نبود!
ايشون خودشون که دوباره صحبت کردن وحسن نيتشونو نشون دادن و نميدونم چرا کل کل راه افتاده بودواينا!
ولي درکل خوب بود،هم داخل سالن،هم بيرون،هم همه ي اتفاقات،چون بالاخره يه تجربه هس همه ي اينا!!
بايکديگر هم مهربان باشيد...![]()
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)
مرسی فریده جان
![Big Hug >:D< >:D<](/forum/styles/yahmas/smiles/big_hug.gif)