بابا چرند نگین 80% تو خواب کسی زده باشه!!! ^#^به نقل از SaϔnA.M :توی این سوالای چشما، اگر اون جای خالیها که چندتا جواب داره رو مثلا یکی کمتر نوشته باشیم در واقع کلش غلطه؟
من با غلط حساب کردن این بالاییها ۱۱۲ شدم. ۵۶٪ یعنی.
(به نظر من کف بالای ۸۰٪ه.)
من دور دوم كه تصحيح كردم ديدم خداييش طراح دلش نمياد من فول مارك نشمبه نقل از M.R.A :بابا بی خیال
بچه ها میرن اینجوری تصحیح می کنن : خب اینو که درست نزدیم ! اما از 13 نمره 7 ، 8 رو بهم میده دیگه نه خب سوال بعدی این رو هم جوابم غلطه ، ولی میشه بهم 3 نمره بده ، ... بعد مینویسه من 70 % شدم ! کف هم به نظرم بالای 90 % هست ( کسی به خودش نگیره ، توی این فروم به صورت مستقیم چنین چیزی مشاهده نشده اما تو بقیه فروم ها دیده شده به طور مستقیم ! )
تكذيب ميشه!به نقل از SaϔnA.M :بابا بچّهها قبول کنید آزمون آسونی بود، نسبت به سالای پیش. کساییم که کمپبل و سولومون رو جوییدن کم نیستن. هشتاد در صد زدن این آزمون برای خیلیا کار سختی نیست.
حالا اين خوبه!!!اونجا داشتن سر اتاق خوابگاه دعوا ميكردن \/به نقل از M.R.A :بابا بی خیال
بچه ها میرن اینجوری تصحیح می کنن : خب اینو که درست نزدیم ! اما از 13 نمره 7 ، 8 رو بهم میده دیگه نه خب سوال بعدی این رو هم جوابم غلطه ، ولی میشه بهم 3 نمره بده ، ... بعد مینویسه من 70 % شدم ! کف هم به نظرم بالای 90 % هست ( کسی به خودش نگیره ، توی این فروم به صورت مستقیم چنین چیزی مشاهده نشده اما تو بقیه فروم ها دیده شده به طور مستقیم ! )
خدا از زبونت بشنوفه!به نقل از S.T.F.U :برا مرحله 1 امسال هم میگفتن:آره خیلی آسون تراز ÷ارسال بود ولی 15%هم قبول شد.حالا اگه این 600 نفر اضافه رو هم کم کنیم مطمئنم که کف بالای 30 نبوده.حالا هم همه میگن 60و70 زدیم و کف 60ه.مطمئنم کف زیره 60% 90%افراد هم بعضی از جواباشونو نمیدونن چی نوشتن و فک می کنن درس زدن و بعضی ها هم بعضی غلطاشونو ندیدن و بعضی هی هم کیلویی تصصحیح میکنن!!!! تو کف حرف ملت نرین. :)