پاسخ : دومین کارگاه علوم فرزانگان 6 تهران
خب خب خب...سلام همگی
امروز خوب بود.بدم بود..ینی نمیدونم چجوری بود راستش
کارایی ک ما برا کارگاه کرده بودیم ی جورایی بیشتر از کارایی بود ک دیده شدن!حالا اینا رو بیخیال میرم سر ج دادن ب نظراتون ک خیلی مهم تره! :)
=============================================================================
خب.در مورد پوستر والا باید بگم اگه مشکلی داشت من معذرت میخام!طرحشو من زدم.اما خب بد بختی وقت خیلی کممون بود ک مجبور شدیم طرح رو اسکن کنیم.ینی طرحی ک من روی یکی از برگه های دفترم کشیدم!
حالا چند روزم بیشتر تا کارگاه نمونده.طرحای قبلی ک دوستامون زده بودن از گردونه رقابت(اوووهووو)حذف شدن.
متن کار شده توی پوستر((کارگاه علم و اندیشه ی فرزانگان 6))هستش
ینی این جمله توی اون طرح وسط هستش!
خب حالا همونطور ک میدونید من و دوستان از جمله N.Y.M و koko azad تو لیگ A رباتیک هم هستیم!ینی همه برنامه ها الان پیچیده به هم.فرزکاپ.حلی ربوکاپ...(خدارو شکر ب نتیجه رسید حالا)
ی نکته بگم تو دلم نمونه..خواهش...تو رو خدا.
![Praying [-o< [-o<](/forum/styles/yahmas/smiles/praying.gif)
.
میگم!
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
:)
از نظر من طرح پوستر مشکلی نداشت.البته خب هر کس اید ای داره.یکی از طرح هایی ک توش انسان هست خوشش میاد.یکی طرح هایی ک توش حیواناته.یکی طبیعت.یکی هم مثه گروه طراحی پوستر ما عقیدش بر اینه ک طرح ها کار انسان ها هستند اما لزوما نباید پای انسان ها توی طرح ها باز بشه.این ینی میشه فکرت رو از این ک توی این دنیا بگردی یکم ماورایی تر کنی.تلاش ما بر این بوده..امیدواردیم بهش برسیم و شکی نیست ک میرسیم.همین دیگه...کات کنیم فعلا اینو!
داخل پرانتز(
میگم ک یکم طرح دست ب دست شد....
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
یکم رگش عوض شد
حالا بگذریم!!!!!!!!!!!!!
یکمی اون چیزی ک چاپ شد با پوستری ک تایید شده بچه ها بود متفاوت شد!!
ی جمله هایی اومد تو پوستر!!
بعد ی شورشایی انجام شد
بعد ی عده مسئولین(ی مسئول البته) گفتن سرسپرده اون شخصیت هستن و کوتاه نمیان!!!
بعد بچه ها تهدید شدن ب اینکه از مدرسه پرت میشن بیرون ،سَرِّ ِ برداشتنِ ِ اون جمله!..بعد...بگذریممممم
)پرانتز بسته
خب بریم سرپژوهش ها!
اول پژوهش های پای اول!
![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)
خب ..
اول ی گله بکنم قبوله؟؟
ببینید بچه ها.. فرزانگان یک با 6 یکیه.بله.درست..اما خداییش این معنیش این نیس ک هر کس هر جا خاست بره ...البته ما بچه های یکو تا حد امکان کاملا آزاد گذاشتیم ک هر طور میخان بازدید کنن .میدونم سخته..گروه بندی شدن و رفتن ب غرفه هایی ک شاید بقیه گروه بخان و شما نخاین!اما خب مطمئن باشید اگه گروه بندی میشدین و با لیدرا میرفتین ب این پروژه هایِ ک مثال میزنین اصلن برخورد نمیکردین!اخه شما پروژه های سال دومی ها رو و کردین چسبیدین ب اولی ها...خب بله درسته.اونا هم زحمت کشیدن..اما این کارگاه صرفا برا پرژه های تا حدودی کامل تر دوما بوده...اولامون هم انقدر براشون مهم نبود.خستم ک بودن خیلی شیک ج نمیدادن.اما به هر حال خسته نباشن! :)
البته بگم من ی گروه داشتم ک عالی بودن.ینی همه بچه ها عالی بودن.همین نداشتن لیدر یکم اذیت کرده.
از بر فراز اندیشه و یک فنجان کتاب و سواد رسانه ای و ... ک برا اولا بوده میگذریم!
بریم سراغ پرژه های دوم
:) پروژه های دوم تا حدودی قوی بودن.خیلیا رفتن برا خارزمی.رباتیک و هوافضا هم ک رفتن برا مسابقات.سیمول هم ک با فرز یک یکی یه.رفتن برا جهانی.تاترم ک کارشون خوبه انصافا.اما قبول دارم بعضی پروژه ها تکراری بود
خب حال سر جریان اون واکسنه...(ی مشکلی هست اونم اینه ک یکی داره سنگ میندازه این وسط..خودشم میدونه کیه...بگذریم طبق معمول)اما میگم کلا مشکل اینه ک یکم موشا و اینا دیر میرسه دست بچه ها..بعد چون ماماناشون احتمالا نمیزارن اینا موش بخرن و تو تخت خودشون نگهش دارن خودشونم نمیتونن بگیرن و یکم کارا...
بریم سر ریاضی و کامپیوتر
از نظر من ک خیلی خوب بود
مخصوصا کار زهرا ک مطمعنم تو جهان شاخه و الانم ک تو کار ثبت اختراشه..عالی بود
البته خب من خودم لیدن هستم
هر تیمی رو بردم همه ب حالت دو نقطه خط فقط نگا میکردن کارشو.....بیخیال..حالا ثبت بشه.توضیحاتش حتما داده میشه!
![Batting Eyelashes ;;) ;;)](/forum/styles/yahmas/smiles/batting_eyelashes.gif)
کارای کامپیوتر هم خیلی خوب بودن..یکمی اراعه بعضیا ضعیف بود البته
اما بجاش مریم فوق العاده توضیح داد!
عکاسی هم خوب بود ب نظر من البته
رباتیک هم ک کلا توضیح خاصی نداشت.ینی حب توضیح ک چی؟خوب بود دیگه
فیزیکو زیاد ندیدم.شنیدم کار اولا چندان تعریفی نداشت اما دوما خوب بودن
نانو هم خوب بود مخصوصا خودکاراش!!
در کل بازم منتظریمو اینا!ممنون ک نظر دادید بازم نظر بدین!!!!!!!!!!!
در هر حال اگه کمی و کاستی ای بود ببخشید.
اما قطعا برای دومین کارگاه و میشه گفت اولین کارگاه رسمیمون خوب بود!
×پ.ن :ببخشید هم دیر شد هم طولانی.من تازه 9:30 از مدرسه رسیدم خونه!