خو ببینین ب هر حال در همه چیز از پسرا کمترین چ سرعت و چ تکنیک و چ قدرتبه نقل از G.MM :پلیس که جمع میکنه 100%
فک نکنم بذارن
هوی! به فوتبال دحترا توهین نکن
خیلی بهتر از بعضی از شما بازی می کنیم
تو که ندیدی حرف نزن
من نمیدونم تو بازی چه موجوداتی رو دیدیبه نقل از LORD CRSM 7 :خو ببینین ب هر حال در همه چیز از پسرا کمترین چ سرعت و چ تکنیک و چ قدرت
توپو نمیتونین حتی شوت کنین :-&
دیدم ک میگم
با تشکر از احمدبه نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :فریده @ یه تاپيك و دو تا ميتينگ :-> ب این خوبی >:پي
لرد @ اینجوریم نیس ديه مسلما از من یکی بهتر بازی میکنن )
اونقدم داغون نیستن ک نتونن شوت کنن ديه باو
+ ميگم جديا فوتبال ک نمیشه ولی والیبال که كلا به هم برخورد نمیکنن هر دسته یه طرفن اگه کسی پيدا شه خوبه عا :د
+ باز فریده @خوب اگه یه بحث دونفره باشه اره پ.خ ،ولی ميخاد الان ببینه کیا میان ديه باید اینجا بگه مسلما
این هفته میای یا اون هفته؟؟؟به نقل از گـَـنـدُم :خیلی از همه که پست دادین ممنون، ببخشید من با گوشیمم نمیتونم نقل قول کنم اما از همه ی دوستانی که پست دادن گفتن میان ممنونم و خوشحال میشیم حتما، تا حالا سرعت پیوستن ملت به میتینگ خوب و امیدوار کننده بوده و ممنونم از همه؛ امیدوارم بقیش هم خوب پیش بره.
در کل از دوستان ممنون
مهم همین فعلا پیشنهاد کردن و بحث ها پیرامون محل هستش فعلا که با مشورت هم باید بتونیم حلش کنیم
(+ برادران و خواهران عزیز
تا اینجاش خوب بودش و اون قضیه پارک ملت اینا رو منم هستم میام عاغا در حد یکی دو ساعت همینجا اشکال نداره میتونی یک پست بده دقیقا کجا جمع میشید و ساعت چند تا چند و اینا، ولی لطفا بخاطر منسجم موندن تاپیک میتینگ دیگه از بحث زاید و فوتبال کی بهتره و عمه ی کی خوشگل تره یا 4،3،3،2 اینارو تموم کنین که جاش نیس دیگه و ممنون( حتی میتونی تو ورزش اینا براش تاپیک بزنی کاملا سرش حرف بزنیم)
++ منم گفتم میام به هر حال، احتمالا با احمد اینا دیگه، فقط من اهل فوتبال اینا نیستم همین جوریش زنگ ورزش رو دو در میکنم، من جهت بحث علمی و حرف و لاس و اگه شد مافیا میام :د
+++ اگر دختری خاست بیاد بعد گرفتنتون آگاه باشید که من همتونو نمیشناسم فتوشاپه )
که تصور شده بود این برنامه ی پارکی که گفتن همین میتینگ هستش، یک ابهام زدایی بکنم در موردش با جوابی که دادم برای بقیم بشه که ممکنه باز همین اشتباه رو کننسلام
الان برای میتینگ قرار شد کجا بریم ؟
منم احتمالا بتونم بیام
.میتینگ جایی قرار نشد بریم، اصن هنوز جاش رو توافق نکردیم که بعد هماهنگ کنیم که بریم :د
برای میتینگ داریم نوز سر جا و چگونگیش حرف میزنیم تا بعد برگذارش کنیم
اما یک برنامه ی تفریحی مجزا شخصی یکی پیشنهاد کردش توی تاپیک برای این جمعه پارک ملت که برگذاریش به عهده ی خود شرکت کننده هاشه و مجزا از میتینگ ؛ اگه منظورت اون هست منم میرم ولی نمیدونم دقیقا چطوریه چون از اصل میینگ جداس و یک برنامه ی جنبی که مسیولش نیستم،...
کوهسنگی ؟خوب فکرمیکنم باید یه مکان ای که انتخاب میشه جذابم باشهبه نقل از فـ ـاطـ ـ يما! :+ آ من با پنجشننبه صبح ِ 24 ام موافقم...
و نظرم نسبت به موزه ممتنعه... ولی با کوهسنگی هم موافقم...!
فکر خیابون گردیُ اینا هم از سرتون بیرون کنین خوبیت نداره...
میشه بگین با چی میخوایم بیایم اونجا!؟به نقل از بی هویت :همه ی نمایشگاه هایی که اطلاع دارم صبح تا بعد از ظهر هستن مثلا 10 صبح تا 16 بعد از ظهر...
بعد یک نمایشگاه نقاشی کامپیوتری تو موزه ی مردم شناسی جاده ی شاندیز دایر شده که نقاشش یک پسر 25 ساله ایناست و کاراش عالیه...
البته نمیدونم نمایشگاهش هنوز هست یا نه!
باید تحقیق کنم!
با پا میتونید بیاید...به نقل از zahra ;;) :میشه بگین با چی میخوایم بیایم اونجا!؟
ولی سفره هفت سین خوبه!
میگم دوستان ما هم کلاسمون کلی برای سفره ی هفت سین برنامه داره،من فردا میچینمش!میخواین بیان اونجا!
اما خوشگله چون من میچینم!