do0riis
کاربر فوقفعال
پاسخ : ۲۸اُمین کارگاه علوم دبیرستان فرزانگان تهران
:)
:)
وا. این انتقاده یعنی؟ یا چی؟به نقل از m3$|-|k@t :ایده پوستر خوبه
ولی این فونت
فونتش قشنگه ها !!! ولی از شهرداری گرفته تا پلیس راهنمایی رانندگی و هرچی پوستره گیر دادن به این "انتظار ظهور"
!
مگه من گفتم انتقاده ؟؟؟به نقل از ارغـوان اس. :وا. این انتقاده یعنی؟ یا چی؟
منطقی باشید خب یهکم. :/
به نقل از lighter :ایده پوستر جالبه ولی اصن مناسب کارگاه علوم نیست....می تونستید خیلی علمی ترش کنید و به جای این که از تیکه ها ی سرود ملی هاتون یه متن که سر تا تهش فقط برای خودتون مفهومه ( تازه اگه باشه) با عناصر دیگه بالن رو بسازید یا اصن اون نوار رو تنها میزاشتید و یه سری نماد از علوم مختلف رو بیخیال می شدید...این که مفاهیم مختلف رو کنار هم گزاشتید کاملا باعث شده بی مفهوم بشه!! اصن معلوم نیست پوستر کارگاه علومه با هنر یا اصن فقط یه چیز صرفا نمادینه و به کارگاه مربوط نیست.....البته بچه های فرزانگان 1 اونقدر اعتماد به نفس دارن که هر چیز بی مفهومی رو بهش افتخار کنن و زیر بار انتقاد نرن!! در هر صورت امیدوارم پروژه هاتون خیلی بهتر از اینا باشه و مرز رو حفظ کنه
به نقل از آرمان حقیقی :این پاک کردن صورت مساله هست از یه لحاظایی. حالا ادامه بحث باشه برا یه جای دیگه تاپیک منحرف میشه.
ولی حالا حداقل صحبت کنید ببینید واقعا با کارت دانشجویی راه نمیدن؟ دیگه حقیقتا این یه قلم خیلی عجیبه دیگه .بهشون بگین برا دانشجوها راه کار بدن ما انجام میدیم(در صورت منطقی بودن البته)
ویرایش: حداقل یکی از راه های غیر منطقی اینه که به جای سرپرست داشتم بیننده ها اونجا افرادی مثل انتظامات داشته باشه و اگر الان هم داره تعدادش رو بیشتر کنه! به نظر بهتر میاد از سرپرست آوردن
به نقل از yasaman hoseyni :فقط یه سوال چرا ققنوس می میرد مگه نباید فریاد بمیرد آرام؟
ولی مطمئنین اشتب نشده..؟به نقل از طهران :ریحانه:
درسته، اشتباه شده متاسفانه. #-o
احتمالا اشتباه نشده این تیکه ها چون کج و اینا و به هم ریخته چیده شدن اون تیکه افتاده جلوی ققنوس.
به نقل از This is me :خب الان يعني يکي که دانشجو هست بره به يه نفر بگه توبيا سرپرست من شو
نميخوام جبهه واينا بگيرم ولي"واقعا زشته.."
منم امروز رفتم،با مانتوی غیر مدرسه هم بودم طبیعتاً ولی مشکلی هم نبودبه نقل از This is me :عاغامن دم در هستم رام نميدناين آقاهه ميگه سرپرست نداري..بعدشم گفت برو 45 مين،يه ساعت ديگه بيا..يکي بياد منو بياره تو!
ويراش:بالباس مدرسه هم هستم..ساعت چند شروع ميشه؟!سه بار وليعصر رو دور زدم خو!