• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رابطت با خانوادت چه طوره ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N!00sha
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

صمیمیتت تو خانواده ؟

• باهاشون خیلی صمیمی هسم

رای‌ها: 125 38.0%
  • با مادرم صمیمی هسم فقط

رای‌ها: 49 14.9%
  • با پدرم صمیمی هسم فقط

رای‌ها: 10 3.0%
  • با خواهرم یا برادرم صمیمی هسم فقط

رای‌ها: 30 9.1%
  • ازشون دورم

رای‌ها: 115 35.0%

• رای‌دهندگان
    329
پاسخ : رابطت با خانوادت چه طوره ؟

بعد از 17 سال زندگی مشترک با پدر و مادر گرامی

فهمیدم ما واسه هم ساخته نشدیم....

طلاق :|

و زندگی جدا در اتاق عزیزم...

بابام عالیه چون واقن کسیه ک هنیشه و همه جا کمکم میکنه و درکم میکنه
واقن تفکرشو نث من گذاشته
مامانم زیاد صمیمی نیسم
داداشم آدم فیلمیه و بخاطرش ضربه های زیادی دیدم ولی با این حال بازم دوسش دارم و هواشو دارم

• لایک
امتیازات: G.MM

من خواهر و برادر ندارم .
از مامان بابام ـم خیـــــلی دورم
کلن دنیام با اونا فرق داره ..
بیشتر ِ وقتا ـم تو اتاقم ـم .

من با خونوادم صمیمیم ولی با داداشم خییییییییییییییلی خیییییلییییییی بیشتر :)
با بابامم نسبت ب مامانم بیشتر صمیمیم
میخوام با مامان صمیمیتر باشمااااا ولی نمیشه :( دعوا میشه :(( سر موضوعای مختلف...
ولی بازم وقتی خودمو با کسایی ک اطرافم هستن مقایسه میکنم میبینم نسبت ب اونا روابط صمیمی تری با خونواده دارم یا شاید اونا راوابطشون خیلی بده ک من اینجوری حس میکنم
ولی داداشیمو از همه دنیا بیشتر دوس دارم حتی از خودمم بیشتر :x
همیشه در هر شرایطی پشتم بوده دوستم بوده مشاورم بوده راهنمام بوده واسم لحظات خیلی خوبی رو رقم زده و...

مشکل که خوب مسلما هرجایی هست و کسی نمی تونه انکار کنه . خصوصا مشکلات عقیدتی و طرز نگرش به مسائل . اما چیزیم که هست اینه که این مشکلات هیچ وقت حل نمیشه ، پس چرا با گذر زمان روابط بهتر میشه اکثرا ؟ به این علت که عطش استقلال طلبی و خود محوری اونقدر توی سن ما زیاد ِ که این مشکلات رو خیلی بزرگ می بینیم . این مشکل و خودم هم دارم . اما واقعا باید این رو باور کنیم که نزدیک ترین افراد به ما خانواده مون هستن . اونا هستن که ما رو واقعا دوست دارن و ترکمون نمی کنن . سرپناهمون پدرمون و منبع عشق و عاظفه تو زندگیمون مادرمونه . اگر این نگرش رو از خودمون خصوصا دختر خانوم ها ، دور کنیم خطر های زیاد و مسائل جبران ناپذیری در کمینمونه .

خواهر و برادر که متاسفانه ندارم ... بابام رو هم چند شب در میون میبینم .. مامانم هم که تایمش به من نمیخوره .. مواقعی که از مدرسه میام اون میره مدرسه .. و اکثرا هم تنهام تو خونه ولی با هم صمیمی هستیم .. اما همه حرفا رو بهشون نمیگم ... اصلا نباید همه چی رو گفت

خوبيم باهم نميگم اصن بحث نميكنم ولي خوبيم!! فثقط سليقه و نظم من يه نمه مشكل سازه ;D

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
نه..
هر چیزیو که نمیشه به مامان گفت ;;)
اتفاقا همه چیو میشه گفت!!!!!
چه عیبی داره مگه؟؟؟

خیلی خوبه . ولی بعضی وقتا واقعا تنهام . چون هیچ وقت پدر و مادر مثل همسن و سال ها نمیشه . چون نه خواهری دارم و نه برادری و آدمی هم نیستم که روحیاتم با بچه های کوچه سازگار باشه . بهترین دوستام یا تو مدرسه هستن که بیرون مدرسه زیاد نمی بینمشون یا پسر خاله هام که همشون یک جای دیگه از کشور زندگی می کنند . در حال حاضر تو سمپادیا دوستان بیشتری دارم . واقعا دیگه احساس تنهایی نمی کنم . تازه با خودم می گم اگه برادر یا خواهری داشتم که درس خون نبودن چی ؟ بدبختیه ! :-ss

با مادرم خوبه ولی با بقیه تعریفی نداره

Back
بالا