• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تکامل؛ پرسش و پاسخ.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع August McJoseph
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرگشت - تکامل

به نقل از alimoola :
حرفتون درباره فرایند پیری و مرگ که می تواند اختمالا تنها یک نقض ژنتیکی باشد,غلط است.زیرا در یک نوع عروس دریایی و هایدرا عمرشان نامحدود است.
خیر منظور من به هیچ وجه این نبود چون اینطوری کل ژنوم شما نقص ژنتیکی محسوب میشه، یه استراتژی تکاملی هست برخواسته از اینکه فرگشت ژن محور هستش نه فرد محور ، دقیقا همینطوره در طول فرگشت ممکنه موجودی جاودان هم بوجود اومده باشه (مثل همون گونه ی عروس دریای که تناوب زندگیش هی تکرار میشه بدون اینکه ژنومش با تولید مثل برخورده باشه، درواقع اون هعی کلون میشه) اما این یه استراتژی مناسب نیست چون در صورتی که در اون گونه افرادی که ژن های خود نابودگر که در یه بازه ی زمانی فرمان مرگ رو صادر کنن وجود داشته باشن میتونن در طول زمان کم کم در سازگاری با محیط از جاودان ها پیشی بگیرن و منابع رو بدست بیارن و جاودان ها کنار بزنن، تو این گونه هم یا خیلی منابع سرشار بودن و اینا تو یه منطقه تونستن با دسترسی باقی بمونن یا هنوز فرگشت فرصت کافی نداشته برای حذفشون و احتمالا در مثلا یک میلیون سال آینده وجود نخواهند داشت، این استراتژی مرگ یجور شاید بنظر برسه نقص ژنتیکی برای فرد هست چن برای فرد مفید نیست اما در حقیقت فرگشت فرد محور نیست و ژن محوره و برای بقای ژن ها و سازگاری با محیط خوب هستش .

یک سوال دیگر؟فرگشت چگونه فرق بین موجوداتی که در خون اونها آهن است رو با موجوداتی که خون اونها بر پایه مس هست رو توجیه می کند؟

به نقل از alimoola :
یک سوال دیگر؟فرگشت چگونه فرق بین موجوداتی که در خون اونها آهن است رو با موجوداتی که خون اونها بر پایه مس هست رو توجیه می کند؟
راستش من اطلاعاتم در اون حد نیست، اگر کسه دیگه ای میدونه لطفا جواب بده به سوالش.
اگه هم کسی پیدا نشد که مطالعه داشته باشه در این زمینه بهتر که خودت به رفرنس ها مراجعه کنی ببینی میتونی چی پیدا کنی.

به نقل از alimoola :
متوجه نشدم.الان این تفاوت چه منافاتی با نظریه تکامل داره؟

به نقل از فیـــــــــــروزه :
متوجه نشدم.الان این تفاوت چه منافاتی با نظریه تکامل داره؟
من نگفتم منافات داره,خواستم بدونم چجوری توجیه میشه.

آها.با تکامل واگرا توجیه میشه.

به نقل از فیـــــــــــروزه :
آها.با تکامل واگرا توجیه میشه.
بیشتر توضیح بده.

خب دو نوع تکامل داریم:1-همگرا.
2-واگرا
تکامل همگرا:تکاملی هست که در دو گونه ی متفاوت یه سری شباهت های فنوتیپی(ظاهری) میبینیم.دلیلش چیه؟مثلن یکی از دلایلش میتونه شرایط محیطی مشابه باشه که باعث شده هر دو گونه ی متفاوت به یک شکلِ مشابه با محیط سازگاری پیدا کنن.یه مثال خیلی تابلوعش وال ها هستن.وال ها از لحاظِ رده بندی در رده ی پستانداران هست ولی ظاهرش رو ببین.شدیدن ساختار فیزیولوژیش مثلِ ماهی ها هست.دلیلشم اینه که محیط زندگیِ ماهی ها و وال ها دریاست.پس باید خودشون رو با شرایط سازگار کنن که نتیجش شده شباهت ظاهری در عینِ این که از لحاظ ژنتیکی از هم جدا هستن و با فاصله.این خصوصیات هم به طورِ جداگانه در هر کدوم از اونا تکامل پیدا کرده.
تکامل واگرا:تکاملی که در اون جاندارانی که از لحاظ ژنتیکی ممکنه به هم نزدیک هستن.تفاوت ظاهری داشته باشن.مثلن همین حاملان اکسیژن.یه تعدادی از هموگلوبین استفاده میکنن.یه عده ی کمتری از هموسیانین که مس داره.دلیلشم مثلن این میتونه باشه که اون گونه ای که از مس استفاده میکنه یه جایی زندگی میکرده که دسترسیش به عنصر آهن کم بوده.طیِ یه سری جهش توانایی استفاده از مس به جایِ آهن رو به دست آورده.و از این جا به بعد از مس استفاده کرده.

آیا تکامل می تواند به عقب برگردد؟

بله.به این نوع تکامل میگن تکامل بازگشتی.
+بذار مثال هایِ خفن برات پیدا کنم بعد پست رو ویرایش میکنم و کاملن توضیح میدم

Back
بالا