پاسخ : تبعیض جـنسیتی ؟ چرا؟
خانوم کهکشان و بلک فایر! :)
من بی دین هستم اما مطالعات دینیم به حد خوبی بوده خصوصاً راجع به دین اسلام! :)
به هر حال موضع من مشخصه و من هم دارم نظرم رو میگم و روی هوا هم حرف نمیزنم آیه قرآن آوردم و همینطور حدیث امام علی (خلیفه چهارم)
حالا اگه شما قرآن و حضرت علی رو قبول ندارید به وضوح میشه گفت یا مسلمون نیستید یا شیعه نیستید! یا برای انتخاب دین مطالعه نداشتید...
که در هر صورت شما اشتباه میکنید!

چرا ؟ چون بی علم به یک چیزی اون رو پذیرفتید! یا چیزی رو که پذیرفتید قبول ندارید!!!
و این برای یک آدم به نظرم معقولانه نیست! :)
در ضمن! :)
تبعیض ها دقیقاً بر میگرده به خوده خوده دین! اصلا هم قابل انکار نیست
درسته که باور ها و محدودیت های کشور تا حدود خیلی زیادی دین اسلام رو اصلاح کرده (برعکس چیزی که دوستان مسلمون میگن)
اما خود دین اسلام واقعاً چیزی جز این نیست :)
و اگه فردی میتونه ثابت کنه که هست من واقعاً خوشحال میشم! :)
این که در دین اسلام اصلاً عدالتی بین زن و مرد رعایت نمیشه خیلی فاحشه! و چقدر زیبا الله بدون پرده حرف میزنه
و افرادی که فکر نمیکنن و اصلاً هم علاقه ای به فکر کردن ندارند! این آیات رو تایید میکنن!!! :)
برای زنانی که طغیان میکنن یا زنان ناشزه
سوره نساء آيه 34: مردان را بر زنان حق تسلط و نگهباني است. به واسطه آن برتري كه خدا بعضي را بر بعضي مقرر داشته است. و هم به واسطه آن كه مردان بايد از مال خود به زنان نفقه بدهند. پس زنان شايسته و مطيع آنهايند كه در غيبت حافظ حقوق شوهرانشان باشند. و آنچه را خدا به حفظ آن امر فرموده نگه دارند. و زناني كه از مخالفت آنان بيمناكيد ? ابتدا آنها را موعظه كنيد اگر مطيع نشدند از خوابگاه آنها دوري كنيد. باز مطيع نشدند به زدن آنها را تنبيه كنيد. چنانچه اطاعت كردند ديگر هيچگونه ستم بر آنها روا نداريد. همانا خدا بزرگوار و عظيم الشان است.
گاهی زنان طغیان و سرکشی می کنند که در این حالت به آنها «ناشزه» می گویند و طبق آیه 34 نساء
درمرحله اول باید موعظه شوند ،
در مرحله دوم طرد شوند
ودر مرحله سوم کتک بخورند.
اما آیا طغیان و سرکشی مختص زنان است ؟ و آیا مردان طغیان نمی کنند؟ از نظر قرآن جواب مثبت است. در این صورت زنان با آنها باید چه رفتاری داشته باشند؟ جواب قرآن این است:
«و إن إمرأه خافت من بعلها نشوزاً او إعراضاً فلا جناح علیهما أن یصلحا بینهما صلحاً و الصلح خیر» نساء 128
«اگر زنی از نشوز و طغیان شوهر خود هراس داشت، اشکالی ندارد که مصالحه کنند ( و زن از بعضی حقوق خود گذشت کند)[1] که البته مصالحه بهتر است.»
در این دو آیه نشوز ، دو نکته قابل توجه وجود دارد. یکی این که گفتیم خطابات قرآنی مربوط به مردان است که در این دو آیه مشاهده می گردد. یعنی در آیه مربوط به نشوز زنان ، خطاب مستقیماً به مردان است، اما در آیه دوم – که مربوط به نشوز مردان است- زنان به صورت غایب ذکر شده اند. از این دسته مطالب باز هم وجود دارد ،یعنی اگر حکمی به زنی داده شود، یا به صورت غایب است و یا مورد خطاب مذکور است، مانند «یا نساء النبی» . نکته دوم و مورد بحث این که در قرآن تبعیض فاحشی بین زن و مرد گذارده شده است. چون اگر زنان ناشزه شوند باید کتک بخورند ، اما اگر نشوز از طرف مرد باشد، باز هم زن باید کوتاه بیاید.
*1-برگرفته شده از تفسیر المیزان ج 5 ص 102 متن گفته علامه این است: «و السیاق یدل علی أن المراد بالصلح هو الصلح بِغَضِّ المرأه عن بعض حقوقها فی الزوجیه او جمیعها لجلب الانس و الالفه والموافقه و التحفظ عن وقوع المفارقه» یعنی «سیاق آیه دلالت بر این دارد که منظور از صلح این است که زن برای ایجاد انس و الفت و توافق بین زوجین و جلوگیری از جدایی ، از بعض یا کل حقوق خود صرف نظر کند.»
:)