- توقیف شده
h4med
روباهِ جوان
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- گنبد کاووس
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
خیلی سادس
عاقبت هر مکتبی رو میشه از حال و روز پیروانش پیش بینی کرد
خیلی سادس
کسی همچین تصوری نداره واقعا... هوشو هم پسر هم دختردارنگفتید فکر نکنم پسری باشه که چنین... من نظر خودمو میگم، تو کل زندگیم از ریاضی متنفر بودم با اینکه توش بد نبودم و همیشه عاشق شعر و ادبیات بودم و با اینکه تجربی خوندم المپیاد ادبی شرکت کردم، جایزه داستان نویسی به کرات گرفتم و واقعا امیدوارم بتونم نویسندگی کنم در آینده ،امیدوارم اگر اینجوریه برطرف بشه ولی برای من حداقل این بازهم هیچ ارزش گذاری ای نداره و هیچ سیاه و سفیدی نیست و هیچ برتری و پستی ای هم تو این استعدادا وجود نداره، از پیش خودتون پسرارو به یک چشم نبینید و یک جور قضاوت نکنید واقعا، برای شما الان هوش ریاضی برتر بودن محسوب میشه ؟ اگه آره با کمال عذرخواهی مشکل از خودتونه که به کل پسرا یه دیدگاهو نسبت دادین و اگه نه باهاتون هم رای هستم و امیدوارم این دیدگاها محو بشه
اگر هم اینطور که میگید گسترده هست قطعا تو جامعه ما اینجوریه، فکر میکنم جوامع پیشرفته تر گذر کردن از این ارزش گذاریاتا حد زیادی...
دوستمون گفتن همه دخترا از شنیدن این جمله احساس تحقیر کردن و همه پسرا احساس غرور...کسی همچین تصوری نداره واقعا... هوشو هم پسر هم دختردارن
حالا من آزمایش انجام ندادم رو آدما ببینم احساس تحقیر کردن یا غرور : ))دوستمون گفتن همه دخترا از شنیدن این جمله احساس تحقیر کردن و همه پسرا احساس غرور...
ف
فمنیسم تا جایی درسته که واقعا عدالتطلب باشه، ببینید هیچ زنی نمیره تو معدن کار کنه، مردها این رو پذیرفتن چون به لحاظ جسمانی قویترن عضله ای ترن، و زن ها مسئولیت تربیت فرزند رو به عهده میگیرن چون عاطفهی ییشتری دارن و بهتر میتونن کنار بیان با مشکلات تربیت فرزند، همونطور که بهتره زن ها نرن تو معدن کار کنن، مرد هاهم نباید وظیفه اصلی تربیت فرزندو به عهده بگیرن! اینکه میگن زن جنس لطیفه از نظر من به این دلیل نیست که مرد برتره یا زن پست تر، این یه ویژگیه که سفید یا سیاه کردنش اشتباهه، وقتی میگن مردا پوست کلفتن مگه باید به ما بربخوره؟ هم کلی زن داریم که از کلی مردا پوست کلفت ترن هم کلی مرد که از زنا لطیف ترن! ولی به طور کلی مردا اینجورین و زنا اونجوری و این دلیلی بر بهتر بودن یکی و پست تر بودن دیگری نیست و در طبیعت انسان و بیشتر حیواناتی که خانواده توشون مهمه ( یه استثنای بعضی ) نقش و وظایف بر اساس همین ویژگی ها تقسیم شده، حالا اینکه بیاید بگید این ویژگی ای که به ما نسبت میدین نشانه ضعفه و نباید بگید فکر نمیکنم مردی باشه که لطیف بودن زنان براش یه ضعف محسوب شه یا در چشمش زنان به این خاطر پست تر باشن!
و وضعیت فمنیسم افراطی امروز هم که اظهر من الشمسه، جمعیتی از آدمایی که متاسفانه قوه تعقلشون هرگز به کار گرفته نشدرو میتونید ببینید زیر پستای پیجای افراطی فمنیستی و ادعاهای عجیب غریبی که میکنن مثل اینکه میخوان نسل مردارو نابود کنن و به تنهایی زندگی کنن!! فمنیسم هنوز خیلی جا برای فرهنگ سازی داره، اگر کسانی که بالا نشستن عدالت و برابری براشون مهم باشه...
خب جنس مونث و مذکر تفاوت های خیلی زیادی باهم دیگه دارن پس قطعا تفاوت های محیط زندگی و شرایط هم جایز است
معمولا ما کلیت رو در نظر میگیرم و میگیم که مثلا بیشتر آقایان در بروز احساسات خودشون ضعیفند و اکثرا گریه نمیکنند
چطور ممکنه ما این همه تفاوت های روحی و رفتاری و صدالبته تفاوت در نوع تفکرات مذکر و مونث رو ببینیم و انتظار داشته باشیم هردو جنس در محیط یکسان رشد کنند!!!
اگر کسی چنین انتظاری داشته باشه پس حتما باید بتونه سیب و توت فرنگی و خرما رو در یک محیط یکسان کشت بده
وقتی به شما میگند خانم محترم شما حق ورود به ورزشگاه رو نداری حتما صلاح شما رو میخواند
محیط مردونس و جای مناسبی برای ما خانم ها نیست و به نظرم ما باید این رو بپذیریم
به نظر من اون خانمی که با هزار ترفند میره ورزشگاه با اون خانمی که میره استخر مردونه هیچ فرقی نداره
ولی شما هیچ وقت دنیای خودتون رو کوچک نکنین و نذارین آرزوهاتون به خاطر این تفاوت ها بر آورده نشن
اگه استعدادی دارید که جنس مخالف شما هم داره اصلا مشکلی نیست. برای پرورش اون تلاش کنین و به هدفتون برسید
و به عقیده من فمنیست اون کسیه که با وجود این تبعیض ها شرایط رشد خودش رو در یک محیط کاملا مخالف با جنسیتش فراهم میکنه و برای اون میجنگه نه اون دختری که برای نقض این تبعیض ها تا ساعت یک بامداد توی خیابون ول میچرخه و دلش رو به این خوش میکنه که فمنیسته
ببینید شپا یه چیزی گفتید بعد حرف خودتونو نقص کردید اول گفتید مثلا مرد ها پست کلفت ترن بع طور کلی
بعد گفتید بعضی از خانمها از مرداها پست کلفت تر اند
من قصدم از پاسخی که گذاشتم این بود که تو یه جامعه مدرن به جتی استفاده از دید جمعی باید بیشتر به سمت فردیت رفت
یعنی چی یعنی اگه مثلا تو به روستا صد سال پیش همه ی مرد ها باید تو معدن کار میکردن
تو جامعه مدرن امروزی یک مرد بتونه محکوم به پوست کلفت بودن نباشه و یا زن محکوم به نازک نارنجی بودن
جامعه ی مدرنی که فمنیسم داره جامعه ای نیست که همه ی زن هاش کار میکنن
جامعه ای که زن ها و مرد ها کلیشه ها و مرز های اجتماعی رو رد کرده باشن و به جای زن و مرد همه شون انسان باشن
حالا تعبیض جنسی چه ربطی به تقوا و غریزه دارعتو قرآن گفته مرد و زن باید تقوا داشته باشن بعدش غریضه جنسی تو هر دو جنس هست حالا شاید در مردان بیشترباشه ولی دلیلی بااینکه قبل ازدواج هرکاری خواستن بکنن نیس
طبيعتا جنس مذکر و مونث تفاوت ها ی فطری دارن که تغییر اونها از عهده ی ما خارجه،اما متاسفانه يه عده و چه بسا یک جامعه! از اين تفاوت ها سو استفاده می کنن و می شه ابزاری برای کوبوندن خانم ها
هیچ وقت آقايون نمی تونن درک کنن که جنس مونث چه سختی هايي رو تو جامعه ی واقعا مرد سالارانه! تحمل می کنه
به دور و بر خودتون توجه کنید، من مشکلی با فلسفه ی اسلامي درباره ی حقوق زن ندارم،مشکل اينه ما داریم از اسلام اونچه رو که خودمون پسندیدیم رو تعبیر می کنیم و بقیش....
جامعه ای که براش تخریب روحی زن در محیط خانواده، سلب حقوق مدنی از زن و اعطای قدرت والا به مرد اصلا مهم نیست، فکر می کنین به تساوی حقوق می رسه؟
زن ها محکوم اند به پذیرفتن چون حتی قانون هم پشتشون نیست
از نظر بچه های بالا! حتی دوچرخه سواری خانم ها حرامه،حالا به من بگين کجای شریعت گفتن يه خانم از آزادی نسبی ش در حد دوچرخه سواری که واقعا با رعایت شئونات هست بگذره چون مردی در جامعه هست که نمی تونه نگاهش نکنه؟
این یعنی ظلم به زن و فمنيسم هم دنبال مداواي این افکار بیمارگونه است
جسارتا منظورم فمينيسم اسلامی بود
هرچند اغلب به رسمیت شناخته نمی شه
چی می گين شما؟
چه ربطی به ایران داره!؟
خواستگاه اولیه اش از مصر بوده
چیز جدیدی نیست که،از اواخر قرن نوزدهم باب شده
اندیشه ی فمينيسم رو ابتدا در فرانسه آغاز کردند
کتاب فمينيسم،نوشته ی سوزان آليس
(نتونستم عکس جلد رو ارسال کنم)
تازه اولین اعلان هايي که در این باره منتشر شد مثلا یکی تو 1792 بوده
(فمینیسم به عنوان یک نهضت سیاسی در سال 1848 با نام نهضت «سینکافالز» در آمریکا طرح شد. در همین سال نخستین منشور دفاع از حقوق زنان در آمریکا اعلام گردید. از آن پس دانشمندانی چون «آگوست کنت» و «جان استوارت میل» نظریه برابری زن و مرد را در چارچوب حقوق فردی و اومانیستی مطرح کردند.)