ki miya
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فـرزانـگـان یــک
- شهر
- اراک
پاسخ : این همه تبعیض بین دختر و پسر...مقصر عرف جامعه است؟
این حرف من نیست...از نظر علمی ثابت شده ک در اغلب موارد همینطوره و صدق میکنه.
اون دخترای آمریکایی ب قول شما ک 2 شب بیرون میمونن از خیلی چیزاشون گذشتن ک دیگه براشون ارزش ب حساب نمیاد.
اون خانوم پزشکم نسبت ب مردی ک داره همون کارو انجام میده بیشتر خسته میشه.
ما داریم عرف جامعه ی امروزی رو بررسی میکنیم نه 100 سال پیشو.
عرف جامعه ی الان نمیگه زن صبح تا شب بشینه تو خونه...اگه یه نگا بندازید میبینید ک وزیر بهداشتمون خانوم بود و این اگه خلاف عرف جامعه بود هیچوقت اتفاق نمیفتاد...
زنای ایرانی حقوقی رو بدون اینکه واسش بجنگن دارنو همین راحت بدست اومدنش باعث شده ک دیگه قدرشو ندونن و مرغ همسایه براشون غاز بشه.
اگه یه برخورد با زنایی ک خارج از کشور زندگی میکنن داشته باشی میفهمی از جایگاهی ک تو جامعه دارن خیلیم راضی نیستن.
آره اینطوری فکر میکنم ک اینطوری مینویسم.به نقل از fitmal :واقعا اینطور فک میکنی؟ از نظر من بین 2 تا دختر و پسریکسان هوش پسر الزاما بیشتر نیست و متاسفانه توی ایران این مسئله اینجوری جا افتاده چون اکثر دخترا از اعتماد به نفس کمتری برخوردارند و چیز دیگه ای هم که هست اینه که واقعا تبعیض وجود داره مگرنه چطور توی آمریکا دخترا تا 2 شب هم میتونن بیرون باشن جامعه امنه؟؟؟
این حرف من نیست...از نظر علمی ثابت شده ک در اغلب موارد همینطوره و صدق میکنه.
اون دخترای آمریکایی ب قول شما ک 2 شب بیرون میمونن از خیلی چیزاشون گذشتن ک دیگه براشون ارزش ب حساب نمیاد.
اون دوست داره تلاششو بکنه اما بعد یه سال چه بخواد چه نخواد میفرستنش سربازی و این شرایط مساوی نیست ک دختره 20 سال کنکور بده و پسره 2 سال...يه دور كامل بخونيد ! منم كفتم بخاطر اين جامعه دخترا كمتر كار ميكنن و سهميه و غيره , اون كسي كه شما ميكي تو سرش ميزنيم و اينا تلاششو بكنه قبول شه , مشكل اينجاست كه اين سرمايه كذاري كه ميشه بي فايدست , وقتي كه زن ها به خاطر حقوق كمتر و زمينه فكري جامعه كمتر براشون شغل هست.
من ميفهمم كه پسرا هم از خيلي از اين كارا خوششون نمياد ! قرار نيست بخاطر عرف جامعه كه ميتونه اشتباه باشه شكلي زندكي كنيم كه دوست نداريم ! من دوستايي دارم كه مادرشون سرپرستشون عه و دكتر هستن و با اين كه سخته ( جه پدر جه مادر به تنهايي شرايط سختي دارن ) بدبختي ندارن ! شايد از نظر شما زن سرپرست با يخ حوض شكستن بايد خرج و مخارج بده ولي اكه همين جامعه و عرفي كه به نظر شما براي ما خوبه اجازه بده شرايط هم سخت نخواهد بود ! مطمئن باشيد من دختر اكه اعتراض دارم ميخوام كاري انجام بدم كه تواناييشو دارم و اجازه نميدن ! + از صبح تا شب خونه موندن و و از جامعه دور بودن براي شما امتيازه ? اكه اين عرف جامعه ما كه بنظر شما خيلي خوبه خوب بود زنهاي ايران راضي تر از بقيه كشورا بودن .
(ما موبايل سخته ببخشيد اشتباه اينارو )
اون خانوم پزشکم نسبت ب مردی ک داره همون کارو انجام میده بیشتر خسته میشه.
ما داریم عرف جامعه ی امروزی رو بررسی میکنیم نه 100 سال پیشو.
عرف جامعه ی الان نمیگه زن صبح تا شب بشینه تو خونه...اگه یه نگا بندازید میبینید ک وزیر بهداشتمون خانوم بود و این اگه خلاف عرف جامعه بود هیچوقت اتفاق نمیفتاد...
زنای ایرانی حقوقی رو بدون اینکه واسش بجنگن دارنو همین راحت بدست اومدنش باعث شده ک دیگه قدرشو ندونن و مرغ همسایه براشون غاز بشه.
اگه یه برخورد با زنایی ک خارج از کشور زندگی میکنن داشته باشی میفهمی از جایگاهی ک تو جامعه دارن خیلیم راضی نیستن.