11phantom
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قم
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : تبعیض جـنسیتی ؟ چرا؟
.
.
وای خدا این چی میگه دیگه زنا فقط وظیفه دارن نیاز های غریزی مردارو برطرف کنند! :-& :-&به نقل از احـــــــمد :یه اظهار نظر جدید :
http://www.baharnews.ir/vdcaw6n6.49nei15kk4.html
البته این آقا که معلوم الحاله ولی افرد مث ایشون وقتی بر سر قدرت باشن طبیعیه که شاهد تبعیض جنسیتی باشیم
شما درست میگین اما همه جا و حتی توی کشور ما زن ها مورد آزار و اذیت قرار میگیرن،جسمی و روحی؛ وقتی شما پسرتون رو طوری تربیت کنید که حق داشته باشه دوستدختر داشته باشه و دخترتون رو طوری به بار بیارید که با هیچ پسری حرف نزنه مطمئنا یک سری اختلالات رو توی جامعه وارد میکنه. اگه من و شما که جوون هستیم بگیم عنش رو در نیارید کی میخواد به فکر باشه؟بحثای پوسیده و کلیشه ای همیشگی
این روشنفکرای ما بالاخره یاد نگرفتن وقتی میخوان یه حرکت مثبتی بزنن عنشو در نیارن
مشکل اینجاست که بعضی موارد که نتیجه طبیعی یه سری تفاوت طبیعی هستن رو هم تبعیض به حساب میارید
هیچ برابری ۱۰۰ درصدی وجود نداره
یکی از آرزوهای خود عدد ۱۰۰ که تو دفترچه خاطراتش نوشته، رسیدن به ۱۰۰ واقعیه
شما درست میگین اما همه جا و حتی توی کشور ما زن ها مورد آزار و اذیت قرار میگیرن،جسمی و روحی؛ وقتی شما پسرتون رو طوری تربیت کنید که حق داشته باشه دوستدختر داشته باشه و دخترتون رو طوری به بار بیارید که با هیچ پسری حرف نزنه مطمئنا یک سری اختلالات رو توی جامعه وارد میکنه. اگه من و شما که جوون هستیم بگیم عنش رو در نیارید کی میخواد به فکر باشه؟
کی گفته وضع ما بهتره؟ همه حرف از سربازی میزنن. فقط سربازی نیست، ۷ درصد مرگ و میر ها در محل کار رخ میده. بر فرض مثال نیاز به یک معدنچی هست، آیا یک زن صاحب این شغل میشه؟ خیر. اگر معدن منفجر شد چه کسی قربانی میشه؟ مرد ها.چرا همیشه میگید تبعیض مال دختراست، پسرا هم وضعشون بهتر نیست
آره نمونش همین امبر هرد خودمونهمه جا و حتی توی کشور ما زن ها مورد آزار و اذیت قرار میگیرن
اون زن مشکل روانی داره که شوهرش رو مورد آزار قرار میداد. فمنیست ها این رو اصلا قبول ندارن! من خودم فمنیست هستم، کی گفته اگه مرد به زنش دری وری گفت زن هم باید انگشت شوهرشو ببره و صورتشو با سیگار بسوزونه؟ اگه اون مشکل روانی داشت که ربطی به فمنیسم نداره برادر.آره نمونش همین امبر هرد خودمون
این خانم فقط یه نمونه از بیمارهای روانی هست که فمنیسم به بار آورده
لطفا این اندازه بدبین نباشیداین "برابری" که شما ازش حرف میزنید مثل آرمانشهر افلاطون و مدینه فاضله مهدیشونه، نه اتفاق افتاده و نه قراره اتفاق بیفته، حتی اگه خودمونه جر بدیم هم، در حد همون حرف میمونه
میخوای ابروشو درست کنین میزنین چشمشم درمیارید
نمیتونیم برابری رو صد درصد داشته باشیماین "برابری" که شما ازش حرف میزنید مثل آرمانشهر افلاطون و مدینه فاضله مهدیشونه، نه اتفاق افتاده و نه قراره اتفاق بیفته، حتی اگه خودمونه جر بدیم هم، در حد همون حرف میمونه
میخوای ابروشو درست کنین میزنین چشمشم درمیارید
خیلی بیشتر از یک درصدشو داریدنمیتونیم برابری رو صد درصد داشته باشیم
ایا نمیتونیم تلاش کنیم تا حداقل 1 درصد ازش رو داشته باشیم؟
من واقعا متوجه نمیشم چی میگی.خیلی بیشتر از یک درصدشو دارید
قوانین طبیعت و قوانین اجتماعی به تدریج خود به خود این درصدهارو با مقداری خطا فراهم میکنند
فمنیسم فقط بهش جهت میده
از جبهه های دیگه تخریب هم میکنه
من ازتون یک سوال دارم و ممنون میشم جوابمو بدید.......ببینید من درمورد جامعه ایران میپرسم.....کمی به اطراف تون نگاه کنید؟ دختر ها آزادی پسرها رو دارن؟ از آزادی کافی و یا بهتر هست که بگم حق طبیعی شون برخوردار هستن؟خیلی بیشتر از یک درصدشو دارید
قوانین طبیعت و قوانین اجتماعی به تدریج خود به خود این درصدهارو با مقداری خطا فراهم میکنند
فمنیسم فقط بهش جهت میده
از جبهه های دیگه تخریب هم میکنه