• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبعیض جنسیتی ؟ چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پژواک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرتون تو جامعه و عرف چقد بین حقوق دختر و پسر توازن برقراره؟

• کاملا توازن برقراره

رای‌ها: 18 6.9%
  • تا حدودی توازن برقراره

رای‌ها: 60 23.0%
  • خیلی کم توازن برقراره

رای‌ها: 106 40.6%
  • اصلا توازن برقرار نیست

رای‌ها: 104 39.8%

• رای‌دهندگان
    261
پاسخ : این همه تبعیض بین دختر و پسر...مقصر عرف جامعه است؟

یه قسمت عمده ایش برمیگرده به عرف جامعه ولی شاید خودمون بتونیم بیشتر موثر واقع بشیم.

بابا جمعش کنین چه تبیضی به پسرا میشه؟؟؟ :-w
که اینقد دخترا چرت وپرت میگن به جز اینکه به دخترا فرق میذارن والا ما چیزه دیگه ای ندیدیم.
خدا رو شکر میکنم خواهر ندارم وگرنه اونقد بهش فرق میذاشتن دیگه من از خونه فراری میشدم. [-o<

به نقل از ساعت شنی :
بابا جمعش کنین چه تبیضی به پسرا میشه؟؟؟ :-w
که اینقد دخترا چرت وپرت میگن به جز اینکه به دخترا فرق میذارن والا ما چیزه دیگه ای ندیدیم.
خدا رو شکر میکنم خواهر ندارم وگرنه اونقد بهش فرق میذاشتن دیگه من از خونه فراری میشدم. [-o<
البته با شما هم تا حدی موافقم
هم دخترا مشکلاتی دارن و هم پسرا که میخوایم برطرفش کنیم

مشکل؟؟؟چه مشکلی؟؟؟

دخترا چه مشکلی دارن؟؟؟؟ جز اینکه تو کشور ما حتی به رانندگی خانوما هم خرده میگرن و مسخره اش میکنن! بعد میگین مشکل از ماست؟؟؟

مشکل اینه که حتی خوده شمایی که الان میگی میخوای مشکلو حل کنی یه جاهایی باعث تبعیض میشی! دروغ میگم؟؟؟

افکارمون غلطه میشه رفتار غلط میشه عرف و فرهنگ غلط :-&

مملکتم که جای خود دارد! تا بوده همین بوده کاریشم نمیشه کرد! :|

خودمون که بها میدیم این فمنیسم و اینا چیه پس؟؟؟ ولی خودمون بها بدیم واسمون میشه شغل؟؟موقعیت احتماعی؟؟؟یا هر چیزه دیگه ای
مثلا گرفتن حق وکالت بچه؟؟؟ نه نمیشه باید همه بهمون بها بدن

کاش یه کم عوض این همه شعار دادن درباره حجاب میومدیم میخوندیم ببینیم اسلامی که حجابو واجب کرده کنارش چیا گفته درباره تساوی زن ومرد
:-< حیف که هیشکی گوش نمیده

به نقل از بلــــو فلـــِــــر :
موضوع حقوق و شرایط یکسان نیست
موضوع حقوق و شرایط برابر عه
توازن نه تساوی
این فرهنگی که میگید همون فرهنگ n هزار سال ــس؟ فرهنگ تغییر میکنه ، قوم آریایی فرهنگ زن سالاری داشتن در صورتی که پارتها و ایلامی ها فرهنگ مرد سالاری داشتن و بعد مهاجرت آریایی ها یه جور توازن بر قرار شد که این توازن با روی کار اومدن اشکانیان کلا از بین رفت.
پارتها هم جزو آریایی ها بودنـــ احیانا...

به نقل از یک ایرانی :
قضیه فقط حجاب و این چیزا نیست.
خیلی از این چیزا اوضاع بد تره.
برای شهادت دادن،یه مرد به تنهایی حرفش قابل قبوله حتی اگه کارگر باشه(توهین نمیکنم به این شغل،اشتباه نگیرید لطفا) اما اگه اون آدم خانم باشه حتی اگه بزرگترین شخصیت رو هم داشته باشه حرفش به تنهایی قابل قبول نیست و باید یه خانم دیگه هم همراهش همون حرف رو بزنه.
توي قانون اساسي كشور ما (اگه اشتباه نكنم) 6 مدل شهادت دادن داريم (!) كه فقط تو يكي از اين مدل ها شهادت دادن يك مرد رو با شهادت دادن دو زن برابر دونسته. و مدلي رو هم داريم كه شهادت دادن مرد اصلا قابل قبول نيست!
+
دوستان با آرامش هم ميشه بحث كرد. اگه واقعا ميخوايم تغييراتي در جهت بهبود جامعه مون ايجاد كنيم بايد بتونيم خودمون رو كنترل كنيم.
+
فرق «برابر» و «يكسان» چيه؟ تا اونجايي كه يادمه در مورد ِعدالت و تساوي صحبت ميشه ولي اين دو تا كلمه رو فقط اينجا شنيدم!

به نقل از @ /\/ i \/\/ :
پارتها هم جزو آریایی ها بودنـــ احیانا...
اينجا البته جاي بحثش نيست ولي اكه منبعتون كتاب درسي عه بله ولي طبق اكثر منابع جز آريايي ها نيستن.

به نظر من ما بخوایم قانون عوض بکنیم هم نمی تونیم فکر وذهنیت مردم رو نسبت به این قضیه عوض بکنیم
مثلا مردم همیشه منتظر دیدن یه مکانیک مرد هستن نه یه زن در صورتی که شاید زن یا دخترهایی باشن که تو این کار مهارت دارن اما اگه بخوان یه مکانیکی باز کنن همه با یه دید بد به اون نگاه میکنن وشایدهم هزارجور حرف پشت سرش در بیارن
به نظر من مردم ما بیشتر پسر دوست اند برا همین آزادی بیشتری هم به اونا میدن.این وضع نمیذاره که استعداد های مادخترها شکوفا بشه.
شاید هم به همین خاطره که من رشته ی تجربی رو انتخاب کردم.

به نقل از princess sophi :
مشکل؟؟؟چه مشکلی؟؟؟

دخترا چه مشکلی دارن؟؟؟؟ جز اینکه تو کشور ما حتی به رانندگی خانوما هم خرده میگرن و مسخره اش میکنن! بعد میگین مشکل از ماست؟؟؟

:-< حیف که هیشکی گوش نمیده
البته رانندگی خانوما که تعریفی نداره خدم با چند مورد مواجه شدم

در مورد خط دومم باید بگم ما اینجاییم که گوش بدیم

البته رانندگی خانوما که تعریفی نداره خدم با چند مورد مواجه شدم
بر خلاف عرض شما دست به فرمون خانوما خیلی خوبه اما چون که از اول آقایون به خانوما اجازه آزاد رانندگی کردنو ندادند
اعتماد بنفس خانوما کم کم پایین اومده ;Dو الان موقع رانندگی کردن دستو پاشون رو گم میکنن فقط همین ;D

Back
بالا