تبعیض جنسیتی ؟ چرا؟

به نظرتون تو جامعه و عرف چقد بین حقوق دختر و پسر توازن برقراره؟

• کاملا توازن برقراره

رای‌ها: 18 6.9%
  • تا حدودی توازن برقراره

رای‌ها: 60 23.1%
  • خیلی کم توازن برقراره

رای‌ها: 105 40.4%
  • اصلا توازن برقرار نیست

رای‌ها: 104 40.0%

• رای‌دهندگان
    260

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
پاسخ : تبعیض جـنس‍‌‍یتی ؟ چرا؟

نفست از جای گرم بلند می شه، همین سربازی روی زندگی خیلی تاثیرات دیگه هم داره:
1- در حالی که دخترا می تونن به صورت نا محدود پشت کنکور بمونن پسرا تا چند وقت پیش 1 بار می تونستن کنکور بدن البته جدیدا 2 بار شده
2- خیلی رابطه ها شون سر همین سربازی به هم می خوره، کم نیستن کسایی که می خواستن تو دانشگاه با یه نفر ازدواج کنن منتها سر همین سربازی هم چیز به هم خورد براشون
3- تجاوزی که هر ساله توی سربازی رخ می ده بیشتر از تجاوزی که توی سربازی رخ نمی ده

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از Black Fire :
تو خواب نیستی خودتو زدی به خواب

اکه قرار بود مرد با زن فقط آرامش بگیره از همون اول خداوند یک کامپیوتر می آفرید با اینترنت بدون فـیلت‍‌‍ر =))

:)
با عرض معذرت که تند برخورد میکنم!!!! :)

به جای این حرف ها بهتر نبود دلیل منطقی می آوردید؟؟ :| من خودم رو زدم به خواب یا شما که کتاب قرآن رو یکبار نخوندی و ادعای مسلمانی میکنی؟ :|

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاحتمالاً خدا عقلش نرسیده "یک کامپیوتر بیآفرینه با اینترنت بدون فـیلت‍‌‍ر =))"

چون در قرآن واضح بیان شده :

«و من آیاته أن خلقکم من تراب ثم إذا أنتم بشر تنتشرون»

« و من آیاته أن خلق لکم من أنفسکم أزواجاً لتسکنوا إلیها و جعل بینکم موده و رحمه» روم، آیات 20 و 21

در آیه دوم سه موضع محل بحث وجود دارد؛ اول کلمه «لکم»و دوم عبارت «من انفسکم» و سوم عبارت «لتسکنوا الیها». موضع اول این که همان طور که گفتیم و از خود آیه برداشت می شود ، ضمیر «لکم» خطاب به مردان است (به بیانی که گذشت و به قرینه آیه قبلش، آن گونه که در بحث اول بیان کردیم). اما آنچه مهم است ، «لام»ملکیتی است که بر ضمیر «کم» داخل شده است و مفید این مطلب است که أزواج برای شما خلق شده اند، نه اینکه از خود استقلال وجودی داشته باشند و نه برای خودشان ، آنگونه که شما به خاطر وجود خودتان خلق شده اید. این نوع ملکیت نظایر فراوانی دارد . از جمله:

«و انزل لکم من الانعام ثمانیه ازواج» زمر، ایه 6

که ضمیر «لکم» در صدد بیان ملکیت انعام برای انسانهاست.

«و الانعام خلقها لکم فیها دفء و منافع و منها تأکلون»
نحل، آیه 5
که باز بیان می کند که حیوانات را خلق کردیم ، که برای شما منافعی در بر دارد و می توانید از آنها تغذیه کنید.

این مطلب با بیان علامه روشن می شود. آنجا که می گوید:«خلق لکم یعنی برای شما یا به نفع شما» که مدلول التزامی آن همان «برای استفاده شما» می باشد. بنابر این تا اینجا اثبات شد که أزواج برای مردان آفریده شده اند.

اماموضع دوم که عبارت «من انفسکم» می باشد در جای خود بیان شد و مطالبی نیز در مراحل بعد گفته خواهد شد.

موضع سوم عبارت «لتسکنوا الیها» است ، و منظور این است که «به واسطه آنها آرامش بگیرید.» پس اولین هدف خلقت زن عبارتست از «آرامش مردان».

علامه طباطبایی در ذیل این دو آیه چنین می گوید:« از عجایب این دو آیه این است که در یکی انسان را (که مردان هستند به قرینه آیه مقابلش)به صفت انتشار در جهان و سعی در طلب معاش توصیف می کند که لازمه اش دست زدن به هر سختی و زور است تا آنجا که به پیکارهاو یغماگریها نیز می رسد و اگر انسان تنها این گونه باشد (و به این صفت متصف باشد) آن گاه انسانها به دو دسته تقسیم می شوند که یک گروه حمله می کنند و گروه دیگر فرار می کنند. اما[ تفسير کبير رازي، سوره 30 ، آيه 21 .] خداوند زن را آفرید و او را به چیزهایی مجهز نمود که به مردان آرامش بخشد و زنان ، مردان را به وسیله زیبایی، عشوه گری، دوستی و مهربانی جذب کنند.»[ اسلام و زن دارالقلم، کويت، 1984 ، ص 241] و در جایی دیگر می گوید: «صفت سختی و تندی، از امتیازات مرد است (که نبودش نقصان به حساب می آید) و هر مردی به وسیله آن از زن متمایز می شود و در جوامع انسانی این صفات مرد، فوائدی در دفاع و نگه داری و تحمل سختیها و پافشاری و استقامت در پیکار و انجام کارهای طاقت فرسا دارد. لیکن زنان نیز در مقابل آن به احساسات لطیف و رقیقی مجهز هستند که افراد جامعه در زندگانی خود از آن بی نیاز نیستند. ... و تمام کار انسان با خشونت و سختی و غضب و دفع درست نمی شود اگر نرمی و رقت و شهوت و کششی نباشد.»[اسلام و زن دارالقلم، کويت، 1984 ، ص 241 .] جناب علامه با این بیان ، سکونت و آرامش مردان به وسیله زنان را هدف خلقت زنان معرفی می کند.

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

ببخشید که جوابی بهتون دادم که ناراحتتون کرد ولی شاید به خاطر این بود که پست قبلیتون جوابی به حرفای من نبود ولی خوب این یکی پست جای بحث داره:
من ادعا نکردم مسلمونم می تونی پست های منو بخونی هر چند که وقتتون با خوندن اینجور مزخرفات به هدر می ره پس خودم یاد آوری می کنم که گفتم که من قرآن و 12 تا امام رو قبول دارم نتیجه ی علمی: من نه مرجع تقلید دارم، نه هیچ تفسیری که بدون حضور من انجام گرفته باشه رو قبول دارم! من یه دونه پرسیدم از همین جماعت مفسر که شما چرا نماز رو فارسی نمی خونید گفتن که چون معنی های مختلف هست تو عربیش و با ترجمه نمی شه حق مطلب رو رسوند پس منم گفتم :لایک (البته نه به معنی لایک :-" ) پس منم ترجمه هاتون رو قبول ندارم /m\
من اسلامی رو که کسی بغیر از خدا تعیین تکلیف کنه قبول ندارم.. خوب حالا بریم سراغ بقیه موضوع.

برداشت من و خیلیای دیگه که عمامه سرمون نمی ذاریم از « و من آیاته أن خلق لکم من أنفسکم أزواجاً لتسکنوا إلیها و جعل بینکم موده و رحمه» اینه که قضیه دو طرفست یعنی چی؟ یعنی اینکه قراره مرد با زن و زن با مرد آرامش پیدا کنه، به عبارت دقیق تر مکمل احساسی هم باشن یعنی چی؟ یعنی این که مرد که تو خصلتش اینه که سعی خودش رو بکنه تا استوار به نظر برسه می تونه خودشو برای زن باز بکنه(آیه 34 نسا هم بعدش می گه که زن هم اینا رو باید حفظ کنه) و زن هم به نوع خودش تو مشکلات پیش یه مرد احساس آرامش بیشتر می کنه(زن نیستم نمی تونم توضیح بدم شرمنده :-/ )

خداییش اگه زن فقط برای تولید مثل و آرامش خلق شده بود چرا اصلا خلق شد؟ و در اینجاست که "احتمالا خدا عقلش رسیده که به جای زن انترنت بدون فـیلت‍‌‍ر نیافریده"
اگر بحث تولید مثله، قطعا خدایی که این همه چیز رو آفریده می تونسته کاری کنه که انسان هم مثل باکتری چند تا بشه که نیاز نباشه زن رو بیافرینه یا این که کاری کنه که آدم از راه دیگه به آرامش برسه

بهار1998

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان...استان بوشهر...
مدال المپیاد
ایشالابعدها..

واقعااین تبعیض وجودداره واین به وضوح درجامعه ی ماپیداست.رفت واومدبادوستان وبیرون رفتن یکی ازایناست که باعث تبعیض شده یااینکه دخترابه خاطردختربودنشون نمیتونن خیلی ازکارایی روکه دوست دارن انجام بدن مثلااینکه چراتوی ایران نمیذارن دخترابرن سالن ورزشی وبازی روازنزدیک ببینن مگه چه اشکالی داره که یه قسمت روبذارن برای دخترها.یااینکه یه دخترنمیتونه اون جوری که دوست داره دربیرون ازخونه بگرده چون دختره وفرهنگش اجازه نمیده ولی پسراازاین نظرخیلی راحت ترهستندواینکه اگه ازیه دخترخطایی سربزنه وهمون خطاروهم یه پسرانجام بده بیشتردختررومیبینن تاپسر :(

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

بحث رو منحرف نکنیم در همین حد هم که منحرف شد بسه به اندازه کافی :)
+در پیغام خصوصی اگه تمایل داشتید بحث میکنیم! :)

و سوره احزاب آیه 59،

يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لأَِزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً

اي پيامبر ، به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که چادر خود را، برخود فرو پوشند اين مناسب تر است، تا شناخته شوند و مورد آزار واقع نگردند و خدا آمرزنده و مهربان است.

این آیه از زنان میخواهد که حجاب را بگونه ای رعایت کنند تا شناخته نشوند، این بدان معنی است که صورت آنها نیز همچون حجاب فعلی زنان عرب و افغان باید پوشیده باشد.

حالا اگه بگیم چرا به فرض دخترا باید حجاب اجباری داشته باشن؟ خوب جواب مسلمه!!!

ارجاع به کتاب قرآن! :)

سوره النساء (زنان) آیه 34 صفحه 85

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا.

مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است

در این آیه هم که یک زن باید از مرد اطاعت کنه! :)

و مردان نسبت به زنان برتری دارند و تسلط! :)

خب خدا مردا رو دوست داره دیگه چه میشه کرد واقعا؟ :| :D

...

آیا به نظر شما این دو آیه به اندازه کافی زن رو محدود نمیکنه؟

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

به نقل از USboy :
تبعيض جنسيتي به اين دليله كه يك عده مرد خودخواه(گرچه مردا همشون خودخواهن)هدايت جامعه رو در دست دارن
البته من نميگم مشكل همش از مرداست
مشكل از زنها هم هست
چون بايد جلوي مردا وايستن
مثه زنهاي آلماني كه براي حقشون دهنه همه مردا ميارن پايين

این جمله رو پایه ام نافرم!

ضمنا حجاب تفاوته صرفا نه تبعیض - و اینکه بله تبعیض شایدچون حجاب زن ها خوب یاداوری میشه وظایف مردها نه !
دقیقا همون کاری که رسانه ها میکنن تو تلقین برداشت از اخبار به مخاطب :کجا روبگن کجاروازقلم بندازن
یا جمله ی تونی رابینز : که میتوانم به شما یاد بدهم چطور میشود با آمار درست دروغ بگوییم!
: بله اگر تیکه های مناسب قران روبرداریم هر مفهومی رو میشه ازش بیرون کشید!

بله تا وقتی حجاب مثلا تبعیض برداشت بشه و بگن خب این حق زنه که خورده شده:میشه پر روشدن ی عده حتی واسه ایجادتبعیض واقعی بدنبالش :-" اصن مشکل حجاب نیس
دین نبایدبامشکلات جامعه قاطی بشه! شما معتقدها رومقابل خودتون قرارمیدید
بایدبگم اگرتبعیض به معنای واقعی و بیطرفانه همراه بشه بخش عظیمی از جامعه میتونه همراه شه برای رفعش

بازهم میگم : درطول قرن هامردها برا اعمال باورخودشون از توجیهات دینی استفاده کردن! و به اسم اسلام تموم شده!
همون طورکه کشیش های قرون وسطی به اسم دین کلی کارکردند و آخرشم دین رونابودکردن برای مردم-که امیوارم این اتفاق رونذاریم بیافته بازهم
همون فرهنگی بحث کنیم کاش! 8->
خوشحالیم که روحانی ...ایضا 8->
پ ن :مردبودن پیامبران هم فلسفه خودش روداره مثل دیه.میتونیدسرچ کنید

رنیرا : عزیزم منظور از بحث اعتقادی عدم اطلاعات نیود .. مسلما برداشت من از دین که باهاش موافقم و قضاوت درباره اش باتو فرق میکنه همونطورکه تو اسم حجاب رو اجبارمیذاری من نه
فعلا به بلک فایر واگذارت میکنم :D موافقم با ادامه ی حرفاش همچنان
و اینکه اون تفسیرواینا سرفرصت مستدل بحث میکنیم ولی فعلا : هدف خلقت زن آرامش مرده : غلطه حتی اگرهمه قم تاییدش کنن!چه مسقیم چه غیرمستقیم
من قران لایک امام علی لایک ولی نهج البلاغه!گفتم! دربرخوردبا حدیث باید از عقل خییلی بیشتراز متن کمک گرفت
جمله ی موده و رحمه ... واقعا زیباست ..همون دیدی که بلک فایرگفت
فکر کن هدف خلقت حضرت فطمه آرامش امام علی بود؟ایشون خیییلی خیییلی جایگاه بالاترازاین حرفا داشتن..بعضی موارد روی ایشون تست کنم به جواب میرسیم
قران همونه که به پیامبرمیگه تو را نرم خو نمودیم که غیرازاین بوداز اطرافت پراکنده میشدند
خوش خلقیخوشبینی و ... از محاسن مومن هست و هردوجنس

بهار : سلام همشهری :-"
درموردتبعیض فرهنگی جامعه هم برمیگردیم به همون خودتون حقتون روبگیرید و پست قبلیم که موجوده صفحه قبل فک کنم :-"

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

آیه میارید، حدیث میارید، اخطار میدن که بحث باید اجتماعی باشه، آیه میارید، حدیث میارید، قفل می کنن، اعتراض میکنید که چرا قفل شد، و تاپیک جدید میزنید.

خب میدونم این یه خط که من پریدم وسط تایپ کردم به هیچ دردی نمیخوره و تاثیری احتمالا نداره؛ ولی نمیخواید این روندو بس کنید و هر بحثی رو توی انجمن خودش انجام بدید تا پستایی که بعدِ اجتماعی دارن وسط جرّوبحثتون سرِ با دینی و بی دینی و حجاب زمان پیامبر(که به جامعه ی الان ما ربطی نداره) و قبول داشتن یا نداشتنِ ترجمه ی قرآن و صحّت داشتن یا نداشتنِ احادیث، گم نشن؟

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

:O چادر تو زمان قاجار به وجود اومد چادر نبود اصلا زمان پیامبر!!!! ~X( تحریف تا چه حد؟ بعدش این آیه نمی گه که صورت رو بپوشونین می گه که گردن و اون قسمتی از مو رو که می زنه بیرون بپوشونین دیگه این یکی دیگه اصلا شیوه بیان کتاب درسیه(دوم یا سوم یادم نیست..) که می گه که از اول حجاب داشتن ولی با حدودش آشنا نبودن که این میاد می گه که گردن اینا رو هم بپوشونین حتی توی احادیثی هم که همون کتاب آورده می گه بیرون موندن صورت زن مانعی نداره!
و نسا رو هم که فکر کنم یه دور گفتم ولی شما سرگرم توجه نکردن بودین انگار :-"

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

به نقل از پرنیرا :
بحث رو منحرف نکنیم در همین حد هم که منحرف شد بسه به اندازه کافی :)
+در پیغام خصوصی اگه تمایل داشتید بحث میکنیم! :)

و سوره احزاب آیه 59،

يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لأَِزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً

اي پيامبر ، به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که چادر خود را، برخود فرو پوشند اين مناسب تر است، تا شناخته شوند و مورد آزار واقع نگردند و خدا آمرزنده و مهربان است.

این آیه از زنان میخواهد که حجاب را بگونه ای رعایت کنند تا شناخته نشوند، این بدان معنی است که صورت آنها نیز همچون حجاب فعلی زنان عرب و افغان باید پوشیده باشد.

حالا اگه بگیم چرا به فرض دخترا باید حجاب اجباری داشته باشن؟ خوب جواب مسلمه!!!

ارجاع به کتاب قرآن! :)
...

آیا به نظر شما این دو آیه به اندازه کافی زن رو محدود نمیکنه؟

مرسی پرنیرا که خودت برام نمونه شاهد آوردی :
دقیقا این آیه ترجمه اش رو اشتباه متوجه شدی ..یا خوندی
بهتر است تا شناخته شوند و مورد آزار قرارنگیرند

و دقیقا معنیش اینه که : تا به عنوان یک شخص عفیف شناخته بشوند (این زنان ) و افراد لاابالی یا هرکی، بخودشان اجازه ایجادمزاحمت برای انهارا ندهند
برای شناخته شدنه
پس قضیه پوشاندن صورت و اینا بی معنیه اینجا برداشتت اشتباه بوده

دقیقا این یه مثاله که الان کسی که نخونده بودشاید حرفت درست بنظرمیومد
ولی من خوندمش فهمیدم! (دین و زندگی بود ضمنا ..نمیخونی عایا؟ :-/)

خب دقیقا یه بنده خدا خودت یا کس دیگه یوزرش یادم نیس ... تو یه تاپی بحث میکرد همینجور طبق ایات که خدا که نگفته حجاب قرص صورت باشه ...این اگه اونجا استفاده میشد با این برداشت مثلا! کلا به ضرر اون موضع گیری بود :-"

همون بحث جمله ی انتونی رابینز
و گلچین هدفدار :-"

پ ن : پری ناز عزیزم ماهم یه ساعته میگیم ربط به دین نداره بحث فرهنگ و اجتماعه..
ولی خب دیگه رفع ابهام و دفاع لازم بود sorry :-"

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از کهکشان -A.R :
پ ن : پری ناز عزیزم ماهم یه ساعته میگیم ربط به دین نداره بحث فرهنگ و اجتماعه..
ولی خب دیگه رفع ابهام و دفاع لازم بود sorry :-"
مسئله اینجاست که طبق معمول، پریوش چند تا آیه و تفسیر میاره و بقیه هم شروع میکنن به بحث روی اون آیه ها، "دفاع" به قول خودتون، و همینجوری ادامه میدین و کیه که نگه داره این مدل بحثو مگر مدیرا که بیان قفل کنن؟
خودتون ادامه ندید دیگه!

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

تبعیض جـنس‍‌‍یتی وجود داره ولی من شخصا مطمئن نیستم از دین باشه...
به نظر من که به خاطر عرباس... بعد از حمله اعراب فرهنگ و تمدن غنی ایران تبدیل شد به پوچ به هیچ و یا حتی بدتر چیزی که هنوزم آثارش دیده می شه...
اما در مورد دین ببین پرنیرا تو خودت گفتی که قرآنو خوندی ولی خوب من نخوندم و تر جیح می دم تا اون زمان درباره ی دین نظر ندم چون اولا امکان نداره دو نفر به یک موضوع یکسان نگاه کنند و اونو متفاوت نبینند چون برداشت های متفاوتی وجود داره....
دوما من اگه یک کتاب بنویسم ممکنه یک جاهاییش از حقوق زن دفاع کنم یه جاهایی از حقوق مرد بعد یک نفر بیاد فقط اونجاهایی رو که من درباره حقوق مرد نوشتمو برداره بعد بگه تبعیض جـنس‍‌‍یتی در فلان کتاب... قصد توهین ندارم ولی شخصا فک می کنم خیلی نباشن کسایی که قرآنو با تفسیرش خونده باشن تازه من خودم خیلی از تفسیر ها رو قبول ندارم بنابراین تو اگه می خوای جواب این سوالا رو پیدا کنی به نظر من بهتره که بری با یک نفر که قرآنو احادیثو خونده و روی این موضوعات تسلط کامل داره رو در رو نه از طریق نتو اینا صحبت کنی...
اگه دین اسلام واقعا دین درستی نباشه یا درش تبعیض جـنس‍‌‍یتی وجود داشته باشه این همه آدم که از دینای دیگه هستن نمی یان مسلمون بشن البته من تکذیب نمی کنم که خیلی ها هم از اسلام به دینای دیگه گرایش پیدا کرده اند همون طور که گفتم برداشت های متفاوت وجود داره... :)

به نقل از پری‌ناز :
آیه میارید، حدیث میارید، اخطار میدن که بحث باید اجتماعی باشه، آیه میارید، حدیث میارید، قفل می کنن، اعتراض میکنید که چرا قفل شد، و تاپیک جدید میزنید.

خب میدونم این یه خط که من پریدم وسط تایپ کردم به هیچ دردی نمیخوره و تاثیری احتمالا نداره؛ ولی نمیخواید این روندو بس کنید و هر بحثی رو توی انجمن خودش انجام بدید تا پستایی که بعدِ اجتماعی دارن وسط جرّوبحثتون سرِ با دینی و بی دینی و حجاب زمان پیامبر(که به جامعه ی الان ما ربطی نداره) و قبول داشتن یا نداشتنِ ترجمه ی قرآن و صحّت داشتن یا نداشتنِ احادیث، گم نشن؟

دین بخشی از اجتماع ماس مخصوصا در این موارد نمی شه گفت فقط از بعد اجتماعی ....

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از پری‌ناز :
مسئله اینجاست که طبق معمول، پریوش چند تا آیه و تفسیر میاره و بقیه هم شروع میکنن به بحث روی اون آیه ها، "دفاع" به قول خودتون، و همینجوری ادامه میدین و کیه که نگه داره این مدل بحثو مگر مدیرا که بیان قفل کنن؟
خودتون ادامه ندید دیگه!

:)

خیر دوست خوب! :)
افرادی هستن که در این تاپیک ادعا میکنند که بعد اجتماعی داره! :|
اما من میگم در همین بعد اجتماعی هم دین غالب بسیار بسیار تاثیر داره!
من فقط چند تا از احکام دین رو برای شما میارم! :)

فقط چند تا!

1-دیه زن نصف مرده

2-ارث زن نصف مرده

3-مرد حق داره زنش رو بزنه

4-مرد حق داره هر چند تا زن که دلش میخواد داشته باشه! که البت بعضی میگن 4 تا اصلی + کلی فرعی! :D

5-زن برای خروج باید از مرد اجازه بگیره

6-در قرآن اومده مرد از زن برتری داره و تسلط داره (برده داری)

7-مرد میتونه زن رو طلاق بده بدون این که حتی به زن اطلاع بده

8-زن باید حجاب داشته باشه که مرد یک وخت زبونم لال...

9-مجازات زن زنا کار با اون همه محدودیت 2 برابره مرد زنا کاره

10-زن برای ازدواج و حتی برای خارج رفتن و ادامه تحصیل دادن به اجازه پدر نیاز داره

باز هم هست واقعاً

میخواید بگید از دین نیست؟ :| اینا از کجا میان واقعاً ؟

از تو جیبم در نمیارم احکامو :|

+++++++++++++++++++++++++++++++

بهله خوب به هر حال ایرانی هاا خیلی با شعورن و در اجتماع دین اصلاح شده رو به کار میبرن! :D

یک درصد فک کنید دین خالص بود این جا هم میشد مث عربستان! :|

robo.poor

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دهدشت

این حرفا یی که شما میزنید فقط بحث رو به انحراف میکشونید
جواب اینهارو باید در تاپیک اعتقادی بگیری

اما بنده اعتقاد دارم تو جامعه ی جنوب کشور(شمال رو نمی دونم)
زن به عنوان یک نماد است

زن به عنوان یک ناظر است

به زن جامعه به عنوان یک مفسد فی الارض نگاه میشه
اما کسی مرد ها رو که نگاه به زن ها میکنه کاریشون ندارن

بنده بعد از مراسم عقد دختر عموم با سران طایفمون در این مورد بحث کردم
شما شمال کشوریا باید برید خدا رو شکر کنید که به حرف زن ها گوش میدن

بچه ای تو مدرسمونه میگه اصلا زن برا چیه ؟؟؟
زن اصلا موجوده؟؟؟
این تاثیر مخرب جامعه ی ماست

تو جامعه ی ما دلیل انتخاب زن ها لایق بودن برا زندگی نیست
ملاک اونه که از طایفه ی دیگر باشد تا بعدا که فرزند به دنیا آمد بر تعداد طایفه ی خود افزوده بشه
(همونطور که میدونید طایفه مثل نام خانوادگی است که از پدر گرفته میشه و ربطی به طایفه ی مادر نداره)

حال شما این منطقه رو اصلا میتونید حتی تصور کنید؟

بنده کفتم اصلا توازن برقرار نیست

ShiNinG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد

ببینید دوستان . تو جامعه ی ما و کلا تو آسیا و باز بخوایم دقیق تر بشیم کشور های عربی و افغانستان و ازین قبیل کشور ها ، حقوق زن خیلی پایمال میشه . اینو هممون قبول داریم . اما اینکه در کشور های اروپایی این مشکلات وجود نداره به خاطر دینشون نیست ، به خاطر تحولاتی ِ که در گذر زمان بهش دست پیدا کردن ، شما می دونید در دوران قرون وسطی جامعه اروپا چه حالتی داشته ؟ چقدر مطالعه داشتید در زمینه ی مشکلات زنان در اون دوره ؟ از نظر من مشکل زیاد در جامعه ما ، و این به این خاطر ِ که ما در های تحول و جریان های تازه و روشنفکری رو به روی جامعه بستیم . نه به خاطر دینمون . چون هر دینی پتانسیل انحراف رو داره .

..زهرا..

همون زهرا
نام مرکز سمپاد
فرز III
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

آقا شما دارید راجع به چی بحث میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
همه چی تو دین درست و با عدالت بیان شده مگر این که به عدالت خدا شک داشته باشین
فقط درست اجرا نمیشه که اونم به ما مربوط نیست و بحث کردن راجع بهش دردی رو دوا نمیکنه (;
:D

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از ..زهرا.. :
آقا شما دارید راجع به چی بحث میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
همه چی تو دین درست و با عدالت بیان شده مگر این که به عدالت خدا شک داشته باشین
فقط درست اجرا نمیشه که اونم به ما مربوط نیست و بحث کردن راجع بهش دردی رو دوا نمیکنه (;
:D

من هم احکام دین رو آوردم! :)

آیا احکام دین نیست؟

اگه نیست توضیح بدید!!!

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

ما که توضیح دادیم شما قبول نکردید!!!
بعدشم گفتن بحث اعتقادی جاش اینجا نیست

kasandan s

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
پردیس فرهنگیان مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی

تبعیض جنسیتی به نظرمن ساخته یه مشت ترسو و ریاکاره.... وبحثش با دفاع از حقوق جنسی افراد فرق میکنه...تبعیض جنسیتی یه نوع ظلمه هم به افرادی که شامل این تبعیض مین هم به کل جامعه :D ....
والان تو این اوضاع پسرا و دخترا با تبعیض نسبت به هم حریص تر میشن و فک میکنن چه خبره؟؟؟؟!!!!! .....اینجوری بخواد پیش بره فساد اجتماعی بیشتر میشه تا اینکه افراد جامعه امنیت بیشری داشته باشن

Persian Knight

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر/سخت افزار

یه اظهار نظر جدید :
http://www.baharnews.ir/vdcaw6n6.49nei15kk4.html

البته این آقا که معلوم الحاله ولی افرد مث ایشون وقتی بر سر قدرت باشن طبیعیه که شاهد تبعیض جنسیتی باشیم

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

کلا همه چی خوبه هیچ تبعیض جنسی هم نداریم اصلا, همین سر کوچه ی ما پارکه همه راحتن اونجا , ایران کشور ازادی ها , تازه امریکام ترسیده ازمون :-"

(دلم واسه محمود تنگ میشه =(( )

بالا