پاسخ : تبعیض جـنسیتی ؟ چرا؟
به نقل از ریـحـانـه :
این تاپیک، با تاپیک «این همه تبعیض بین دختر و پسر...مقصر عرف جامعه است؟» ترکیب شد.
+دستت درد نکنه ریحانه جون,ولی بنده مجبورم دوباره اون پست دور و درازم و تایپ کنم!!!
*اول من همین الان معذرت خواهی کلی کنم از اونایی که حرفای من و توهین برداشت میکنن!!
تبعیض جنسیتی درکل دنیا وجود داره!
که بعضی جاها نمیشه اسمش و گذاشت تبعیض!! چون واقعا زیاده رویه بهش بگیم تبعیض!
ولی اگه بخوایم درباره ی تبعیض جنسیتی در ایران صحبت کنیم,باید بگم که این آغاز تبعیض محسوس از اول انقلاب شروع شد!
که خانوما باید حجاب داشته باشن و نرن ورزشگاه و.......!
که این موضوع شاید یک توهین مستقیم بود به آقایون!! که شما نمیتونین چشماتون و نگه دارین و جنبه ندارین خانوم بی حجاب ببینین و کنار یک خانوم فوتبال تماشا کنین!
البته قبل از انقلاب هم تبعیض بود,ولی نامحسوس بود!
حالا بگم ریشه ی تبعیضا چیه؟؟
به نظر من در تاریخ کهن ایران هیچ فرقی نبوده بین خانوم ها و آقایون!
و هیچ تبعیضی قائل نمیشدن! و به خانوما به دید کالا نگاه نمیکردن! مثلا کوروش بزرگ میگه: بانوان ما,تاج و تخت این سرزمینند!
و قبل از ورود اعراب به ایران هیچ پادشاهی دیده نشده که بیش از یک همسر داشته باشه!!
اعراب,دختر هاشون و زنده به گور میکردن!! زن هارو به دید برده نگاه میکردن! زن براشون کالا بود وبس!
با حمله ی اعراب به ایران, و به دست گرفتن ایران برای سال ها!! که بهتره بگم قرن ها,ایران هم این تبعیض رو پذیرفت!!
این تبعیض در اوایل ورود اعراب به قدری بود که استفاده ی جنسی از زنان ایرانی,برای مردهای عرب حلال اعلام شد!!
از اون به بعد بود که ایران شد فرهنگ خانه ی اعراب! فرهنگ ایرانی از بین رفت و فرهنگ تازیان نشست!!
در دوره ی قاجار هم این تبعیض بسیار بود!! ولی زنان ایرانی به این باور نرسیدند که کالا نیستند!!
+اما حالا!!من به عنوان یک دختر که در این جامعه زندگی میکنه,تبعیض رو لمس میکنم! حسش میکنم!
تبعیض نیست که من نتونم برم بازی تیم مورد علاقم و نگاه کنم؟؟ بازیکن مورد علاقم و تشویق کنم؟؟
تبعیض نیست که من,واسم حجاب اجبار باشه که تو خودت و نمیتونی حفظ کنی؟
تبعیض نیست که من باید موسیقی,که تا الان واسش تمام وجودم و گذاشتم نتونم ادامه بدم,چون تو تحریک میشی؟؟
تبعیض نیست که من نتونم تو سیاست باشم چون تو رجال سیاسی هستی؟؟
تبعیض نیست که من نتونم مهندسی نفت بخونم,ولی تو زنان و زایمان بخونی؟؟؟
تبعیض نیست که من اگه بلند بخندم و احساساتم و بروز بدم بهم میگن فاحشه؟؟
تبعیض نیست که من باید همیشه سرم و بمدازم پایین و آسته برم و آسته بیام,ولی تو بازم چشم چرونی کنی؟؟
تازه اینا کمش بود!!
خیلی هست این تبعیض های ناعادلانه!!
و همشم به خاطر فرهنگ پذیری غلطه!!
و جمله ی آخرم و حرف دلم به عنوان یک دختر ایرانی:
+کاش گاهی مرد بودم!!میشد شادیم را به کوچه ها بریزم!! از ته دل بخندم!!و هیچ ماشینی جلوی پایم ترمز نکند!
آری! من از زن بودن, در این سرزمین,سخت دلگیرم!!