انتظار شما از تلـویـزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتظار شما از تلـویـزیون

به نقل از علی سینا :
قطعا صدا و سیما منتظر شما نمیمونه که هروقت تلویزیون رو روشن کردی برنامه های باحالش رو پخش کنه ! ;D

ما (منظورم نوجوانانه :د ) فقط مخاطب نیستیم واسشون. بقیه بزرگسالان و مردم پیر ( :د) و حتی کودکان رو هم باید در نظر بگیرید. پس اگه یک زمانی شما تلویزیون رو روشن کردید و خوشتون نیومد بیش تر مواقع به همین دلیله.

پیشنهاد دیگری که من دارم داره تقریبا عملی میشه. جدا کردن موضوعات و اختصاص دادن یک شبکه به هرکدام. که البته هنوز خیلی کار داره هر شبکه.
منم موافقم با اینکه هر شبکه یه موضوع جدا داشته باشه البته کم کم داره اجراه هم میشه

ولی اگه به فرض هر شبکه هم مخصوص گروه خاصی باشه اونوقت به نظرتون میتونن این همه برنامه رو اجرا کنن؟؟؟ اخه الان که از تکنولوژی انتن ها ی دیجیتال به جای انالوگ استفاده میشه درسته بودجه تاسیس شبکه کم شده اما باید فکر اینم کرد که اداره ی یک شبکه و تامین برنامه های اون ازتاسیسش سخت تره .

حتی اگه برنامه ها رو تامین کنن به نظرتون درسته این همه بودجه صرف بشه برای ایجاد شبکه های مختلف اخه بودجه مملکت که الکی نیست
برا همین مدیرای شبکه ها مجبور میشن شبکه هاشونو خصوصی کنن یعنی کابلی کنن که اینم از نظر دولت اسلامی مشکل داره چون نظارتش سخت میشه
پس یه راه حل دیگه:
زمانبندی
اگه توجه کنین هر گروه سنی تو یه زمان خاص از تلوزیون استفاده میکنن حالا اگه با یه برسی درست این زمانها معلوم بشه و تو هر زمان برنامه ی مربوط به همون گروه سنی اجرا بشه خوبه البته بعضی زمانها هم چند گروه سنی با هم میان که چارش همزمان اجرا کردن برنامه ها ست
موافقین؟؟

+
به نقل از شقایـقツ :
البته منم منظورم این نیس که تی وی کلاً همش بشه برنامه واسه ی قشر ِ ما ، ولی حداقل یه زمانی رو اختصاص بدن بهمون .
درسته که ما فقط مخاطبشون نیستیم،ولی بالاخره مخاطبشون هستیم . جز ِ مخاطباش که هستیم :د
ولی یه برنامه،فقط یه برنامه ی درست حسابی واسه ی منُ شمای نوجوون داره؟یه برنامه ای که ارزش دیدن داشته باشه داره؟ دِ نداره دیگه ;D
یه برنامه ی درست حسابیَم اگه میذارن سر ِ یکی دو ماه نابودش میکنن بره ، به هر دلیلی!بعد ما مجبوریم بشینیم برنامه کودک نگاه کنیم:| :))
کاملا موافقم و این مشکلم بر میگرده به مدیریت محتوا که اونم ... حالا بگذریم از بحث خارج میشیم

ولی به نظر من هر چیزی یه راه حلی داره .راه حل این مشکلم اینه که از پیشنهاد های مردم استفاده کنن
این طرح رو پارسال اجرا کردن اما مدتش کوتاه بود یه چند وقتی برنامه هاشون خوب بود اما بعدش دوباره .... روز از نو روزی از نو

‍‍+دوپست متوالی ترکیب شد!

میگم ک چون تکراریه دیگه :))
باید چن تا فیلم اکشن بزارن مردم حال کنن :))
مثلا ماتریکس...حیمز...بروسلی...و....
کارتونای الانشونم ک تو دیواره کلا :))
باید چیزای قدیمیو بزارن :-"
مث:: فوتبالیستا و اینا
ولی فیلمای ایرانی صرفا نزارن :)
چون ک اصن همه اش ب ازدواج ختم میشه و همچنین این ک پولی ب اون صورت خرجشون نمیشه :-"
همه اش گیر پولن و ب فکر جیب خودشون :((

برنامه های خوب بزاره(جالب و با محتوا B-)). اینکه طبق زمانبندی نشون داده شده بزاره.تا حالا دیدم که یه برنامه تا نیم ساعتم دیر شده

به نقل از Cristiano Ronaldo :
میگم ک چون تکراریه دیگه :))

باید چیزای قدیمیو بزارن :-"
مث:: فوتبالیستا و اینا
اما قسمت قرمز با قسمت مشکی تناقض داره!

درسته که این کارتون ها شاهکار بودن اما همین پخش مجدد باعث بوجود اومدن این ذهنیت(تکراری) نمیشه؟

اگه هدفمند کار کنن میتونن برنامه های خوبی ارائه بدن اما بدیش اینه که خوشونم از دیدن این فیلما :-& :-& :-&

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
اما قسمت قرمز با قسمت مشکی تناقض داره!

درسته که این کارتون ها شاهکار بودن اما همین پخش مجدد باعث بوجود اومدن این ذهنیت(تکراری) نمیشه؟
نه
ببین فیلمای مسخره و مضخرف ایرانی صرفا باعث تکراری شدن شده و نه اونا
اونا چون حذابن چنین ذهنیتیو بوجود نمیاره :-"

نظرتون راجع به تئاتر تو تلویزیون ایران چیه؟
آیا نقششو بخوبی ایفا میکنه؟
لازمه که بیشتر و بهتر پرداخته بشه؟

نظرتون راجع به تئاتر تو تلویزیون ایران چیه؟
آیا نقششو بخوبی ایفا میکنه؟
لازمه که بیشتر و بهتر پرداخته بشه؟
تئاتر؟
اصلاً نقشی داره که بخواد خوب یا بد ایفاش کنه؟
خیلی هم بهش توجه میشه تو ایران و شدیداً نیاز داره که بیش‌تر و بهتر پرداخته بشه.

خطاب به مدیر ها : لطفا اینو پاک نکنید

عاقا ماکه از تلوزیون ایران ناامید شدیم همین شبکه ها ی دیجیتال هم هی قطع میشه
ولش کنین برین یه رسیور بگیرین خودتونو خلاص کنین ...کانالهای بووووووووووق رو هم ببندین

راه حل از این بهتر؟؟

به نقل از aliabedini :
خطاب به مدیر ها : لطفا اینو پاک نکنید

عاقا ماکه از تلوزیون ایران ناامید شدیم همین شبکه ها ی دیجیتال هم هی قطع میشه
ولش کنین برین یه رسیور بگیرین خودتونو خلاص کنین ...کانالهای بووووووووووق رو هم ببندین

راه حل از این بهتر؟؟
میدونی چند نفر واسه همین شبکه ها زحمت میکشن و کمک میکنن بهتر بشه؟
بعد شما نشستی تو خونه میگی ماهواره کنین ملت؟ :د
خیلی غیر منطقیه که بخوایم بگیم شبکه هامون افتضاحه . نیست؟

به نقل از علی‌سینا :
میدونی چند نفر واسه همین شبکه ها زحمت میکشن و کمک میکنن بهتر بشه؟
بعد شما نشستی تو خونه میگی ماهواره کنین ملت؟ :د
خیلی غیر منطقیه که بخوایم بگیم شبکه هامون افتضاحه . نیست؟
میتونه خیلی بهتر باشه به جای اینکه ایم همه برنا مه های مضخرف پخش کنه یکم چیزای بهتر پخش کنه نه برنامه داره و نه هدفمنده

به نظر من تلویزیون ما خیلی خوبه اما برنامه هایی که پخش میکنه افتضاحا در افتضاحه ;D
آخه آدم می تونه یه تلویزیون خاموشو تماشا بکنه وحوصلش هم سر نره اما وقتی tv بازه هی این کانال بزن هی اونیکی که یه برنامه ی خوب داشته باشه که تو نگاه کنی
واقعا آدم اعصابش خورد میشه دیگه نه؟؟؟؟؟

به نقل از aliabedini :
میتونه خیلی بهتر باشه به جای اینکه ایم همه برنا مه های مضخرف پخش کنه یکم چیزای بهتر پخش کنه نه برنامه داره و نه هدفمنده
به نقل از helia 2013 :
به نظر من تلویزیون ما خیلی خوبه اما برنامه هایی که پخش میکنه افتضاحا در افتضاحه ;D
آخه آدم می تونه یه تلویزیون خاموشو تماشا بکنه وحوصلش هم سر نره اما وقتی tv بازه هی این کانال بزن هی اونیکی که یه برنامه ی خوب داشته باشه که تو نگاه کنی
واقعا آدم اعصابش خورد میشه دیگه نه؟؟؟؟؟
خب هدف این تاپیک اینه که راهکار بدید؟ بگید باید چه کارایی انجام بشه و چه برنامه هایی تولید
نه اینکه فقط بگیم بده یا خوبه بدون ذکرِ دلیل

خب هدف این تاپیک اینه که راهکار بدید؟ بگید باید چه کارایی انجام بشه و چه برنامه هایی تولید
نه اینکه فقط بگیم بده یا خوبه بدون ذکرِ دلیل
بهترین کار اینه که مسئولان تقییر کنن؟؟ :-?

به نقل از aliabedini :
بهترین کار اینه که مسئولان تقییر کنن؟؟ :-?
این ممکنه بهترین راه باشه اما مسئول جدیدی هم که روی کار میاد به نظرات همه نیاز داره تا بتونه به نحو احسن کارشو انجام بده
چون در نهایت این مردمن که مشخص میکنن کارکردش خوبه یا نه

×بحث زیاد منحرف نشه.نظر بدید

حرف همه یه چیزه اینکه برنامه ها تکراریه
به شخصه اصلا هیچ کدوم از برنامه های تلویزیون رو نگاه نمیکنم اما خب................
اینجا یه چیزه دیگه هم وجود داره این فیلم هایی که میگین مزخرفه(والبته منم همین نظر و دارم ) برای خیلیا جذابیت داره طوری که بشینن راجبش نقد و بررسی کنن(با تکرار نگاه کنن :-w) و......
اینجا ما داریم فقط خودمون و میگیم.....
به اطرافتون نگاه کنین که بقیه چطوری راجب این فیلما (مزخرف :-w) صحبت میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!
سلایق مختلفه الان میگیم فیلم اکشن بذارن یکی دوس نداره میزنه میگه اه :-& ( ;D)
اینی که بگین شبکه ها رو جدا کنن تا حد زیادی امکانش مقدور نیس خب چون که واقعا تهیه این همه برنامه کار مشکلیه که حداقل تهیه یه شبکه باید با برنامه ریزی باشه که بدونن مسال و چیکار کنن(فکر کنم البته! ;D)

خب...رسیدیم به تلویزیون... این جعبه جادویی... یا بهتر بگم جعبه جدا کننده خانواده ها از هم...
من که کلا بدم میاد ازش... تا میرم تو حال میشینم،همه به جای اینکه با هم صحبت کنیم و همدیگه رو نگاه کنیم،باید بشینیم به یه صفحه نگاه کنیم که آخرش هم هیچی در نمیاد ازش!!
در کل من که حدود 2 سال هست که دیگه نگاه نمیکنم مگه سر نهار و شام یا اینکه بخوام پیش خانواده باشم... 8-|
و از تلویزیون بیزارم
ترجیح میدم از اینترنت هر چی بخوام دانلود کنم و ببینم ;;)
خب فک کنم یه مقدار بی ربط حرف زدم... تا دیس هاتون به سمتم سرازیر نشده بهتره قطعش کنم ;D
احساس من از تلویزیون ایران در سال اخیر اینه که صرفا جو زده شده!!!
همین ...بدون اینکه بخواد کیفیت کانالهاش رو ببره بالا،میخواد کانالهای بیشتری تولید کنه،صرفا جهت جذب مخاطب!!!
خب آخه این چه کاریه!!
همون شبکه یک رو میکردین تماشا و نمایش...
دو رو میکردین پویا و کودک...
سه رو میکردین جوان و ورزش...
چهار مستند وشما!!
شش که اخبار
هفت آموزش و سلامت
هشت هم که قرآن
آی فیلم و پرس و العالم و اینها هم که خودشون...
از اونجایی که فعلا با خصوصی سازی حالا به دلایلی مشکل داریم،بهتر نبود کیفیت برنامه ها بیشتر بشه تا کمیتشون؟
در مورد سریالها هم که غالبا سریال های آبدوخیاری دل نوازان،دل دادگان،دل شوریدگان،دل ... که صرفا قصه عاشقی دو نفره که به هم میرسن... خب این سریالها برای افراد ایجاد هیجان کاذب میکنه!!مخصوصا قشر نوجوان و جوانهای زیر 23-24 که امکان ازدواج هم براشون نیس...
و این باعث کلی ضرر هست...
حداقل میخواین از این نوع ها نشون بدین،همه رو به هم نرسونین بابا ;D ... این خیلی بهتر و واقعیتره!!
البته این چیزها فقط به تلویزیون ما مختص نیست و کل جهان متاسفانه سینما و تلویزیونش اینطوریه!!
به جای ترویج محبت و ایثار و صلح و اینها،میان چمیدونم همش خانواده هایی رو نشون میدن که یا دعوا میکنن یا ...
خب این تاثیر خودش رو میگذاره!!
البته سریالهای واقعا خوب هم داشتیم به نظرم . مثل مسافران(ساخته رامبد جوان) و ساختمان پزشکان و ... که مشکلات جامعه رو در قالب طنز خیلی زیبا به نمایش گذاشته بودن...
بعد مثلا شما میشینی فیلم لاست رو میبینی!! کلی مفهوم ها فلسفی رو توی دیالوگهاشون میگن به طوری که فرهنگشون رو به مخاطب به طور غیر مستقیم القا میکنه!! و همچنین جذابه...
ولی حالا ما چند تا از این فیلمها داریم؟ و یا بهتر بگم: اصلا داریم از این فیلمها؟
به جای این همه گسترش شبکه ها بشینیم یه فیلم درست حسابی مثل لاست یا فرار از زندان یا 24 یا... درست کنیم،شرف داره به این کارها !! ;)

کلا از تلویزیون زیاد خوشم نمیاد(چه ایران چه جای دیگه)
اگر بخوام یه برنامه ی جالب و جذاب ببینم فیلم امریکایی دانلود می کنم
از برنامه های تلویزیون فقط مستند رو دوست دارم البته مستند های ایرانی رو نه ها...
انتظارمم اینه که همینجوری ادامه بده برنامه هاش خیلی مسخرس من که نمی بینم
چون بهتر از این نمی تونه باشه
اره خلاصـــــــــــــه

به نقل از Y@S@M@N :
کلا از تلویزیون زیاد خوشم نمیاد(چه ایران چه جای دیگه)
اگر بخوام یه برنامه ی جالب و جذاب ببینم فیلم امریکایی دانلود می کنم
از برنامه های تلویزیون فقط مستند رو دوست دارم البته مستند های ایرانی رو نه ها...
انتظارمم اینه که همینجوری ادامه بده برنامه هاش خیلی مسخرس من که نمی بینم
چون بهتر از این نمی تونه باشه
اره خلاصـــــــــــــه
خب فیلمای آمریکایی چه ویژگی هایی دارن که شما رو جذب کردن؟
میشه این ویژگی هارو تو سینمای ایران پیاده کرد؟
چرا مستندای ایرانی نه؟
چرا باعث شده فک کنین همه ی برنامه هاش مسخرست؟

خب فیلمای آمریکایی چه ویژگی هایی دارن که شما رو جذب کردن؟
میشه این ویژگی هارو تو سینمای ایران پیاده کرد؟
چرا مستندای ایرانی نه؟
چرا باعث شده فک کنین همه ی برنامه هاش مسخرست؟
*نمیگیم فیلمای آمریکایی (البته نمونه بارز هستند) ولی فیلمهای کشور های دیگه برای ساخت روش کار میشه
موضوعات جالبی دارن و یک موضوع رو صد بار نمیسازن
اگه جلوه های ویژه داشته باشه که دیگه خودتون میدونین ;D
تو فیلمای ایرانی 90 موضوع فیلم توسط ارشاد سانسور میشه
اخرش همه به زدواج 2 نفر ختم میشه :x
و...
*همیشه توی مستند های ایرانی یک نفر گوینده هست که همه چیزو میگه
اگه هم کس دیگه ای باشه کیفیت میشه 0
مستند ایرانی هم که موضوعاتش به درد خودش میخوره یا اگه موضوعش جالب باشه گوینده یه جوری حرف میزنه که ادم از زندگی ناامید میشه و...
*چون هیچ کدوم از برنامه هاش تو زمان خودش پخش نمیشه
مسئولان همه به فکر این هستن که یه چیزی درست کنن و پولشونو بگیرن
موضوعاش تکراریه و همش به فکر این هستن که پاچه خواری کنن مثلا اگه برنامه نوجوانان باشه همش نصیحت میکنن یا... (خودتون بهتر میدونین)
همه موضوعاش جوری درست شده که به نفع دولت تموم بشه (کی گقته؟؟؟ من که نبودم :-")
*یکی از پر بیننده ترین برنامه ها هم برنامه ی خبر هست که مخاطب اون از 10 سال به بالا هستند که تو ایران همش حذف میشه :-" البته نمیگم بقیه جاها حذف نمیشه ولی دیگه نه تا این حد یه چیزیم هست که اگه کسی ساعت 6 صبح اخبارو بینه میتونه تا شب ده بار تکرار اونارو ببینه (البته این هم مختص ایران نیست ولی تو ایران بیشتر شایعه)
بعضی روز ها (بعضی روز ها که چه عرض کنم همه روز ها) اخبارش با روز قبل فرقش تو هواشناسیه ;D

Back
بالا