پاسخ : انتظار شما از تلـویـزیون
خب...رسیدیم به تلویزیون... این جعبه جادویی... یا بهتر بگم جعبه جدا کننده خانواده ها از هم...
من که کلا بدم میاد ازش... تا میرم تو حال میشینم،همه به جای اینکه با هم صحبت کنیم و همدیگه رو نگاه کنیم،باید بشینیم به یه صفحه نگاه کنیم که آخرش هم هیچی در نمیاد ازش!!
در کل من که حدود 2 سال هست که دیگه نگاه نمیکنم مگه سر نهار و شام یا اینکه بخوام پیش خانواده باشم...
و از تلویزیون بیزارم
ترجیح میدم از اینترنت هر چی بخوام دانلود کنم و ببینم

خب فک کنم یه مقدار بی ربط حرف زدم... تا دیس هاتون به سمتم سرازیر نشده بهتره قطعش کنم

احساس من از تلویزیون ایران در سال اخیر اینه که صرفا جو زده شده!!!
همین ...بدون اینکه بخواد کیفیت کانالهاش رو ببره بالا،میخواد کانالهای بیشتری تولید کنه،صرفا جهت جذب مخاطب!!!
خب آخه این چه کاریه!!
همون شبکه یک رو میکردین تماشا و نمایش...
دو رو میکردین پویا و کودک...
سه رو میکردین جوان و ورزش...
چهار مستند وشما!!
شش که اخبار
هفت آموزش و سلامت
هشت هم که قرآن
آی فیلم و پرس و العالم و اینها هم که خودشون...
از اونجایی که فعلا با خصوصی سازی حالا به دلایلی مشکل داریم،بهتر نبود کیفیت برنامه ها بیشتر بشه تا کمیتشون؟
در مورد سریالها هم که غالبا سریال های آبدوخیاری دل نوازان،دل دادگان،دل شوریدگان،دل ... که صرفا قصه عاشقی دو نفره که به هم میرسن... خب این سریالها برای افراد ایجاد هیجان کاذب میکنه!!مخصوصا قشر نوجوان و جوانهای زیر 23-24 که امکان ازدواج هم براشون نیس...
و این باعث کلی ضرر هست...
حداقل میخواین از این نوع ها نشون بدین،همه رو به هم نرسونین بابا

... این خیلی بهتر و
واقعیتره!!
البته این چیزها فقط به تلویزیون ما مختص نیست و کل جهان متاسفانه سینما و تلویزیونش اینطوریه!!
به جای ترویج محبت و ایثار و صلح و اینها،میان چمیدونم همش خانواده هایی رو نشون میدن که یا دعوا میکنن یا ...
خب این تاثیر خودش رو میگذاره!!
البته سریالهای واقعا خوب هم داشتیم به نظرم . مثل مسافران(ساخته رامبد جوان) و ساختمان پزشکان و ... که مشکلات جامعه رو در قالب طنز خیلی زیبا به نمایش گذاشته بودن...
بعد مثلا شما میشینی فیلم
لاست رو میبینی!! کلی مفهوم ها فلسفی رو توی دیالوگهاشون میگن به طوری که فرهنگشون رو به مخاطب به طور غیر مستقیم القا میکنه!! و همچنین جذابه...
ولی حالا ما چند تا از این فیلمها داریم؟ و یا بهتر بگم: اصلا داریم از این فیلمها؟
به جای این همه گسترش شبکه ها بشینیم یه فیلم درست حسابی مثل لاست یا فرار از زندان یا 24 یا... درست کنیم،شرف داره به این کارها !!