- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : کارشناسی ارشد
اصلا من نمیفهمم برای چی میان اظهارنظر میکنن وقتی تازه وارد دانشگاه شدن!
من که از بهمن قراره برم سرکار جدی. نه واقعا من هیچ عجلهای ندارم. جدی میگم اینو!
اصلا یه تاپیکو نمیذارن برای خودمون باشه ها واللا!
والا ما اینجا داشتیم خیلی خوش و خرم و fun طور باهم صحبت میکردیم راجع به این برهه از زندگیمون! جمع خودمون بود و برای اولین بار بعد از مدتها من حس میکردم سمپادیا داره برام مفید واقع میشه...
بیاین به همون روند خودمون ادامه بدیم :)
بیخیال این حرفهای این ۲-۳ صفحه.
برام حرفای بچههای تازه لیسانس داده اصلا مهم نیست! ولی اینکه میان بدون اینکه چیزی بدونن جو میدن واقعا برام غیرقابل تحمله خببه نقل از سَعیده :مهسا تو واقعا از شنیدن حرفای کسی که تازه کنکور لیسانس داده انرژی مثبت یا منفی میگیری ؟ بی خیال بابا مثلا سه سال دانشگاه رفتیا دیگه میدونی چه باید بکنی چه نباید دیگه ، چرا آخه تاثیر میگیری از حرفای کسایی که هنوز دانشگاه هم نرفتن و نمیدونن چه خبره اونور قضیه صرفا یه چیزایی شنیدن از اطرافیانشون!؟
من جدی یه سوال دارم! تو چرا داری صنایع میخونی؟؟
دانشکده روانشناسی و مشاوره باید میرفتی از اول
دوستان هنوز دانشگاه نرفته یا سال اول!
ضمنا! شما ها رو چه به کنکور ارشد که میاید اینجا ؟ پاشید برید سر درس و مشقتون بشینید از ترم یک هم به کنکور فکر کردید نکردیدا! :P
کنکور یه دونه بود با اون اسم وحشتناکش که یه سال از عمر هرکسی رو میگرفت اونم کنکور لیسانس بود والسلام!
وقتی آدم وارد جامعه میشه باید بتونه همه چیز رو در کنار هم مدیریت کنه!کنکور صرفا یه امتحانه برای ورود به مقطع بالاتر. قرار نیست آدما یک سال و حتی چند سال از عمرشونو برای این امتحان صرف کنن ، (اینا رو به خودمم میگم البته )
کنکور همون چهار پنج ماه مطالعه براش بسه ،
چه خبره آخه! کجا داریم میریم؟
دنبالمون کردن آیا؟؟
مهسا!
امسال قبول نشدیم میریم سر کار اصن کلیم حال میده
اصلا من نمیفهمم برای چی میان اظهارنظر میکنن وقتی تازه وارد دانشگاه شدن!
من که از بهمن قراره برم سرکار جدی. نه واقعا من هیچ عجلهای ندارم. جدی میگم اینو!
به نقل از Hespride :ضمنا من دیگه اینجا هر اظهار نظری از جانب بچه های سال دوم دانشگاه به پایین ببینم، من میدونم و اونا
اصلا یه تاپیکو نمیذارن برای خودمون باشه ها واللا!
والا ما اینجا داشتیم خیلی خوش و خرم و fun طور باهم صحبت میکردیم راجع به این برهه از زندگیمون! جمع خودمون بود و برای اولین بار بعد از مدتها من حس میکردم سمپادیا داره برام مفید واقع میشه...
بیاین به همون روند خودمون ادامه بدیم :)
بیخیال این حرفهای این ۲-۳ صفحه.