• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارشناسی ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده(96) شرکت خواهید کرد؟

• بله بعنوان کنکور ازمایشی

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله برای کنکور اصلی برای اولین بار.

رای‌ها: 3 27.3%
  • بله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.

رای‌ها: 1 9.1%
  • خیر

رای‌ها: 6 54.5%
  • هنوز تصمیم نگرفته ام

رای‌ها: 1 9.1%

• رای‌دهندگان
    11
پاسخ : کارشناسی ارشد

الان من دو ترمم رو ۲۰ تا بردارم میشه ۴۰ تا که ۱۰ واحدم میمونه! ۶ تاش رو تابستون بردارم! میمونه ۳ تا معرفی به استاد و پروژه و کارآموزی!
تقریبا ترم ۹ ام خالی میشه! و میتونم برا کنکورم بخونم!
موافقی بهزاد؟
بعد اینکه برا ما ۱۴۰ تاست که ۹۱ تا پاس کردم!

من اگر قرار بود نه ترمه باشم، ترم۹ رو مرخصی می‌گرفتم و واحدهای باقیمانده رو ترم ۱۰ پاس می‌کردم و ترم۹ که مرخصی بودم برای کنکور می‌خوندم. یعنی همه ی بچه‌هامون همین کارو می‌کنن.

به نقل از Ali pasha 4/20 :
الان من دو ترمم رو ۲۰ تا بردارم میشه ۴۰ تا که ۱۰ واحدم میمونه! ۶ تاش رو تابستون بردارم! میمونه ۳ تا معرفی به استاد و پروژه و کارآموزی!
تقریبا ترم ۹ ام خالی میشه! و میتونم برا کنکورم بخونم!
موافقی بهزاد؟
بعد اینکه برا ما ۱۴۰ تاست که ۹۱ تا پاس کردم!
خب اگه میخوای سال بعد کنکور بدی که نیازی نیس اینقد زیاد واحد ورداری ... تابستون بیشتر از شیش واحد نمیتونی ورداری؟
17 تا این ترم وردار 20 تاهم ترم 8(با پروژه) ،6تاهم تابستون ،بقیش ترم 9
اگه زیاد ورداری معدلت میاد پایین،معدل رو رتبت تأثیر داره
درضمن اگه زود فارغ بشی سال بعدش تو قضیه سربازی و معرفی و اینا مشکل پیدا میکنی

به نقل از مهســـــــــــــا :
من اگر قرار بود نه ترمه باشم، ترم۹ رو مرخصی می‌گرفتم و واحدهای باقیمانده رو ترم ۱۰ پاس می‌کردم و ترم۹ که مرخصی بودم برای کنکور می‌خوندم. یعنی همه ی بچه‌هامون همین کارو می‌کنن.
اینم پیشنهاد خوبیه .. کلن اگه 5 ساله تموم میکنی سعی کن واحداتو پخش کنی که بهت فشار نیاد رو معدلت تأثیر نذاره ... ترم 9هم مرخصی واسه کنکور

مهسا تو کدوم آزمون ثبت نام میکنی؟پارسه؟مدرسان؟..

به نقل از بهزاد 93 :
مهسا تو کدوم آزمون ثبت نام میکنی؟پارسه؟مدرسان؟..
پارسه ان‌شاءالله.
یعنی کلا امیدوارم آژمون بدم حالم بهتر شه واسه درس خوندن :) چون خب کلی به خودم فشار آوردم که ۸ترمه تموم شه بعد اگر قرار باشه سال بعد کنکور بدم واقعا دلم می‌سوزه اینقدر خودمو اذیت کردم :دی برای همین امیدوارم واقعا بخونم :)
یه سوال! الان روزی چند ساعت می‌خونی؟

پیشنهاد مهسا رو یکی یه سری بهم گفت زیاد جدی نگرفتم ولی الان که فکر میکنم بهترین گزینست!
بعد اگه ده ترمش کنم تیر ماه که فارغ شدم اگه یک سال برا سربازی وقت باشه میتونم سال بعد هم کنکور بدم دوباره!نه؟ :))

چون خب کلی به خودم فشار آوردم که ۸ترمه تموم شه بعد اگر قرار باشه سال بعد کنکور بدم واقعا دلم می‌سوزه اینقدر خودمو اذیت کردم :دی برای همین امیدوارم واقعا بخونم
مهسا ینی خیلی عذاب وجدان نداشته باشم که ۸ ترمه تموم نمیکنم؟
خیلی اذیت دارم میشم سره این موضوع! :(

پارسه ان‌شاءالله.
یعنی کلا امیدوارم آژمون بدم حالم بهتر شه واسه درس خوندن :) چون خب کلی به خودم فشار آوردم که ۸ترمه تموم شه بعد اگر قرار باشه سال بعد کنکور بدم واقعا دلم می‌سوزه اینقدر خودمو اذیت کردم :دی برای همین امیدوارم واقعا بخونم :)
یه سوال! الان روزی چند ساعت می‌خونی؟
عه منم پارسه میدم ... راستی یادت نره حتمن گروهی ثبت نام کنین با بچه هاتون :-"
الان 5ساعت
کلن اگه بریم دانشگاه به نظرم بهتره،چون اونجا چنتا کنکوری میبینیم باهاشون درس میخونیم میایم تو جو کنکور

پیشنهاد مهسا رو یکی یه سری بهم گفت زیاد جدی نگرفتم ولی الان که فکر میکنم بهترین گزینست!
بعد اگه ده ترمش کنم تیر ماه که فارغ شدم اگه یک سال برا سربازی وقت باشه میتونم سال بعد هم کنکور بدم دوباره!نه؟ :))
آره میتونی .. چون 12 ماه بعد میشه تیر ماه سال بعدش،بعد وقتی دفترچه رو بگیری مدارکتو بفرستی 3ماه طول میکشه جوابتو بدن .. ینی شهریور،تا اون موقه میری دانشگاه ثبت نام میکنی سربازیت میپره ;)

مهسا ینی خیلی عذاب وجدان نداشته باشم که ۸ ترمه تموم نمیکنم؟
خیلی اذیت دارم میشم سره این موضوع! :(
نه بابا! چه عجله‌ایه؟! من خیلی پشیمونم که اصرار داشتم ۸ترمه تموم کنم! ترم۴ خیلی بهم فشار اومد. خیلی واحد برداشته بودم...
اکثر ۸۹یای ما ۹ترمه‌ن...
به نقل از بهزاد 93 :
عه منم پارسه میدم ... راستی یادت نره حتمن گروهی ثبت نام کنین با بچه هاتون :-"
الان 5ساعت
کلن اگه بریم دانشگاه به نظرم بهتره،چون اونجا چنتا کنکوری میبینیم باهاشون درس میخونیم میایم تو جو کنکور
تخفیف داره ثبت‌نام گروهیش؟
آقا من الان اشکم درمیاد خب! ۵ساعت آخه؟!‌ از وسط ماه رمضون تا حالا داری روزی ۵ساعت می‌خونی؟ من چه جوری جبران کنم آخه این همه نخوندمو :))
خوبه منم اقلا ۲هفته بخونم تو این مدت قبل شروع دانشگاه!! X_X
اصلا خجالت کشیدم!

نه بابا! چه عجله‌ایه؟! من خیلی پشیمونم که اصرار داشتم ۸ترمه تموم کنم! ترم۴ خیلی بهم فشار اومد. خیلی واحد برداشته بودم...
اکثر ۸۹یای ما ۹ترمه‌ن...تخفیف داره ثبت‌نام گروهیش؟
آقا من الان اشکم درمیاد خب! ۵ساعت آخه؟!‌ از وسط ماه رمضون تا حالا داری روزی ۵ساعت می‌خونی؟ من چه جوری جبران کنم آخه این همه نخوندمو :))
خوبه منم اقلا ۲هفته بخونم تو این مدت قبل شروع دانشگاه!! X_X
اصلا خجالت کشیدم!
آره 20درصد
نه بابا گفتم الان 5 ساعت .. اون اولا یه ساعت بود :-" تازه الانم 5ساعت غیر مفید میخونم ،ینی تقریبا 2ساعت مفید :))
ولی هیچی یاد نگرفتم چون اصن باتمرکز درس نخوندم .. منتظرم هرچی زودتر مهر بشه برم دانشگاه 8-|

Back
بالا