• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارشناسی ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده(96) شرکت خواهید کرد؟

• بله بعنوان کنکور ازمایشی

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله برای کنکور اصلی برای اولین بار.

رای‌ها: 3 27.3%
  • بله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.

رای‌ها: 1 9.1%
  • خیر

رای‌ها: 6 54.5%
  • هنوز تصمیم نگرفته ام

رای‌ها: 1 9.1%

• رای‌دهندگان
    11
پاسخ : کارشناسی ارشد

در مورد تخفیف پارسال یه برگه بسیج زده بود 40 درصد تخفیف واسه امتحان های پارسه
حدس می زنم فعالی بسیج بخواد
دیگه خودتون بپرسید
شرمنده هی می گم خودتون بپرسید من خودم زوده واسم ارشد ، دیگه اطلاعاتم قوی نیست فقط در حد شنیده هام می گم که بی خبر بی خبر نباشید از یه مسئله ;D

به نقل از John Nash :
دیگه خودتون بپرسید
شرمنده هی می گم خودتون بپرسید من خودم زوده واسم ، ارشددیگه اطلاعاتم قوی نیست فقط در حد شنیده هام می گم که بی خبر بی خبر نباشید از یه مسئله ;D
بسیج که فرق میکنه کلن ... بسیج دانشگاه ما یه سری 85درصد تخفیف زده بود واسه مدرسان :-"
واسه این ثبت نام نیازی نیس وابسته به نهادی باشی،فقط باید 20 نفر هم رشته ای جمع کنی یه نفر به عنوان نماینده بفرستی واسه اوکی کردن
البته یه مزیتشم اینه که کسی که نمایندس میتونه 2نفر رو معرفی کنه که رایگان ثبت نام بشن ;D

به نقل از John Nash :
دیگه خودتون بپرسید
شرمنده هی می گم خودتون بپرسید من خودم زوده واسم ارشد ، دیگه اطلاعاتم قوی نیست فقط در حد شنیده هام می گم که بی خبر بی خبر نباشید از یه مسئله ;D
من؟ :-" بسیج؟! :-" بسیج فعال؟! :-"

نه بابا :دی من همون تخفیف ثبت‌نام گروهی رو می‌خواستم که شامل حالم نمی‌شه :دی چون خودمم بکشم ۱۹ نفر نمی تونم جمع کنم ببرم ثبت‌نام :))
من خیلی خرم :دی تو نمایشگاه کتاب نصف قیمت ثبت‌نام می‌کردن! من ثبت‌نام نکردم اون‌موقع :| در مرحله‌ی انکار کنکور به سر می‌بردم هنوز :دی

به نقل از مهســـــــــــــا :

نه بابا :دی من همون تخفیف ثبت‌نام گروهی رو می‌خواستم که شامل حالم نمی‌شه :دی چون خودمم بکشم ۱۹ نفر نمی تونم جمع کنم ببرم ثبت‌نام :))
من خیلی خرم :دی تو نمایشگاه کتاب نصف قیمت ثبت‌نام می‌کردن! من ثبت‌نام نکردم اون‌موقع :| در مرحله‌ی انکار کنکور به سر می‌بردم هنوز :دی

والا من هم بسیج فعال نیسم هر دفعه هم اومدم بسیج ثبت نام کنم(به دلیل تخفیفی که پارسه میده) برگه ثبت نام بسیجم برگشت خورد فکر کنم می دونند نیتم صاف نیست ;D
البته اونقدر ها هم خنگ نیستند هرچی التماس کردن بیا اردو صافات مگه من رفتم ;D
خوب شد گفتین من یادم باشه تو نمایشگاه کتاب نصف قیمت ثبت نام کنم ;D
فرصت ها مثل ابر بهاری از دست می روند
نمایشگاه کتاب بین المللی؟

به نقل از John Nash :
والا من هم بسیج فعال نیسم هر دفعه هم اومدم بسیج ثبت نام کنم(به دلیل تخفیفی که پارسه میده) برگه ثبت نام بسیجم برگشت خورد فکر کنم می دونند نیتم صاف نیست ;D
البته اونقدر ها هم خنگ نیستند هرچی التماس کردن بیا اردو صافات مگه من رفتم ;D
خوب شد گفتین من یادم باشه تو نمایشگاه کتاب نصف قیمت ثبت نام کنم ;D
فرصت ها مثل ابر بهاری از دست می روند
نمایشگاه کتاب بین المللی؟
:))
بله بله! نمایشگاه کتاب بین‌المللی که اردیبهشت هر سال تو تهرانه

دانشگاههای دیگه هم میشه ها :-"

به نقل از بهزاد 93 :
دانشگاههای دیگه هم میشه ها :-"
آخه دوستام اکثرا دانشگاه شریف یا تهرانن. بعد شریفی‌هامون اپلای می‌کنن. تهرانی‌ها هم که گفتم شرایطشونو... اینه که کسی رو نمی‌شناسم معرفی کنم :دی

آخه دوستام اکثرا دانشگاه شریف یا تهرانن. بعد شریفی‌هامون اپلای می‌کنن. تهرانی‌ها هم که گفتم شرایطشونو... اینه که کسی رو نمی‌شناسم معرفی کنم :دی
بذار مهر بشه شاید بتونی با بچه های رشته های دیگه هم ثبت نام کنی

ینی تاپیک ارشد هم یه روز نیای چار صفحه میره جلو ;D
به ملت پول بده تا بیان ثبت نام کنن ;D

لیستی وجود نداره که ضریب معدل دانشگاهها توش مشخص شده باشه؟!

Back
بالا