- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : کارشناسی ارشد
بعد اینکه رشته ی ما با بقیهی رشتههای مهندسی خیلی فرق داره به نظرم. منظور هم از کارهای عملی کارهای خیلی خفن نیستش! ۲تا از استادامون میگفتن که بچههایی که از پیام نور قبول شدن یه خط کد زدن بلد نیستن. شما میدونین کسی که دانشجوی ارشد نرمافزار بشه بدون اینکه برنامهنویسی بلد باشه یعنی چی؟!!! برای یه مهندس نرمافزار برنامهنویسی مثل دونستن ریاضیات دبستانی در حد دو دو تا چهارتا هست!
باز هم تاکیدم بر این هست که من نظر خودمو نگفتم!من چه میدونم خب آخه این حرف ۲-۳ نفر از استادمون بود دقیقا.
بعد اینکه کی گفته ما کتاب نمیخونیم؟! والا به خدا ما کتابهای مرجع رو میخونیم! رشتهی کامپیوتر با زیست و شیمی خیلی فرق داره!دوستم که زیسته قشنگ فقط جزوه میخونه و وویس پیاده میکنه! ولی درمورد ما قضیه کاملا متفاوته و ما از ترم اول کتاب منبع به زبان انگلیسی خوندیم و میخونیم. تو هر درس هم چندین منبع...
الان منم خواستم دفاع کنم از بچههای دانشگاههای (اسماً) قویتر!
اینجا کسی محاسبات عددی هست تو منابع کنکورش؟ میشه به من بگین محاسباتو چه جور باید خوند؟ من پاسش نکردم...
من نظر شخصی خودمو نگفتم به خدا! نظر اساتید رو گفتم صرفا!به نقل از Hespride :من چند روز نبودم امیدوارم به برنامتون عمل کرده باشید
فقط یه چیزی دیدم به نظرم اومد توضیح لازمه
راجب حرف مهسا در مورد دانشگاه های ضعیف و اینا. توی کنکور ارشد به طور ویژه ازادی ها و پیام نوری ها نتیجه های خیلی خوبی میگیرن. میدونی چرا؟
چون کتاب میخونن!
کتاب خوندن خیلی مهمه. دانشگاههای خوب یا جزوه های اساتید هست یا اصن درس نمیخونن و بیش از حد عملی کار میکنن به قول شما. که خب این خوب نیست. ارشد و دکتری اصلا برای کار عملی نیست (در 90 درصد مواقع!) . بلکه تحصیلات تکمیلی برای کارهای پژوهشی و علمی هست که در نتیجه باید کسی که ارشد و دکتری میخونه از نظر نظری قوی باشه . درسته که عملی هم لازمه برای نفوذ به علم ولی قطعا دانش نظری حرف اول رو میزنه
برای همین به خصوص بچه های پیام نور چون همیشه بر مبنای کتاب ها جلو میرن و وابسته به جزوه و کلاس نیستن، خوب کنکور میدن.
البته همه اینا بخشی از نظر منه. فقط خواستم دفاع کنم از بچه های دانشگاهای ضعیف تر
بعد اینکه رشته ی ما با بقیهی رشتههای مهندسی خیلی فرق داره به نظرم. منظور هم از کارهای عملی کارهای خیلی خفن نیستش! ۲تا از استادامون میگفتن که بچههایی که از پیام نور قبول شدن یه خط کد زدن بلد نیستن. شما میدونین کسی که دانشجوی ارشد نرمافزار بشه بدون اینکه برنامهنویسی بلد باشه یعنی چی؟!!! برای یه مهندس نرمافزار برنامهنویسی مثل دونستن ریاضیات دبستانی در حد دو دو تا چهارتا هست!
باز هم تاکیدم بر این هست که من نظر خودمو نگفتم!من چه میدونم خب آخه این حرف ۲-۳ نفر از استادمون بود دقیقا.
بعد اینکه کی گفته ما کتاب نمیخونیم؟! والا به خدا ما کتابهای مرجع رو میخونیم! رشتهی کامپیوتر با زیست و شیمی خیلی فرق داره!دوستم که زیسته قشنگ فقط جزوه میخونه و وویس پیاده میکنه! ولی درمورد ما قضیه کاملا متفاوته و ما از ترم اول کتاب منبع به زبان انگلیسی خوندیم و میخونیم. تو هر درس هم چندین منبع...
الان منم خواستم دفاع کنم از بچههای دانشگاههای (اسماً) قویتر!
اینجا کسی محاسبات عددی هست تو منابع کنکورش؟ میشه به من بگین محاسباتو چه جور باید خوند؟ من پاسش نکردم...