به نقل از Nighttingle :واقعا شعرهات خيلي لذت بخش و با احساسن. آدم حظ ميكنه ميخونه.
كتابت كه چاپ شد حتما خبر بده من كه حتما ميخرمش
(راست ميگن هرچه از دل برآيد بر دل نشيند)
به نقل از faezeh.v :خیلی خوبن آقا...
حتما ادامه بده،فقط اگه سعی کنی نوآوری هایِ بیشتری تو شعرت داشته باشی خیلی خوبه...یه جورایی سبک بسازی...یا سبکت تلفیقی باشه از چند سبکِ مختلف...
این که کمی متفاوت ترش کنه از نوشته های شاعرانی که تا به حال شنیدیم...
مثلا شعرِ نیمایی رو سهراب هم سروده گاهی،اما کاملا میشه تشخیص داد که این از سهراب،یا نیما مثلا...
درهرحال خیلی عالی هست آقا... :)
خیلی ممنونم دوست عزیز ! قطعا این طور که شما میگین هم نبوده ! و این نهایت لطف شما رو میرسونه !به نقل از Manfred :وقتي داشتم رو لينك تابيك كليك ميكردم اصلن انتظار اشعاري در اين حدو نداشتم. اكه اينطوري بيش بري اسمتو تو آينده زياد ميشنويم. موفق باشي
ممنونم دوست عزیز ! در مورد اینکه مشکل دارید باید بگم شاید این شعرها در حدی نیست که بشه اسمشو شعر گذاشت و اگه بی وزن و قافیه های دیگه ای بخونین خوشتون بیاد !به نقل از Eh$an :همه رو خوندم. مفاهیم و مضامین خوب و خلاقانه ای داشتن. من در کل با شعری که وزن و قافیه نداشته باشه مشکل دارم مگر اینکه یه ایده و خلاقیت خوب داشته باشه که شعرای تو داشت. :)
+ لذت بردیم![]()
بسیار متشکرم بابت انتقادتون !به نقل از سیزیف :ببن من کلاهیچی ازنقدشعرواینجورحرفاسبک وغیره نمیفهمم یعنی هیچی کلا!
بعد هم اینکه میدونی یه شاعرنباید فقدباکلمه های تکراری بازی کنه یابیاد ومثلا یه سری آرایه انتخاب کنه ویه گروه کلمه ویه مفهوم !،شاعربایدشعراشُ وقتی بگه که شعرش میاد!میفهمی منظورمُ(؟) ؟ یعنی وقتی که یه حس واقعی باشه وفقدشعربگه ویهو ببینه شعرش کلی آرایه داره خودبخود یاکلمه های جدیدوکلی فضاسازی های جدید که خودش ابداع(املاء؟)ِشون کرده و....!
شوما الان حکم یه آشپزو داری فقط مواد اولیت کلمه هاهستن واگه ازکلمه های مرسوم استفاده کنی مزه چیزی که درست میکنی هرچقدرم خوب باشه بازم تکراریه ؛فلفلُ نمکِشُ باس کم وزیاد کنی ومواد اولیه ـت رو تغییر بدی حتی !:-خلاقیت
![]()