چگونگی اغاز المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alibasirat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تابستون میخونید یانه؟چه طور؟

• میخونم ولی هنوز برنامه نریختم

رای‌ها: 29 40.8%
  • نمیخونم مگه بیکارم

رای‌ها: 8 11.3%
  • میخونم به طور وحشتناک

رای‌ها: 13 18.3%
  • سرسری یه نگاهی میندازم

رای‌ها: 6 8.5%
  • نمیدونم

رای‌ها: 7 9.9%
  • صبح تاشب خرخونی میکنم

رای‌ها: 16 22.5%
  • بستگی داره

رای‌ها: 7 9.9%

• رای‌دهندگان
    71
پاسخ : چگونگی اغاز المپیاد شیمی

به نقل از hamed.m :
سلام من امسال دومم تا الانم 2تا11 مورتیمر رو خوندم 3/4/5/6/8/9/10/11/12 چگونه رو حل کردم 4تافصل برگزیده و فصل 2تا6 2000 مسئله رو حل کردم 4تا فصل آلی سیدی 5تافصل سولومونز و 4تا فصل موریسون رو خوندم حالا بنظرتون عقبم یا خوب خوندم فعلا؟؟؟
ضمنا داریم تجزیه و معدنی رو شروع میکنیم
شرمنده که طولانی شد ;D
چندمى؟؟ اينقد پخش نخون. سولومونز رو تموم كن مثلا بعد برو سراغ كتاب بعدى

به نقل از ~Mona~ :
من عاشق شیمی هستم :x
من سال سوم راهنمایی هستم و از امسال تصمیم دارم شروع کنم ب خوندن
این طوری ک شما گفتید کلا دارم منصرف میشم ولی خب... ;D
به من گفتن اول شیمی اول و دوم و دبیرستان بخونم!
من شروع کردم ب خوندن اول دبیرستان ولی در کل اصلا احتمال نمیدم ک قبول بشم!!!
چقد اعتماد ب نفسم بالا

خودم از سوم به طور غيرجدى شروع كردم... يه شيمى عمومى رو بردار بخون مثلا سيلبربرگ، مريل

به نقل از ~Mona~ :
من عاشق شیمی هستم :x
من سال سوم راهنمایی هستم و از امسال تصمیم دارم شروع کنم ب خوندن
این طوری ک شما گفتید کلا دارم منصرف میشم ولی خب... ;D
به من گفتن اول شیمی اول و دوم و دبیرستان بخونم!
من شروع کردم ب خوندن اول دبیرستان ولی در کل اصلا احتمال نمیدم ک قبول بشم!!!
چقد اعتماد ب نفسم بالا
کاش من الان سوم راهنمایی بودم!به نظر من هرچی زود تر بهتر!باریک ا... بخون نا امیدم نباش.

من اول دبیرستانم از اول مهر شروع کردم یعنی اصن قبلش نمیدونستم المپیاد چی هست خیلی هم افسوس میخورم ک چرا از تابستون شروع نکردم چون الان سخت میشه خوند امتحانای مدرسه هم هست خیلی کم وقت اضافه پیدا میکنم تا المپیاد بخونم

• لایک
امتیازات: Mir

اتفاقا من همیشه موقع امتحانا که کلاس نبود و تعطیل بودیم میخوندم..برای امتحان نمیخوندم.. :>

من الان دومم تازه تصمیم گرفتم المپیاد رو شروع کنم تا مرحله اول چیزی نموندم به نظرتون دیره و بیخیالش شم یا نه :-?

خوب یکم هز شرایطط بگو. چندمی?معلم دارید یا نه? نهایتا چند ساعت در روز توانایی درس خوندن داری? اهل ریسک هستی?

منم میام رقابت ولی بچه ها به نظرتون عید رو چی کارکنیم؟ چه جوری هم به المپیاد بخونیم هم تکالیف مدرسه رو حل کنیم هم عید دیدنی؟؟؟؟؟

به نقل از Pariya pashaie :
منم میام رقابت ولی بچه ها به نظرتون عید رو چی کارکنیم؟ چه جوری هم به المپیاد بخونیم هم تکالیف مدرسه رو حل کنیم هم عید دیدنی؟؟؟؟؟
البته شما که اولی هستی و بحران خاصی نداری.
اما ما سومیا باید
درس مدرسه : بای بای
عید دیدنی : خیلی کم

یک حالت دیگه هم وجود داره
عید دیدنی : بای بای.
درس مدرسه :کم.
این یکم منطقی ترمیرسه به نظرم. جانب احتیاط هم توش رعایت شده :-"

به نقل از inspiré :
یک حالت دیگه هم وجود داره
عید دیدنی : بای بای.
درس مدرسه :کم.
این یکم منطقی ترمیرسه به نظرم. جانب احتیاط هم توش رعایت شده :-"

ببینید این یه جورایی نشدنیه که میگی. چون انرژی فعال سازی کنار گذاشتن عید دیدنی بیشتر از درس مدرسه است.
یعنی اگه کسی میتونه عید دیدنی رو کامل کنار بذاره میشه :
درس مدرسه: بای بای
عید دیدنی: بای بای
خیلی هم خوب و مفید.
کلا به کسی پیشنهاد نمیکنم وقتشو رو درسی بذاره که شب امتحان هم میشه خوند!

سلام
نه اصلا دیر نیست!
با توکل شروع کنید
ساعت مطالعتون بستگی به خودتون داره!
با برنامه ی دقیق با شیمی 2 و 3 شروع کنید!

.

من سال اولمو با المپ زيست شروع كردم و ب دلايلي مجبور شدم بي خيالش شم.
حالا مي خوام با شيمي شروع كنم 8-^ب نظر تون اول سراغ چ منابعي برم. :-/

یا الله
به نظر مبارک شخص شما از یه دبیرستان نمونه دولتی سطح بالا در حد تیزهوشان تو تهران که هدف کلی مدرسه کنکور هستش چقدر من شانس دارم.
۱- کاملا قبولی
۲-تلاش میخواد
۳-اگه تیزهوشان بودی بهتر بود
۴- نه شانسی نداری
۵-اضافه هاشم بده همکلاسیات بخورن.

یا الله
به نظر مبارک شخص شما از یه دبیرستان نمونه دولتی سطح بالا در حد تیزهوشان تو تهران که هدف کلی مدرسه کنکور هستش چقدر من شانس دارم.
۱- کاملا قبولی
۲-تلاش میخواد
۳-اگه تیزهوشان بودی بهتر بود
۴- نه شانسی نداری
۵-اضافه هاشم بده همکلاسیات بخورن.
اگه خوب بخونین و برای این مسیر تلاش کنید شانس دارید چه داخل مدرسه انرژی اتمی باشید چه توی محروم ترین مدرسه!

اگه خوب بخونین و برای این مسیر تلاش کنید شانس دارید چه داخل مدرسه انرژی اتمی باشید چه توی محروم ترین مدرسه!
ممنون من عادت بدی که دارم برای انجام کاری چون میدونم مشاور ها الکی امید و انگیزه میدن حتما باید از کسانی که تو این راه هستن بشنوم و واقعا شما و امثال شما تو این سایت خیلی لطف به من دارید

سلام من دهمی ام اول بین المپیاد شیمی و زیست شک داشتم طبق پیشنهاد مشاور اومدم شیمی سه هفته کلاس داشتیم و در اخر هم یک فیلترینگ کلاس ها خیلی خوب بودن ولی خب نتونستم خودمو به سطح کلاس و بچه ها برسونم و در اخر هم فیلتر شدمولی به طور کلی سوالام ایناست چه طوری درس بخونم؟از کجا بفهمم اصلا به درد المپیاد می خورم یا نه؟بمونم المپیاد یا نه؟ و اینکه الان سه راه دارم بیخیال المپیاد شم برم پژوهش برم با مسول المپیادمون صحبت کنم و در اخر خودم تو خونه بخونم مرحله ۱ ازمون بدم اگه قبول شدم دوباره برم سر کلاس بشینم ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام من دهمی ام اول بین المپیاد شیمی و زیست شک داشتم طبق پیشنهاد مشاور اومدم شیمی سه هفته کلاس داشتیم و در اخر هم یک فیلترینگ کلاس ها خیلی خوب بودن ولی خب نتونستم خودمو به سطح کلاس و بچه ها برسونم و در اخر هم فیلتر شدمولی به طور کلی سوالام ایناست چه طوری درس بخونم؟از کجا بفهمم اصلا به درد المپیاد می خورم یا نه؟بمونم المپیاد یا نه؟ و اینکه الان سه راه دارم بیخیال المپیاد شم برم پژوهش برم با مسول المپیادمون صحبت کنم و در اخر خودم تو خونه بخونم مرحله ۱ ازمون بدم اگه قبول شدم دوباره برم سر کلاس بشینم ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام دوستم :)
ببین اول باید ببینی هدفت از المپیادی شدن چیه .. می خای کنکور رو دور بزنی یا برا دل خودت می خونی ... اگه برا کنکوره ول کنی برات بهتره چون ادم نم تونه و تا هدف بزرگ رو با هم دنبال کنه ... ولی حالا اصلا می خای کنکور رو دور بزنی بزن ولی با دل و جون المپیاد خوندن رو بزار هدف اصلیت... برای نحوه درس خوندن ، من قصد تبلیغ ندارم ولی موسسه طلایی ها مشاوره های درسی خوبی می ده ... اول چند تا تست شخصیت شناسی و بعد هم تحلیل آزمونا.. نگران نباش .. ب درد المپیاد هم می خوری ... دکتر قمشه ای بودن ک می گفتن وقتی آرزویی ب دلت میوفته بدون حتما تواناییش رو داری :).. ببین تو ب سطح کلاس نرسیدی قبول ولی ب نظر من یکم بشین مطالبی ک یکم از بچه ها عقب تری رو جدی بخون و همسطحشون شو .. نگران نباش و نگو نم شه ک خوب هم میشه :) کلاس رفتن هاتو ادامه بده و همزمان مطالبی ک یکم برات سخت بودن رو سفت و سخت بخون ... شیمی المپیاد و کلا درس فوق العاده شیرینیه ک من عاشقشم .. تو هم اگه یکم با جدیت بیشتر بخونی جاهای عقب موندتو همه چی حل میشه :) فایتینگ و موفق باشی

Back
بالا