چگونگی اغاز المپیاد شیمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alibasirat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تابستون میخونید یانه؟چه طور؟

• میخونم ولی هنوز برنامه نریختم

رای‌ها: 29 40.8%
  • نمیخونم مگه بیکارم

رای‌ها: 8 11.3%
  • میخونم به طور وحشتناک

رای‌ها: 13 18.3%
  • سرسری یه نگاهی میندازم

رای‌ها: 6 8.5%
  • نمیدونم

رای‌ها: 7 9.9%
  • صبح تاشب خرخونی میکنم

رای‌ها: 16 22.5%
  • بستگی داره

رای‌ها: 7 9.9%

• رای‌دهندگان
    71
ممنون از راهنماییت اخه اصلا بحث اینجاست که از ۶ نفر کلاس نفر ۶ ام شدم و وقتی درصد ها از ۶۵ تا ۴۸ بود من ۱۳ درصد زدم از این می ترسم که ادامه شم مثل قبل باشه.ی معلم داشتیم نی گفت هر کی مرحله ۱ قبول نشه گیج اول العظمه من ب این فکر می کنم که فیلتر رو رد شدم ب مرحله ۱ نرسیدم دیگه من چ قد داغونم.فکر کنم خیلی ایه یاس خوندم :)

ممنون از راهنماییت اخه اصلا بحث اینجاست که از ۶ نفر کلاس نفر ۶ ام شدم و وقتی درصد ها از ۶۵ تا ۴۸ بود من ۱۳ درصد زدم از این می ترسم که ادامه شم مثل قبل باشه.ی معلم داشتیم نی گفت هر کی مرحله ۱ قبول نشه گیج اول العظمه من ب این فکر می کنم که فیلتر رو رد شدم ب مرحله ۱ نرسیدم دیگه من چ قد داغونم.فکر کنم خیلی ایه یاس خوندم :)

اصلا خودت رو ضعیف نبین ...تو با خودت روراست باش .. موقع کلاس ها و اون ازمونه اونطور ک راضی باشی خوندی ؟ اگه اره با ی مشاور خوب حرف بزن واگه نه بدون ک صد درصد اگه یکم بیشتر تو این ی هفته تلاش کنی مشکلی پیش نمیاد .. نگران نباش .. درضمن .اصناهمیت نده ب حرف معلمتون ک میگه هر کی مرحله اول رو رد نکنه گیجه .. الان شما دهم میرین؟اگه اره ک اصلا عیبی نداره وقت دارید هنوز .. اگه نه باید برنامتون رو فشرده تر کنین .. هیچ کاری غیر ممکن نیست :)

باز می گم کلاس ها رو برید...

اصلا به این درصدا توجه نکن من امتحان اولمو صفر درصد زدم مشکلی نیست:D
نکته اینه که ناامید نشی و تلاش کنی.

سلام.
اول یه تشکر بخاطر پدید اوردن همچین انجمنی که قطعا برای کسانی مثل من قطعا حیاتی است واجبه. تشکر.
من سال دهم هستم
دقیقا ۲۰ روز دیگه المپیاد مرحله اول ازمایشی رو به روی منه.
مدرسه گفته اگه قبول بشم بعضی از درس های مزخرف رو به نوعی حذف میکنه یعنی میزاره نرم سر کلاس برم کتاب خونه المپیاد بخونم پس برای واقعا حیاتیه.
شرایط من هم مختصر اینه:
مورتیمر۱
تا ۹
شیمی ۳ مبتکران نظام قدیم بهمن بازرگان
استوکیومتری کامل
۲۰۰۰ مسئله
فصول ۱,۲,۳,۸ و قسمتی از ۹
شیمی دهم نشرالگو نظام جدید
همراه مدرسه تا فصل ۲
حالا هرچی با خوندن این شرایط به ذهنتون اومد اعم از مشاوره ، مقایسه، عقب بودن یا جلو بودنو.... رو بگین لطفا.
سپاس فراوان.

Back
بالا