• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یهترین کارگردان دنیا از نظر شما

پاسخ : یهترین کارگردان دنیا از نظر شما

واسم جالب بود که تیم برتون این همه توی سمپادیای ایران طرفدار داره.
از نظر من نولان و تیم برتون و فینچر فیلم برای گیشه میسازن.

تعداد کارگردانایی که دوست دارم و کاراشون رو دنبال می کنم زیاده اما این چند کارگردان به نظرم بهترین ها هستند :

پیتر جکسون : ساختن فیلم های بزرگی مثل سری ارباب حلقه ها خودش دلیل قانع کننده ای که جکسون جزو برترین کارگرداناس
استیون اسپیلبرگ : از بزرگترین کارگردانان تاریخ که تنوع فیلم هاش رو کمتر کسی داره ، از یکی از بهترین فیلم ها یعنی نجات سرباز رایان گرفته تا پارک ژوراسیک ، مونیخ ، هوش مصنوعی و حتی ای تی
تیم برتون : متفاوت ترین کارگردان از نظر من ،‌ سبک خاص خودش رو داره و ایده هاش جدید و جذابه ، استفاده کردن از جانی دپ هم توی کاراش یک تصمیم فوق العادس
فرانک دارابونت : من به خاطر دو فیلم "رستگاری در شاوشنگ" و "راه سبز" همیشه این کارگردان رو جزو بهترین ها می دونستم تا اینکه سریال walking dead هم از این کارگردان منتشر شد و نشون داد که فقط فیلم نیست که در ساهتش مهارت داره بلکه سریال ساز ماهری هم هست
جیمز کمرون و گور وربینسکی هم دو کارگردان دیگه ای هستن که کاراشون رو فوق العاده دوست دارم مخصوصا سری دزدان دریایی کارائیب وربینسکی

دیوید فینچر: فیلمهای مفهومی و انتخاب بازیگر و روایت عالیِ داستان (مثل fight club)
کوئنتین تارانتینو: روایت فوق العاده، جهان بینی خاص و به کارگیری حداکثر توانایی یه بازیگر (مثل sin city که البته با همکاری فرانک میلر و رودرگز بوده)
فرانک میلر: فیلمنامه های ناب و عالی و حسِ خوندن داستان مصور توی فیلم!
کریستوفر نولان: فیلمایی مثل batman و inception و ... رو میشه ببینی و نگی کارگردان خوبه؟
مارتین اسکورسیزی: روایت عالی و جذاب! فیلم نامه انتخاب دقیق بازیگر و جزییات ساخت فیلم (مثل departed)
فرانک دارابونت: یه داستان جذاب با پایان های خوب و البته فیلمهای با مفاهیم عمیق انسانی مثل "امید" (مثل the shawshang redemption)
استیون اسپیلبرگ: فیلم های اکشن و در عین حال دراماتیک! کارگردانی که فیلمهای با شکوه میسازه! (مثل the schindler list و saving private rayan)

ببخشید تعداد کارگردانا اینقد زیاد شد :))

زیادن
ولی یدونه بخوام بگم کوبریک

تیم برتون، پیتر جکسون، و کریستوفر نولان

به مل گیبسون همبه عنوان بازیگر وهم کارگردان(و میدونید که توی فیلماش خشونت خیلی هولناک نمایش داده میشه) احترام میذارم

پولانسکی، اسپیلبرگ، کوبریک و تارانتینو رو بیشتر از بقیه می‌پسندم.

کوبریک ، برادران کوئن، پاول اندرسون

طبیعتا امثال برگمان و تارکوفسکی و فلینی خفنن، ولی سلیقه ی من متاسفانه اونقدر به ابتذال و تباهی کشیده شده که نمیتونم از فیلماشون لذت ببرم.

Back
بالا