جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
داشتم لیست کاربران تازه عضو شده رو میدیدم. اکثرشون فقط عضو شدن و فعالیتی نداشتند. نهایتا ۵ درصدشون قدم‌هایی در راستای فعالیت برداشتند! و خب این طبیعتا رضایت‌بخش نیست.

میخواستم بپرسم به نظر شما چرا یک کاربری عضو میشه ولی فعالیتی انجام نمیده؟
و اینکه آیا بچه‌های سمپادی خیلی بیشتر تو اینترنت هستند که بشه ترغیبشون کرد بیان سمپادیا؟ چقدرن اونایی که سمپادیا رو نمیشناسن و اگر بشناسن ممکنه بیان فعال بشن؟
به نظرتون چه کارهایی میشه/باید کرد تا اعضای فعال بیشتری جذب بشن؟

morva

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
مدال المپیاد
تمام شد...
پاسخ : جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

بیشتر افراد از این راه وارد میشن:
دنبال یه چیزی تو گوگل هستن
سمپادیا رو میبینن
اون صفحه رو باز میکنن و میخونن
بعد سوال واسشون پیش میاد میخوان بپرسن
اخطار میاد باید عضو شید
و عضو میشن تا بتونن کارشونو راه بندازن
و مثه ما که تو صدجا عضویمو سر نمیزنیم، پشت سرشونم نگاه نمیکنن...

×من خودمم داشتم واسه اطلاع از استرانگ شغلی سرچ میکردم که اینجارو دیدم ...ولی موندگار شدم دی (;

mehrad :|

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۲ / سلام ایران‌زمین / انرژی
شهر
تِران

یه دونه از این عروسکا هستن برا رستورانا (پلنگ صورتی و angry birds و ...) تن یه خاک انجمن خورده بکنید ، این شروع کنه جلو تازه واردا مانُور بده و بروشور پخش کنه :-"

mohaddeseh ti

❄️mohi
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
اینستاگرام

چون شما هر تاپيکى که به نظرتون بده …قفل مى کنيد
شايد اون موضوع از نظر بقيه خوب باشه …

شاكسول

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان - تبريز
دانشگاه
علوم پزشکی شهرکرد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

خوب بنظر من مشكل اينجاس ك الان اكثر افراد (چ سمپادي چ غير سمپادي )‌ خوب بيشتر وقتي ك ميخوان بذارن واسه شبكه هاي اجتماعيرو واس اف بي، توئيترو ... ميذارن و اگرم مطالب علمي تفريحي يا هر چيز ديگه اي لازم داشته باشن ميرن ب سايتاي ديگه! :-"
اوناييم ك فعاليت ميكنن اون افرادين ك اتفاقي چششون ب گفت و شنود و ح.ب ميافته و با دوسه نفر آشنا ميشن و موندگار!
بعضي افرادم احتمال داره از انجمناي ديگه خوششون بياد و بمونن!
و دليلاي ديگه...!
خوب يه دليل ديگم اينه ك همه ميگن سمپاديارو واسه افرادشو جو گرمش دوس داريم! اوونايي ك تازه واردن طبيعتا از اين جو خبر ندارن! و ميرن...!
بعضيا حتي اين جو رو ميبينن و ترجيح ميدن با دوستاني ك پيدا كردن از راه هاي ديگه اي ارتباطشونو حفظ كننن!
خلاصه ي كلام سايت انقد جذاب نيس ك بتونه كاربرارو ترغيب ب فعاليت كنه! طرح هايي مثل ،خانواده ي سمپاديا، پادكست،شب نشيني و... طرح هاي جالبي هستن ك شايد برا بعضيا تنوع داشته باشه و فعالشون كنه! :-? ميتونيم اين طرح هارو افزايش بديم و يا طرح هاي خلاقانه ي بيشتري داشته باشيم!

کاربر حذف شده 8031

مهمان

[quote author=Hespride... ]
وقتی بیشترین ارسال ها و بیشترین حجم کاربرا توی تاپیک های غیر علمی هست، خب حداقل حداقل ضررش اینه که کسانی که میخوان عضو بشن، سایتو به عنوان یه سایت تفریحی میشناسن نه علمی!
این باعث میشه خودبخود کسایی که دنبال سایت علمی هستن استقبال کمتری بکنن. و این چرخه ادامه داره تا جایی که کار سایت به الان برسه و حداقل 70 درصد از بچه ها فقط دنبال تفریحشن :|
[/quote]

یه کاربر به دوحالت ممکنه عضو سایت بشه . یا یکی از از همکلاسی ها ـش این سایت رو به اون معرّفی کنه یا اینکه خودش از طریق موتور های جستجو این جا رو پیدا می کنه .
دسته اوّل از طریق یه کسانی عضو شدن که یقینا رضایتی از سایت داشتن چون اگه نداشتن کس ِ دیگه ای رو که دعوت نمی کردن !این کاربرای دعوت کننده هم دو دسته دارن ؛ کسایی که اون طرف رو به خاطر جوّ علمی خوبی که سایت داشته دعوت کردن یا اینکه به خاطر جوّ خوب ِ غیر علمی . حالا خودمون هم میدونیم که تقریبا هیچ کاربری از اوضاع علمی سایت راضی نیست پس کسی به خاطر دلایل علمی ، کسی رو دعوت نمی کنه . حالا اون طرفی که دعوت شده به عنوان یه سایت ِ غیر علمی به سایت نگاه می کنه .
دسته ی دوّم داشتن راجع به یه مطلب علمی کنکاش می کردن که به اینجا برخوردن . حالا اگه سمپادی بوده طرف عضو هم شده . این دسته به دلیل های علمی وارد سایت شدن . پس یقینا یه جوّ علمی رو از سایت می طلبن . که واقعا همچین موضوعی تو سایت کم شده . بیشتر تاپیک ها و بحث های مربوط به موضوعات غیر علمی شده مثل : شب نشینی و خانواده و پادکست و.....
خوب وقتی یه کاربر دید ـش یا چیزی که از سایت میخواد غیر علمی باشه از سایت میزاره و میره دیگه ! ببینید ما جنبه های غیر علمی مثل خانواده و.... یه مدّت کوتاه رو شامل میشه و فوری تموم میشن . پس اون کاربر هم با تموم شدن این موضوعات از سایت میره . خوب یه چیزه دیگه این هست که این سایت مال بچّه های سمپادی هست . یه عدّه درس خون ! حالا گیریم که کاربری اومد به دلایل غیر علمی عضو شد و خیلی هم از این فعّالیت ها خوش ـش اومد ولی بعد یه مدّت میفهمه که اَی داد ، درس ـش ضعیف شده . پس میره از سایت .
امّا یه دلیل دیگه هم که هردو دسته رو تحت تاثیر قرار میده یه عدّه آدمی هستن که هعی میگن : « اَی بابا ! اینم شد سایت ؟ سایت قدیما چقد خوب بودا ! و ....» خوب طرف پیش ِ خودش میگه : « وقتی کاربرای قدیمی سایت از سایت راضی نیستن پس حتما ً سایت ِ بدیه دیگه ! » نمیدونم حالا چرا ولی همیشه کاربرای ارضا ء شده کلّ ـشون رو مینداختن پایین ُ می رفتن [nb]این موضوع قبلنا یه فرایند طبیعی بود ! الان هم طبیعی هست ولی نمیدونم چرا یه عدّه این رو اوفول سایت میدونن ! افول سایت وقتی اتّفاق میفته که بحث های خوبی نداشته باشه .[/nb]و از سایت میرفتن ولی نمیدونم چی شده که این نوع کاربرا اوّل ـش کلّی شلوغ بازی در میارن و بعد میرن ! اونم شاید رفتن !
نتیجه اخلاقی : جوهای علمی سایت رو بیشتر کنید و فعّال تر . با این کار شاید کاربرای عضو شده کمتر بشن حتّی ولی خوب تعداد کاربرای فعّال بیشتر می شن .یعنی سایت حتما باید تو زمینه های علمی و درسی به کاربرا ـش کمک کنه .

s123

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

من که با تو از همین جور اعضا اشنایی دارم
یکیشون 2روز اول که عضو شده بود خیلی وقت گذاشته بود و زیادی اینجا پلاس بود واسه همین مامانش دیگه نذاشت بیاد :-"
یکی دیگم که خودش اومده بود عضو شده بود و به فهرست که وارد شده بوده قوانینو و اینا رو دیده بود چیز جذابی مث بعضی موضوعا و اینا که وسطه یا اخره پیدا نکرده بود گف خیلی سایته چرتیه و دیگه نیومد :-?
ولی اگه همه ی اوننایی که عضو میشن اشنایی با سایت پیدا کنت تعداد کمی سایتو ترک میکنن !

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

خب طريقه(!)ى اشنا شدن رو تودوتا پست بالاتر گفتن.
بعد اتفاقى كه ميوفته اينه كه ادمه يه كم ميچرخه توى سايت اگر چيزى پيدا كرد كه علاقه داشته باشه بهش ميشه يه جورايى نمك گيرش كرد!
پيشنهادم اينه كه اگر يه پ خ براى آدمه بره كه مثلا اگر به مبحث خاصى علاقه داريد كه پيداش نكرديد ميتونيد از فلانى_ها_بپرسيد.
من يادمه عضو كه شدم دنبال يه سبك شعر ميگشتم،بعد قشنگ دو روز و نيم طول كشيد..تقسيم بندىِ ذهن همه كه مثلِ هم نيست![تو كتب و مجلات دنبالش بودم :-"]بعدشم كه يافتم داشتم به ملت فوش ميدادم كه اين چه مدل شه آخه![باعرض پوزش :-"]

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

یک نکته ای که هست این که کاربر تازه واردی میاد سایت جو سایت رو می بینه احساس خوبی بهش دست نمیده و طول می کشه همه چیز دستش بیاد خوب این مسلما خوب نیست
جو منظورم این که همه هم رو می شناسند خوش و بش می کنند همین که از کاربرا یاد میشه از دوران قدیم یاد میشه اون کاربر جدید بین این همه کاربر احساس بدی بهش دست میده!
و حتی بحث ها و موضوعاتی که تاپیکش 20و30 صفحه جلو رفته و فرد حوصله ی خوندن اونو نداره ولی دوست داره شرکت کنه خوب این ها باعث میشه انگیزه به وجود نیاد!

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

خب اره..
به نظرم اينم ميتونه جز مواردى باشه كه باعث شدن اين اتفاق بيوفته[عدم جذب كاربراى جديدو فعال]وهست هم!!

اين فاصله اى كه كاربراى جديد حس ميكنند با قديمى تر هاچيزِ جالبى نيست ولى خب نميشه كاريش كرد.

شايد اگر يه جا باشه مخصوص كاربراى جديد كه مثلا فقط كاربراى جديد و نيمه فعال اكسسش رو داشته باشن و بتونن اونجا بامحيط اشنا بشن و يه سرى دوست بيابد و بعدش وارد اين محيط[كه انصافا بعضى از دوستان ِقديمى كم نميذارن برا كوبوندن جديدى كه يه سوتى بده :|]بشن بتونه خيلى مفيد باشه تو بالابردن اعتماد به نفس ِشركت توى بحث ها!
يكى كه مياد ميبينه ي جا شونصد تا خاك انجمن خورده و فوق حرفه اى و داخلى دارن بحث ميكنند با يه عالمه ستاره رنگارنك بايدخيلى خودش ُقبول داشت باشه كه با٥تا خاكسترى بره بگه اهاى منم هستم[من نميكردم اين كارو،خيلى هام نميكنند.]

كلا خوبه'

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

خوب به نظرم محیط مخصوص واسه کاربرای جدید خوب نیست!
باید کاربرای قدیمی تر کاربرای جدید رو به بحثاشون راه بدند یعنی این که فرقی بین یه کاربر تازه و خاک انجمن خورده نذارند!
خیلی جاها دیده میشه یه کاربر تازه میاد پستی میده ولی تحویلش نمی گیرند انگار نه انگار و اگه یه کاربر قدیمی پستی مشابه اون بده یا کلا یه سوالی بپرسه جوابش داده میشه! خوب این جاست که به کاربر جدید بر می خوره و باز هم انگیزه ی پست دادنش از بین میره!
این هم هست که وقتی کاربر می بینه نمی تونه به راحتی پست بده بیشتر پستاش می شند حرف بزن و سوتی و اینا!
حتی این که کاربرای فعال شده هم که به هر حال مدتی در انجمن گذروندند هم کاری جهت تولید محتوا نمی کنند و پستاشون منوط به حرف بزن و ... ایناست!
کلا اکثر جاهایی که عمده ی کاربرا فعالیت می کنند نشان از سمپادی بودن نیست

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

نه خب..الان ميخواى راه بيوفتيم به همه بگيم فرهنگ سازى كنيد!درسته كه بايد اين كار انجام بشه،ولى تا انجام شدنش ما حجم عظيمى از كاربرايى كه ميتونستن فعاليت خوبى داشته باشن و به اين دلايل نتونستن رو از دست خواهيم داد.اين كار زمان بره واقعا"
همزمان انجام شدنش ميتونه مفيد باشه خيلى!

وفكر كنم توجيه خيلى خوبى براى فعاليت بالاى ح ب بود :)

+كسى نظر ديگه اى نداره؟

PlusME

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi 1
شهر
KerMan
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من خودم رو میگم ...
خیلی وقت بود با سمپادیا آشنا بووودم !
چندین بار اومدم و خواستم شروع کنم به ثبت نام و فعالیت ... اما تاپیک ها یه حالتی داشت انگار فقط اعضا خاک خورده باید نظر بدن !
دیگه سر قضیه خانواده سمپادیا دوستام گفتن بیا ... میاریمت تو خونوادمون !!
دیگه ثبت نام کردم و فقط توی چن تا تاپیک مثه سمپادی های شهر خودمون فعالیت داشتم !!!
به نظر من یکم آشنا بازی توی تاپیکا زیاده ... یعنی نحوه حرف زدن جوریه که انگار الان یه تازه وارد حرف بزنه محل بهش نمیدن !!!
خانواده سمپادیا خیلی مفیده !!!
توی بعضی تاپیکام بعضیا کل کل های ناجوری راه میندازن که خوب نیست و تازه واردا رو میترسونه !
مثه همین تاپیک پادکست این آخری ....

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

به نقل از PlusME :
من خودم رو میگم ...
خیلی وقت بود با سمپادیا آشنا بووودم !
چندین بار اومدم و خواستم شروع کنم به ثبت نام و فعالیت ... اما تاپیک ها یه حالتی داشت انگار فقط اعضا خاک خورده باید نظر بدن !
دیگه سر قضیه خانواده سمپادیا دوستام گفتن بیا ... میاریمت تو خونوادمون !!
دیگه ثبت نام کردم و فقط توی چن تا تاپیک مثه سمپادی های شهر خودمون فعالیت داشتم !!!
به نظر من یکم آشنا بازی توی تاپیکا زیاده ... یعنی نحوه حرف زدن جوریه که انگار الان یه تازه وارد حرف بزنه محل بهش نمیدن !!!
خانواده سمپادیا خیلی مفیده !!!
توی بعضی تاپیکام بعضیا کل کل های ناجوری راه میندازن که خوب نیست و تازه واردا رو میترسونه !
مثه همین تاپیک پادکست این آخری ....
خب كلا. با پست نهم موافقى يا نه؟!

فكر كنم الان تا حد قابل قبولى ميدونيم مشكلات اوليه كاربراى جديد چيه،راه حل پيشنهاد بديد براى رفعش...

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

ی چیزی هس طرز برخورد مدیرا
نه همشونا بعضیاشون
بهتره یکم بهتر رفتار کنن
مشکل اینجاس اونایی ک تازه عضو میشن با قوانین انجمن اینا اشنایی ندارن بهتره باشون صحبت بشه تا بفهمه فرقی نداره اون تاپیک رو چ خاک انجمن بزنه چ خودش کلا مشکل داره و باید حذف بشه تاپیک

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

طریقه موندگار شدن که البته یه نظر و سلیقه بستگی داره.....
ولی یکی از کارایی که میشه کرد و من خودم یه مدته دارم این کار رو میکنم اینه که بریم اون قسمتی که زده : "جدید ترین کاربر عضو شده" و به اون نفر یه پیغام خوش آمد بدیم....باور کنید خیلی تاثیر داره مخصوصا اگر در ادامه اش حرفای قشنگ تری هم بزنید...

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

نظر سروناز خيلى خوب و جالب بود!
حتى ميشه يه تيم باشه كه به كاربراى جديد كمك كنن،اگر كاربرا سوالى داشتن ازشون بپرسن و اين صحبتا_مثلا مشاورين سايت!يا راهنما!

مرسى از ايده ى خوبت سروناز،منم از اين به بعد انجام ميدم اين كاررو :)

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از This is me :
نظر سروناز خيلى خوب و جالب بود!
حتى ميشه يه تيم باشه كه به كاربراى جديد كمك كنن،اگر كاربرا سوالى داشتن ازشون بپرسن و اين صحبتا_مثلا مشاورين سايت!يا راهنما!

مرسى از ايده ى خوبت سروناز،منم از اين به بعد انجام ميدم اين كاررو :)
جواب نمیده. قبلاً تست شده. #جدی
طرف بعداً میاد میگه شما برا سایتتون کاربر گدایی میکنین. ( جداً دیدما ! )
:D
سعی کنین عوض این به نظرم بچه های تازه وارد رو بکشین سمت تاپیکای درست حسابی جای ح.ب مثلا.
کاربری که فقط ح.ب پست میده بهتره نباشه

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

قبلاً فک کنم یه سیستمی بوده که هرکی عضو می‌شده یه پ.خ. خوشامدگویی می‌فرستاده واسش. البته این که خود کاربرا به عضوای جدید پیام بفرستن فرق داره. ولی به نظر من جواب نمی‌ده.
به نظر من فقط باید یکم باهاشون بیشتر راه بیایم. مثلاً الان اگه یه کاربر جدید بره تو یه تاپیک بحث کنه و بخواد فعالیت مفید انجام بده کاربرای دیگه بهش محل نمی‌ذارن. اونم می‌خوره تو ذوقش دیگه. بعد اینم که خورد تو ذوقش یا اون دکمه «خروج» رو می‌زنه٬ می‌ره و دیگه پشت سرشم نگا نمی‌کنه؛ یا همش تو ح.ب. و این‌جور تاپیک‌ها پست می‌ده.

بالا