• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

خوب به نظرم محیط مخصوص واسه کاربرای جدید خوب نیست!
باید کاربرای قدیمی تر کاربرای جدید رو به بحثاشون راه بدند یعنی این که فرقی بین یه کاربر تازه و خاک انجمن خورده نذارند!
خیلی جاها دیده میشه یه کاربر تازه میاد پستی میده ولی تحویلش نمی گیرند انگار نه انگار و اگه یه کاربر قدیمی پستی مشابه اون بده یا کلا یه سوالی بپرسه جوابش داده میشه! خوب این جاست که به کاربر جدید بر می خوره و باز هم انگیزه ی پست دادنش از بین میره!
این هم هست که وقتی کاربر می بینه نمی تونه به راحتی پست بده بیشتر پستاش می شند حرف بزن و سوتی و اینا!
حتی این که کاربرای فعال شده هم که به هر حال مدتی در انجمن گذروندند هم کاری جهت تولید محتوا نمی کنند و پستاشون منوط به حرف بزن و ... ایناست!
کلا اکثر جاهایی که عمده ی کاربرا فعالیت می کنند نشان از سمپادی بودن نیست

نه خب..الان ميخواى راه بيوفتيم به همه بگيم فرهنگ سازى كنيد!درسته كه بايد اين كار انجام بشه،ولى تا انجام شدنش ما حجم عظيمى از كاربرايى كه ميتونستن فعاليت خوبى داشته باشن و به اين دلايل نتونستن رو از دست خواهيم داد.اين كار زمان بره واقعا"
همزمان انجام شدنش ميتونه مفيد باشه خيلى!

وفكر كنم توجيه خيلى خوبى براى فعاليت بالاى ح ب بود :)

+كسى نظر ديگه اى نداره؟

من خودم رو میگم ...
خیلی وقت بود با سمپادیا آشنا بووودم !
چندین بار اومدم و خواستم شروع کنم به ثبت نام و فعالیت ... اما تاپیک ها یه حالتی داشت انگار فقط اعضا خاک خورده باید نظر بدن !
دیگه سر قضیه خانواده سمپادیا دوستام گفتن بیا ... میاریمت تو خونوادمون !!
دیگه ثبت نام کردم و فقط توی چن تا تاپیک مثه سمپادی های شهر خودمون فعالیت داشتم !!!
به نظر من یکم آشنا بازی توی تاپیکا زیاده ... یعنی نحوه حرف زدن جوریه که انگار الان یه تازه وارد حرف بزنه محل بهش نمیدن !!!
خانواده سمپادیا خیلی مفیده !!!
توی بعضی تاپیکام بعضیا کل کل های ناجوری راه میندازن که خوب نیست و تازه واردا رو میترسونه !
مثه همین تاپیک پادکست این آخری ....

به نقل از PlusME :
من خودم رو میگم ...
خیلی وقت بود با سمپادیا آشنا بووودم !
چندین بار اومدم و خواستم شروع کنم به ثبت نام و فعالیت ... اما تاپیک ها یه حالتی داشت انگار فقط اعضا خاک خورده باید نظر بدن !
دیگه سر قضیه خانواده سمپادیا دوستام گفتن بیا ... میاریمت تو خونوادمون !!
دیگه ثبت نام کردم و فقط توی چن تا تاپیک مثه سمپادی های شهر خودمون فعالیت داشتم !!!
به نظر من یکم آشنا بازی توی تاپیکا زیاده ... یعنی نحوه حرف زدن جوریه که انگار الان یه تازه وارد حرف بزنه محل بهش نمیدن !!!
خانواده سمپادیا خیلی مفیده !!!
توی بعضی تاپیکام بعضیا کل کل های ناجوری راه میندازن که خوب نیست و تازه واردا رو میترسونه !
مثه همین تاپیک پادکست این آخری ....
خب كلا. با پست نهم موافقى يا نه؟!

فكر كنم الان تا حد قابل قبولى ميدونيم مشكلات اوليه كاربراى جديد چيه،راه حل پيشنهاد بديد براى رفعش...

ی چیزی هس طرز برخورد مدیرا
نه همشونا بعضیاشون
بهتره یکم بهتر رفتار کنن
مشکل اینجاس اونایی ک تازه عضو میشن با قوانین انجمن اینا اشنایی ندارن بهتره باشون صحبت بشه تا بفهمه فرقی نداره اون تاپیک رو چ خاک انجمن بزنه چ خودش کلا مشکل داره و باید حذف بشه تاپیک

طریقه موندگار شدن که البته یه نظر و سلیقه بستگی داره.....
ولی یکی از کارایی که میشه کرد و من خودم یه مدته دارم این کار رو میکنم اینه که بریم اون قسمتی که زده : "جدید ترین کاربر عضو شده" و به اون نفر یه پیغام خوش آمد بدیم....باور کنید خیلی تاثیر داره مخصوصا اگر در ادامه اش حرفای قشنگ تری هم بزنید...

نظر سروناز خيلى خوب و جالب بود!
حتى ميشه يه تيم باشه كه به كاربراى جديد كمك كنن،اگر كاربرا سوالى داشتن ازشون بپرسن و اين صحبتا_مثلا مشاورين سايت!يا راهنما!

مرسى از ايده ى خوبت سروناز،منم از اين به بعد انجام ميدم اين كاررو :)

به نقل از This is me :
نظر سروناز خيلى خوب و جالب بود!
حتى ميشه يه تيم باشه كه به كاربراى جديد كمك كنن،اگر كاربرا سوالى داشتن ازشون بپرسن و اين صحبتا_مثلا مشاورين سايت!يا راهنما!

مرسى از ايده ى خوبت سروناز،منم از اين به بعد انجام ميدم اين كاررو :)
جواب نمیده. قبلاً تست شده. #جدی
طرف بعداً میاد میگه شما برا سایتتون کاربر گدایی میکنین. ( جداً دیدما ! )
;D
سعی کنین عوض این به نظرم بچه های تازه وارد رو بکشین سمت تاپیکای درست حسابی جای ح.ب مثلا.
کاربری که فقط ح.ب پست میده بهتره نباشه

قبلاً فک کنم یه سیستمی بوده که هرکی عضو می‌شده یه پ.خ. خوشامدگویی می‌فرستاده واسش. البته این که خود کاربرا به عضوای جدید پیام بفرستن فرق داره. ولی به نظر من جواب نمی‌ده.
به نظر من فقط باید یکم باهاشون بیشتر راه بیایم. مثلاً الان اگه یه کاربر جدید بره تو یه تاپیک بحث کنه و بخواد فعالیت مفید انجام بده کاربرای دیگه بهش محل نمی‌ذارن. اونم می‌خوره تو ذوقش دیگه. بعد اینم که خورد تو ذوقش یا اون دکمه «خروج» رو می‌زنه٬ می‌ره و دیگه پشت سرشم نگا نمی‌کنه؛ یا همش تو ح.ب. و این‌جور تاپیک‌ها پست می‌ده.

Back
بالا