جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

پیغام خوش آمد اتوماتیک از طرف سیستم واقعا فایده نداره. پیغام اتوماتیکی که با یوزر ادمین فرستاده بشه جلب توجه نمیکنه. کاربران خودشون باید بفرستن.

من یک جا راهنمایی جالبی دیدم واسه سایت. توی این سایت گزینه تور رو بزنید :‌ http://www.tahlilgar.net
کسی بلده چجوری از اینا میشه ساخت؟

بعد خلاصه حرفتون این میشه که :
۱. مدیران مهربون تر باشن با کاربران جدید!‌ که نیما گفت سخته ولی مدیران باید سعیشون رو بکنن.
۲. کاربران بیشتر تحویل بگیرن ! که اینم بستگی به کابران داره.

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

به نقل از محمّد :
پیغام خوش آمد اتوماتیک از طرف سیستم واقعا فایده نداره. پیغام اتوماتیکی که با یوزر ادمین فرستاده بشه جلب توجه نمیکنه. کاربران خودشون باید بفرستن.
دقيقا به همين علت ميگيم به يه سرى سمت راهنما يا مشاور داده بشه.كاربر جديد حس ميكنه مهمِ ديگه. :D

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT

به نقل از محمّد :

خب اگه صرفا خوش آمدید باشه خیلی تاثیر نداره،اما اگه این کار هارو بکنید یه کمی بیشتر تاثیر میزاره :D :

1-لینک قسمت آموزش سایت رو هم بزارید

2-توجیه کنید کاربر رو در مورد فعالیت فروم

3-لینک سوالات متداول رو بزارید و بهش بگید سوال هاشو اونجا بپرسه :-?

4-لینک پروفایل یکی دو نفر رو هم بزارید تا اگه باز هم سوالی داشت بتونه از اونا بپرسه!

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

با توجه به حضور کم من تو سایت سه نکته دیگه(تکراری یا غیر تکراری) هم به ذهن من رسید:
1- رسیدگی مدیرا به امور سایت سلیقه ایه(نمونش پاک کردن پست ها و دخالت مدیرا تو کار های همدیگه)
2- حس میکنم برای انجام یه کار باید کلی به پر و پای مدیر بپیچی تا راضی شه(خوب از اون اول حساب کنی میبینی اصلا اگه پیشنهاد ندی اعصابت آروم تره)
3- واقعا هدف مشخصی رو دنبال نمیکنه سایت صرفا سر پاست همین

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از محمّد :
http://drawium.com/

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از محمّد :
من یک جا راهنمایی جالبی دیدم واسه سایت. توی این سایت گزینه تور رو بزنید :‌ http://www.tahlilgar.net
این و این میتونن بهت کمک کنن.

salam123

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر

جو کلی سایت شدیدا بچه‌گونه است. ممکنه به این دلیل خیلی از فارغ‌التحصیلا علاقه‌ای به فعالیت بیشتر نداشته باشن.

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

با نظر جناب دیس‌ایز‌می موافقم کاملاً.
الان نمی‌دونم من از بیرون چی‌جوری به‌نظر میام[nb]جداً خیلی مهربون ـَم؟ :))[/nb] که خیلی از کاربرای تازه‌وارد میان ازم سؤال می‌کنن؛ مثلاً می‌پرسن چطور آواتار و بانگ بزارم و از این قبیل؛ یا ح.ب؛ پ.خ، پ.ن و اینا چی‌ـَن یا مثلاً تاپیک زده قفل شده، میاد می‌پرسه چرا و منم بش توضیح می‌دم که خلاف‌قوانین یا بدون ‌محتوای خاصی بود و اینا.
خوب مطمئناً مثل ِ من زیاد هست تو سایت که حوصله‌ی این‌جور کارا رو دارن. به‌نظرم توی اون پیغامی که اتوماتیک فرستاده می‌شه به کاربر ِتازه‌عضو‌شده؛ علاوه بر یه پیام خوش‌آمدگویی کوچیک، اسم و اینک پروفایل این افراد رو بـِده و توضیح بده که کاربرا می‌تونن سؤالاتشون رو از اونا بپرسن و حالا اسم خاصی هم به عنوان سمت مثلاً به این افراد داده بشه و اونا هم تعهد بدن که خوب و مناسب برخورد می‌کنن و اینا. :د

meli_sampad

کاربر فوق‌حرفه‌ای

من خودم از طریقِ دوستام این سایت رو پیدا کردم و عضو شدم. اوایل زیاد جالب نبود و صرفا بخاطر دوستام اینجا بودم. ولی این وسط یه چیزایی هم بود که من ـو جذب کرد و خلاصه باعثِ ماندگاریم تو سایت شد و بیشتر اینها رفتارِ بقیه کاربرا با من بود. مثلا اینکه تو عکس بچگی کاربران سایز عکسی که گذاشته بودم بزرگ بود و یکی بم پ.خ داد که باید کوچیک باشه و اینا ، خب این خیلی بهتر از اینه که بیای ببینی پستت نیست شده ! یا مثلا یکی از بچه ها عکسِ پروفایل ـمو بدونِ اینکه من بهش بگم برام ادیت کرد. و همین هام باعث شد من این رفتارو نسبت به سایر تازه واردا نشون بدم. به نظرم هرپستی که پاک میشه یه پ.خ به صاحبش زده بشه دلیلِ حذفِ اونو بگه.
پیامِ خوشامدگویی هم فایده نداره چون طرف میدونه برا هرکی که عضو میشه این پیام فرستاده میشه و درواقع توجه خاصی بهش نشده! اما وقتی از طرفِ یکی از اعضای سایت بهش پیام زده میشه -مخصوصا اگه فعالیتِش زیاد باشه و مدیری چیزی باشه- بیشتر جذبِ سایت میشه.
هرچند اینا کارِ خیلی سختی شاید باشه اما نشدنی نیس.

و ی چیزِ دیگه که الان بش برخوردم اینه؛ تو این تاپیکم یکی از مشکلاتی ک جود داره و فک میکنم یکی از دلایل همین که بچه ها فعالیتشون کمه باشه اینه که فعالیتِ خاصی انجام نمیشه و اکثر انجمن ها راکدند. یجوری باید سایت رو به جریان انداخت. اینکه کنار هر انجمن ی سری خلاقیت وجود داشته باشه کمک زیادی به این موضوع میکنه. مثلا همین مسابقه هایی که برگزار میشه خوبه . اما ی چیزایی مثل خانواده سمپادیا و شب نشینی یِ زمانی طرفدار زیاد داشت اما الان یکم تکراری شدن اینا؛ اگه 2-3 ماهی ی بار همچین برنامه هایی با خلاقیتِ جدیدتر وجود داشته باشه بهتره.

تو این تاپیک هم قبلا در این مورد ی بحثایی شده و افرادی هم ک الان موردِ بحثِ ما هستن نظراتی دادن. فک میکنم بیش از همه باید ب نظرای اونا تجه بشه چون به هرحال نظراتشون بخشی از نظرای افرادی ـه ک بدون هیچ فعالیتی سایت رو ترک میکنن. نمونه:
به نقل از ramin200 :
چون سخت گیری ها زیاده طرف دلسرد میشه
وقتی یکی مثل منو میندازید بیرون خوب خودتون فکرشو کنید
یکی مثل من چه کمک هایی میتونه بکنه
به نقل از baran :
تو دهنمون ميگيم بچه
بچه هاي اينجام يه خاصيتي كه دارن خيلي درس مي خونن.
حالا چه طور انتظار دارين كه هم تو نت باشن وهم بچه درس خون .
البته آدم هايي كه هم به درسشون مي رسن و هم تو نت ان.
اما خب اكثريت اين طور نيستن.
با دوستاني هم كه معتقدند موضوع جنجال بر انگيز وجود نداره موافقم.
موضوع ها يه كم آبكي اند(البته قصد جسارت ندارم) :P
به نقل از Mëhrdad-bx :
سلام
منم از کسانی ام که فعالیت ندارم :'(
فکرم نمیکنم کسی به جز خود ما دلیل درستتشو بگه.
اول درمورد بازدید بگم: 30 نفر آنلاین کمه؟! من از قسمت آمار سایت عکسشم دارم اگه باور نمیکنید! من انجمن هایی رو میشناسم بسیار فعال تر از اینجا ولی معمولا مهمان آنلاین آنها دو رقمی هم نیست! پس اشکال از آشنا نبودن سمپادی ها با اینجا نیست. من خودم به افراد زیادی گفتم و آنها از اینکه فهمیدن یه همچین جایی وجود داره خیلی خوشحال شدن ولی اولین بار که اومدن اینجا هیچ چیز درست حسابی ای جذبشون نکرد و دیگه پشت سرشونو نگاه نکردن :-\

دلیل اصلی هم جذب نشدنه! مثلا من از علاقه مندی هام لینوکسه و این حرفا( سیستم عامل و...) ولی تنها مطلب موجود در کل انجمن سیستم عامل یه شعر به اصطلاح طنز بود!
من مدتهاست که عضو اینجام ولی هیچ چیزی تو این انجمن اضافه نشده!(خودم دست به کار میشم! چه عتیقه ای!)

علاقه مندی هام:
بحث های برنامه نویسی(شدیدا)
بحث هایی درباره لینوکس و ویندوز(تو که این جمله رو خوندی 1 دقیقه فکر کن و به خودت بگو چرا از ویندوز استفاده میکنی؟دلیل قانع کننده ای نیس)
بحث هایی درباره ایده و پروژه و ...(بالاخره سمپادی ایم)
بحث هایی درباره مراکز سمپاد و معلمین و جو آنجا و ...
بحث های داغ سیاسی و اجتماعی
و
.
.
.

من شخصا قول میدم از امروز بیشتر و بسیار زیاد فعال باشم تا سمپادی ها بیشتر اینجا جمع شن (;
به نقل از maryam :
واقعا که افتضاحه .
از خودم شروع میکنم

من خودم روزی یه بارو سر میزنم ومدت زیادیم تو نتم ولی واقعا نمی دونم اینجا چه طور میشه فعالیت کرد . اصلا حرف به دهن ادم خشک میشه . با این موافقید که بحثامون جالب نیست ؟
به نقل از maryam :
راستی می تونیم اینم بگیم که بچه ها اون صمیمیته باید داشته باشنو ندارند !!

انگار همه با هم غریبه ایم !!!
به نقل از ماجده :
درسته كه ايميل ميتونه موقتي باشه اما خوب ميتونيد تو اين ايميل بهشون بگيد كه اگه همينطوري پيش برن و فعاليت نكنن يوزرشون بسته ميشه. شايد اينجوري تاثيرش بيشتر باشه :D
به نقل از Atiyeh :
سلام
به نظر من بيشتر بحث هايي كه وجود داره بيشتر شبيه مقاله هستش . بيشتر چيزهايي هستند كه آدم فقط دوست داره اونا رو بخونه و در بيشتر مواقع نظر خاصي نسبت به مطالب نداره. من فكر مي كنم بهتره بيشتر بحث هايي گذاشته بشه كه كمي جدال برانگيز باشه و افراد نظرهاي متفاوتي رو نسبت به اون مطلب داشته باشند. (ولي متاسفانه خودم در اين زمينه چيزي به ذهنم نمي رسه !!!...)
به نقل از sogol :
ببین این اصلا مهم نیست که تعداد افراد آنلاین چند نفر باشن.اگه اینجا جذاب تر از این باشه مطمئن باشین اوضاع فرق میکنه.من که این چند روز سر زدم فقط داستان کوتاه و چندتا شعر جدید بود. فکر میکنم اگر بخشای علمی فعالتر از این بشه،تعداد افراد فعال بیشتر شه.
هرچند بعضی از اینا یا غیرمنطقی اند یا انجام شدن تاالان ولی خب.

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

خب ببین منم ک اول عضو شدم زیاد فعالیتی نداشتم و اصن یادم رفته بود
یکی بهم گف برو فلان چیزو از اونجا بردار و من اومدم
باید کاری کنی ک طرف از ی چیزی خوشش بیاد تو سایت
مثلا من ک چن بار گفتم بیاین اونا گفتن قبلا بودیم و محیطش مسخره اس

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

نظر من اینه که گروه کثیری از افراد که شامل سمپادی ها هم میشه همگی علاقه مند به فعالیت در اینترنت نیستن ! صرفا بعضی وقتا وقتی به نت محتاج میشن ازش استفاده میکنن و براشون جنبه تفریحی نداره ! عده ای هم به adsl دسترسی ندارن و حوصله Dialup ندارن واسه همین نمیان ! بعضیا هم کلا از نت سر در نمیارن ! حالا اینا شامل استفاده از اینترنت میشه !

گروهی هستند که به نت دسترسی دارند ، براشون جنبه تفریحی داره ، سمپاد هم هستند اما فعالیت نمی کنن ! چرا ؟ شاید تجربه استفاده از فروم رو ندارن ! شایدم در قدم اول کسی به استقبالشون نرفته و برعکس وقتی خطایی ازشون سر میزنه مثلا اسپم×) باهاشون برخورد میشه . مورد دیگه عدم دوست یابی ه ، کسی رو برای دوست شدن پیدا نمی کنن ، در واقع شاید روشون نمیشه با کسی باب حرف زدن رو باز کنن! این کاربر های قدیمی هستن که باید باهاشون روابط دوستانه برقرار کنند. من قبلا در بعضی فروم ها بودم ، مدیریت انجمن چند کاربر قدیمی و با تجربه رو به عنوان راهنمای سایت منصوب می کرد . به نظر من این راهنما تاثیر بیشتری در راهنمائی و کمک به کاربران جدید داره تا چندتا تاپیک برای آموزش به تازه کار ها ! میشه این قضیه رو با معلم و کتاب تمثیل کرد ! یه دانش آموز درس رو از طریق یه دبیر خوب بهتر درک میکنه تا یه کتاب ! از طرفی این راهنما ها میتونن افراد رو به نحو درست آماده کنن تا اونها بتونن جای مدیر های گذشته رو پر کنند . بالاخره همه کاربرای قدیمی نمیتونن مثلا الان بیان فعالیت کنن ! سمپادیا باید برای دهه ها باقی بمونه!
در کل من پیشنهاد میدم صنف و گروه جدیدی با عنوان راهنمای سمپادیا ایجاد بشه تا بتونیم کاربر های جدید رو جذب و سپس نگه داریم و برای به دست آوردن مراتب بالاتر در سایت آماده کنیم.

البته یه سری ایده هم هست که مثلا برای هر مرکز سمپاد یک راهنما(نماینده) داشته باشیم که هم کار دعوت در مدارس رو داشته باشه و هم کار پشتیبانی و مشاوره و راهنمائی کاربران مرکز خودشون در سمپادیا.

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از تـیـره :
نظر من اینه که گروه کثیری از افراد که شامل سمپادی ها هم میشه همگی علاقه مند به فعالیت در اینترنت نیستن ! صرفا بعضی وقتا وقتی به نت محتاج میشن ازش استفاده میکنن و براشون جنبه تفریحی نداره ! عده ای هم به adsl دسترسی ندارن و حوصله Dialup ندارن واسه همین نمیان ! بعضیا هم کلا از نت سر در نمیارن ! حالا اینا شامل استفاده از اینترنت میشه !

گروهی هستند که به نت دسترسی دارند ، براشون جنبه تفریحی داره ، سمپاد هم هستند اما فعالیت نمی کنن ! چرا ؟ شاید تجربه استفاده از فروم رو ندارن ! شایدم در قدم اول کسی به استقبالشون نرفته و برعکس وقتی خطایی ازشون سر میزنه مثلا اسپم×) باهاشون برخورد میشه . مورد دیگه عدم دوست یابی ه ، کسی رو برای دوست شدن پیدا نمی کنن ، در واقع شاید روشون نمیشه با کسی باب حرف زدن رو باز کنن! این کاربر های قدیمی هستن که باید باهاشون روابط دوستانه برقرار کنند. من قبلا در بعضی فروم ها بودم ، مدیریت انجمن چند کاربر قدیمی و با تجربه رو به عنوان راهنمای سایت منصوب می کرد . به نظر من این راهنما تاثیر بیشتری در راهنمائی و کمک به کاربران جدید داره تا چندتا تاپیک برای آموزش به تازه کار ها ! میشه این قضیه رو با معلم و کتاب تمثیل کرد ! یه دانش آموز درس رو از طریق یه دبیر خوب بهتر درک میکنه تا یه کتاب ! از طرفی این راهنما ها میتونن افراد رو به نحو درست آماده کنن تا اونها بتونن جای مدیر های گذشته رو پر کنند . بالاخره همه کاربرای قدیمی نمیتونن مثلا الان بیان فعالیت کنن ! سمپادیا باید برای دهه ها باقی بمونه!
در کل من پیشنهاد میدم صنف و گروه جدیدی با عنوان راهنمای سمپادیا ایجاد بشه تا بتونیم کاربر های جدید رو جذب و سپس نگه داریم و برای به دست آوردن مراتب بالاتر در سایت آماده کنیم.
ب ADSL ربط نداره
خودم 45 روز فعالیت عین مرد با نت سیم کارت کردم :))
چ خون دلها ک نخوردم :))

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از Cristiano Ronaldo :
ب ADSL ربط نداره
خودم 45 روز فعالیت عین مرد با نت سیم کارت کردم :))
چ خون دلها ک نخوردم :))

عزیزم تا وقتی کسی علاقه مند نباشه که با نت سیمکارت نمیاد سمپادیا ! شما لابد علاقه مند و مشتاق بودی بعد با نت سیمکارت اومدی.
نظرت راجع به بقیه پست م چیه خب چرا چسبیدی به حواشی؟ :-"

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از تـیـره :

البته یه سری ایده هم هست که مثلا برای هر مرکز سمپاد یک راهنما(نماینده) داشته باشیم که هم کار دعوت در مدارس رو داشته باشه و هم کار پشتیبانی و مشاوره و راهنمائی کاربران مرکز خودشون در سمپادیا.
موافقم و ابنو میتونی تو تاپیک خاصش بگی
+هر مرکز زیاده....هر روزم اونطور ک من میبینم 5 نفر حداقل عضو میشن
باید چن نفر فقط باشن
+با بقیه حرفات موافقم :لایک

m.mahdis

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3 کرج
شهر
کرج- کرج- کرج و بازهم کرج

من خیلیا رو دیدم که مثه منن یعنی چن سال فقط سایت و میخونن بعدم که چی بشه عضو میشن بازم ترجیح میدن فقط بخونن چرا شو دیگه نمیدنم ^-^

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

به نظر من همون انتخاب چند نفر به عنوان راهنما خیلی خوبه خو خیلی که تازه عضو میشن از خیلی چیزا خبر ندارن مثلا من اون اول که عضو شده بودم یه تاپیک زدم تو انجمن سمپاد به اسم (کیا از درس عربی متنفرن :D ) البته اون موقع اعصاب نداشتم معلم عربی ترم بهم داده بود 15 :-"
خو من این تاپیکو که زدم کمتر از 5 دقیقه قفل شد منم یهو ترسیدم :D گفت خاک بر سرم این چرا این شکلی شد مدیر انجمن هم هیچ توضیحی نداده بود مام این شکلی بودیم :-s بعد اونموقع اگه یه راهنما بود من ازش میپرسیدم چرا اینطوری شده و ازین صحبتا نگران نمیشدم دیگه :-"

بالا