• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...

پستای قدیمیم رو میخونم :| میشم .

کلاً من بچه بودم که عضو شدم و خیلی یوبس بودم . تو دنیای واقعی هم یوبس بودم !

یادمه همش توی شعر و نثر پارسی علاف بودم ! (یوبس بودم وتو جو شعر !)
بعد الگوم همین گرگ بود که بچه ها میگفتن .
بعد با فراز دوست شدم ! انقد یوبس بودم که هر روز از مدرسه به عشق صحبت با فراز میومدم .

بعد یادمه یه دختره بهم گیر داده بود تو عاشق ستاره ای ! =))

بعد اون موقع ملت میگفتن رفتیم کارسوق رفتیم میتینگ من به صورت :-< کامنتا رو میخوندم آرزو میکردم بزرگ تر بودم .

خب من اون موقع ک عضو شدم اونقدرا کاربرای قدیمی رو نمیشناسم
biountبود واسه المپ زیست میخوند دیگه پیداش نشد بعد المپ
sadlove،پگاه و... رو هم ک دوستان دیگه گفتن
بعدشم دوستان ک راجع ب سبحان گفتن
سبحان ی نفره!فقط کلی اکانت داشته اخریش اینه
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=15363

چقده خوبه این تاپیک :د

از بین همه‌ی این‌هایی که اومدن و رفتن، گلبرگ واقعاً انسان باحالی بود :د وارد تاپیک می‌شد، از یک کنار همه‌ی پست‌ها رو دیسلایک می‌کرد، موضوع اصلی هم که منتفی می‌شد و بحث به «گلبرگ چرا منفی می‌دی؟» تغییر می‌کرد :د گلبرگ علی نبود؛ علی بعدها اسم یوزرش رو به گلبرگ تغییر داد. شاید یک‌سال پیش به من پیغام خصوصی فرستاد و گفت که یوزرش بن شده و مجبور به ساخت اکانت جدید شده؛ داشت می‌رفت مکه. بعد هم گفت که حلالش کنم و همه‌ی دیسلایک‌هایی که کرده رو جبران می‌کنه و فکر می‌کنم اون موقع نزدیک به 200 امتیاز به من اضافه شد :))

همکلاسی !‌ (سعید) هم شخصیت فوق‌العاده‌ای داشت؛ ادبیات صحبتش شوخ و البته منحصر به فرد و جذاب بود و بارها هم توسط دیگران مورد تقلید قرار گرفت. حداقل توی سمپادیا یک عکاس حرفه‌ای به‌شمار میاد و هنرمندیه برای خودش. هنوز هم گهگاه، بی‌صدا میاد و میره؛ عکسی میذاره و شاید توی حرف بزن هم بشه ردش رو گرفت.

سعید.آ و احمدرضا، از نظر من بهترین مدیرانی هستند که سمپادیا به خودش دیده؛ ایده‌هایی که داشتند، طرح‌هایی که اجرا کردند و وقتی که برای فروم گذاشتند، سمپادیا رو خیلی تغییر داد. سعید اولین بار پادکست سمپادیا (سمپادکست) رو راه‌اندازی کرد و ساخت و مجری‌گری اولین پادکست رادیوسمپادیا رو به عهده گرفت؛ آخرین بار هم درجریان ساخت پادکست چهارم که به ما افتخار داد و مجری پادکست شد باهاش صحبت کردم. :د
شخصیت‌هایی بی‌نهایت مودب و منطقی دارن؛ حداقل تا اونجایی که من شناختمشون. مدت‌هاست که خبری ازشون نیست؛ البته هردو توی شبکه‌های اجتماعی دیگه هستن و فعالیت مجازیشون رو ادامه میدن. فکر می‌کنم سایت به این دو نفر خیلی مدیونه.

عماد ما هم که عالی :د از اون مدیرداخلی‌های تنبل بیکاری بود که تقریباً هرکس که میشناختش خاطرات خوشی ازش داشت. مدیر انجمن عکس بود و این طرح «تصویر چه می‌گوید» هم اون بود که پایه‌گذاری کرد. باهوش بود و توی انجمن معماوهوش هم ردپاش به راحتی پیدا میشه. الان کنکوریه و مدتی هست که لاگ‌این نمی‌کنه. شخصیت و حرف‌هاش هم زیاد برای ما مهم نیست و اهمیتی هم نمی‌دیم؛ چون خیلی خوشگله :-"

یاشار، اگر اشتباه نکنم، از اولین مدیران انجمن سینما و تلویزیون بود. زمانی که سمت معاون داشت، طرح تماشای گروهی با همکاری اون شروع به کار کرد و برای بخش سینمای فروم زحمت‌های زیادی کشید. الان هم شدیداً مشغول درس‌هاش هست و از امیدهای کنکور مدرسه‌ی ما :د

Hespride (حسین) هم که چندروزی هست به سایت برگشته و ایده‌های جدیدی داره. من دوره‌ای از بخش اعتقادی سمپادیا رو به‌یاد ندارم که بیشتر از زمان مدیریت حسین فعال و روی بورس باشه. اصولاً مدیر (=معاون) منتقدی بود و به علت حاشیه‌هایی که اون زمان به وجود اومد از سایت رفت؛ یادمه بلاگی به اسم «من و سمپادیا» داشت که من دنبال می‌کردم و مطالب هم برام جالب بود. امیدوارم بیشتر توی سایت اسمش رو ببینم :د

سمانه که در زمان وجود شوراها، در شورای علم و فن شرکت داشت و مسابقات و طرح‌هایی که برای پیشبرد اون شورا اجرا کردن، در نوع خودش ستودنی بود؛ به مسائل نجومی و رصد خیلی علاقمند بود و پارسال هم مدال نقره‌ی المپیاد نجوم رو گرفت. امسال هم کنکوریه و احتمالاً شدیداً مشغول درس :د

یوزر مارلیک هم که همیشه سر زبون‌ها بود؛ از لحاظ قدرت ادبی جایگاه پراحترامی توی فروم داشت و حضورش هم در شورای ادب و فرهنگ بی‌اهمیت نبود. نثر به‌شدت ادبی اما در عین حال ساده و قابل لمسی داشت و من هربار که ارسال‌هاش رو نگاه می‌کنم، نوشته‌ها رو با همون صدایی که اون جملات معروفش رو در پادکست اول می‌گفت می‌خونم.
سمپادیا رو، نمیشه گرفت، نمیشه گسست، اگر هزاران دات نت بهش اضافه کنن، اگر هزاران شبکه بخوان اون رو اجتماعی کنن...

TnT (آروین) هم که از اون مدیرهای با پرستیج و درعین حال صمیمی و دوست‌داشتنی هست؛ در نگاه اول ترسناک به نظر میاد اما خب چیز خوبیه :د از با سیاست‌ترین افرادی هست که تابحال ملاقات کردم و رانندگی رو خیلی دوست داره؛ هردفم که یه چیزی بهش گفتیم تهدید کرده راکت تنیسشو میکنه توی حلقمون :-"

4245 هم که عالی :د هی توی کنفرانس‌های دوستانه‌ای که توی یاهو داشتیم، جلوی یه جمع رودروایسی دار فحش میداد و کلمات سطح بالا استفاده میکرد؛ بهش می‌گفتیم "پدرام؟ عفت کلام؟"، به ترکی یه فحشی میداد که من نمیفهمیدم؛ بعد دوباره می‌گفتم "پدرام؟ فحش؟"، بعد باز یه فحش نامفهوم دیگه میداد؛ خلاصه زورمون نمیرسید بهش و نمیشد هم ری-فحش کرد :د تهش میگفتیم "آینه آینه!" خانوم عابدم شاهدن تازه :))

سیاوش مغز ریاضی بود و امیدوارم هنوز هم باشه؛ المپیادی بود اما بدشانسی آورد و قبول نشد. برای مدت نسبتاً زیادی انجمن کتب و مجلات رو سروپا نگه داشت و خب مدیر نمونه‌ای بود. امسال هم کنکور داره و پیدا هم نمیشه کردش :د

Akvan هم یادمه که از اَبرمدیرهای انجمن بود و در مدیریت فراسرشت کم نذاشت؛ معمولاً هم از لاک متافیزیکیش بیرون نمیومد و خلاصه ارسال انرژی و نیروهای ماوراطبیعی و شاید حتی اپیزودهای جدید سوپرنچرال با گروه خونیش کاملاً هماهنگ بود :د

همین شادی هم که اینجا پست میده، سال کنکورش ناگهان ناپدید شد و من دیگه اثری ازش ندیدم؛ بعد از کنکورش هم نه یاهو آن شد، نه فیسبوک پلکید، نمی‌دونم میترسه دوباره بهش بگیم تریگروومن یا هرچی حالا؛ بیاد روشن‌سازی کنه :-"

به نقل از پگاه :
ولی هیچ دیتابیسی مثل دیتابیسی که Kinder یه زمانی داشت و شاید هنوزم داشته باشه نمیشه! :))
هر جور سوتی از هر کسی توش پیدا میشه با مدارک مستند و print screen های گرفته شده!

من والا فولدر سمپادیام توی هاردم فقط 6 گیگابایت حجم داره و تشکیل شده از میلیاردها عکس و اسکرین‌شات و چت-آرشیو و ... که رنج حجم میانگینشون صدکیلوبایته؛ دوسه بار برای استفاده‌ی راحت تر خواستم مرتب و فولدر بندیش کنم که خب دیدم فقط برای اسکرول کردن باید 2_3 سال نوری برم پایین و خب سیستم هم هنگید :د و البته کاملاً هم در محدوده قانونی قرار داره؛ اما خب اگه رفیق باشیم می‌تونم عکس‌های توی حموم کاربران حقوقی و حقیقی داخل سایت رو دراختیارتون قرار بدم :-" شاید در سال‌های آتی دی‌وی‌دیش کردیم و توی نسخه‌های پلاتینیوم، گُلد ادیشن و دیلاکس به دوستداران فروختیم حتی؛ کی به کیه؟ :د

پ.ن. گاد چقدر من اسمایلی استفاده کردم!

حزب سازی "داکتر.انیاک" رو خوب یادمه. توی امضاش نوشته بود برای پیوستن به گروه G ها (همین بود فک کنم) برای خودتون یک اسم انگلیسی که با G شروع میشه انتخاب کنید و به من پ.خ کنید تا عضو گروهمون بشین. یادمه اسم اعضا رو هم توی امضا گذاشته بود. منم بهش پ.خ دادم اسممو کردم "Gali" .

+
سروش که اصلاً نمیشه فراموشش کرد. مخصوصا دعواش با علی (کیندر) ;D. یک ماه از تابستون گذشته بود و به خاطر حذف شدن پستای ح.ب‌ـش با علی دشمن شده بود. میگفت 2 ماه دیگه زندش نمیذارم :-" حالا که زندس ;D

+
فرشید (GCD) رو میشناختم ولی اون موقع برخورد نداشتم باش . ولی واسم شخصیت جالبی بود به هر حال.

+
سبحان !
این اسم خودش کلی خاطرس واسه من و خیلیا . دعواهای من و اون همه جا بود تقریبا :-". نمونش به گند کشیدن تاپیک "سوالات و مشکلات" :-"

هولم نکنين:-"
بعله کاربر قديمى نتونس نقل قول کنه:-"

اولا من همه کار کردم جز چت روم کردن حرف بزن:)

و سوالى از ممد دارم
تو خودت اصن ارزش دارى ؟

شادى جون قربونت ♥
دوست خوبه اغتشاشگرم:)))

مبينا آ لاو يو
ويل گو تو لس آنجلس:-"

خدا نسل هرچی میس مارولوسه از رو زمین برداره، الهی آمین. اینقد اومد از این تاپیک تعریف کرد ما رو برگردوند به قدیما٬ الان با موبایلم بعد با پی‌سی میام خاطره‌ها دارم برا تعریف. : )))

مردم چه خاطره ها که ندارن..والا ما راست رفتیم راست اومدیم سر به زیر...

ArmAn AriA :
اون زمانی که من تازه عضو شده بودم ، آرمان مدیر ِ شعر پارسی بود . منم که اون زمان فقط تو این انجمن فعالیت می کردم . آقا چقد اسپم می دادم و چقد تاپیک بیخود میزدم . ;D بنده خدا میومد پاک می کرد ، منم یه بار دیگه کفری شدم یه تاپیک زدم « مرگ بر ArmAn AriA » :)) . اصن هنوزم که هنوزه شرمسارم پیش ِ این مدیر انجمن .
Amir - Eblis :
یه رئالی و استقلالی خفن . ما هم یه پرسپلیسی و بارسایی . کلّا باهاش دعوا می کردم دیگه . حتّی یه بار کار به جایی رسید که من صد تا پست ـش رو دیس کردم اونم همچنین . ;D البتّه تو انجمن سیاسی باهاش موافق بودم . اصلاح طلب خوبی بود . کلّا خوب بحث می کرد . :-"
Dr.Eniac :
کلّا نمیدونم چرا دعوا داشتم با این . المپیاد ریاضی بود یا کامپیوتر . خوب المپیادی بود .
M'eYo :
بی اغراق بهترین « Dota » بازی بود که دیده بودم .در کل یه گیمر بودا . کارای ِ گرافیکی خوبی هم می کرد .
پویا م :
یه مدیر با شخصیّت عالی که خیلی اسمایل ستیز بود و من یه بار ندیدم این بشر یه اسمایل به کار ببره . برنامه نویس شاخّی بود . الانم میاد ولی کم .
ویرایش : علی اون موقع ها که بود به ما زیاد دیس می داد . :د

*-من که تازه واردم و اکثر بچه ها رو نمیشناسم!! ;D
سعید
با سعید که تو خوابگاه دانشگاه تقریبا آشنا شدم...بچه خوبیه!
پارسا
*-پارسا هم که تو دبیرستان بودیم...هر چند مث اینکه هنوز یه سری میزنه به اینجا!نمیدونم چیا رو نگاه میکنه :-"
یعنی آواتارش کِرکِر خندس =))
میم
*-مهسا خانم هم که پستهای حرف بزنش رو خیلی دوست دارم که نیست دیگه!!

ببخشید که یکم بی ربط بود...

کسایی که خود من یادم میاد از اون موقع

پارسا سعادت پناه بود که یه زمانی مدیر هم بود.
خود خانوم ندا مکرم و آرمیتا ثابتی اشرف.
همین کوزت که از همون موقع ها بود.
3ggerman و پگاه بودن.
خود محمد مطهری.
marlic
سها و پارمیس فلاح و تارا ظفری فک کنم
بعد hespride بود .sayyed
حالا کس دیگه یادم بیاد همینجا ادامه میدم!

Back
بالا