پاسخ : یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...
چقده خوبه این تاپیک :د
از بین همهی اینهایی که اومدن و رفتن، گلبرگ واقعاً انسان باحالی بود :د وارد تاپیک میشد، از یک کنار همهی پستها رو دیسلایک میکرد، موضوع اصلی هم که منتفی میشد و بحث به «گلبرگ چرا منفی میدی؟» تغییر میکرد :د گلبرگ علی نبود؛ علی بعدها اسم یوزرش رو به گلبرگ تغییر داد. شاید یکسال پیش به من پیغام خصوصی فرستاد و گفت که یوزرش بن شده و مجبور به ساخت
اکانت جدید شده؛ داشت میرفت مکه. بعد هم گفت که حلالش کنم و همهی دیسلایکهایی که کرده رو جبران میکنه و فکر میکنم اون موقع نزدیک به 200 امتیاز به من اضافه شد
همکلاسی ! (سعید) هم شخصیت فوقالعادهای داشت؛ ادبیات صحبتش شوخ و البته منحصر به فرد و جذاب بود و بارها هم توسط دیگران مورد تقلید قرار گرفت. حداقل توی سمپادیا یک عکاس حرفهای بهشمار میاد و هنرمندیه برای خودش. هنوز هم گهگاه، بیصدا میاد و میره؛ عکسی میذاره و شاید توی حرف بزن هم بشه ردش رو گرفت.
سعید.آ و
احمدرضا، از نظر من بهترین مدیرانی هستند که سمپادیا به خودش دیده؛ ایدههایی که داشتند، طرحهایی که اجرا کردند و وقتی که برای فروم گذاشتند، سمپادیا رو خیلی تغییر داد. سعید اولین بار پادکست سمپادیا (سمپادکست) رو راهاندازی کرد و ساخت و مجریگری
اولین پادکست رادیوسمپادیا رو به عهده گرفت؛ آخرین بار هم درجریان ساخت پادکست چهارم که به ما افتخار داد و مجری پادکست شد باهاش صحبت کردم. :د
شخصیتهایی بینهایت مودب و منطقی دارن؛ حداقل تا اونجایی که من شناختمشون. مدتهاست که خبری ازشون نیست؛ البته هردو توی شبکههای اجتماعی دیگه هستن و فعالیت مجازیشون رو ادامه میدن. فکر میکنم سایت به این دو نفر خیلی مدیونه.
عماد ما هم که عالی :د از اون مدیرداخلیهای تنبل بیکاری بود که تقریباً هرکس که میشناختش خاطرات خوشی ازش داشت. مدیر انجمن عکس بود و این طرح «تصویر چه میگوید» هم اون بود که پایهگذاری کرد. باهوش بود و توی انجمن معماوهوش هم ردپاش به راحتی پیدا میشه. الان کنکوریه و مدتی هست که لاگاین نمیکنه. شخصیت و حرفهاش هم زیاد برای ما مهم نیست و اهمیتی هم نمیدیم؛ چون خیلی خوشگله
یاشار، اگر اشتباه نکنم، از اولین مدیران انجمن سینما و تلویزیون بود. زمانی که سمت معاون داشت، طرح تماشای گروهی با همکاری اون شروع به کار کرد و برای بخش سینمای فروم زحمتهای زیادی کشید. الان هم شدیداً مشغول درسهاش هست و از امیدهای کنکور مدرسهی ما :د
Hespride (حسین) هم که چندروزی هست به سایت برگشته و ایدههای جدیدی داره. من دورهای از بخش اعتقادی سمپادیا رو بهیاد ندارم که بیشتر از زمان مدیریت حسین فعال و روی بورس باشه. اصولاً مدیر (=معاون) منتقدی بود و به علت حاشیههایی که اون زمان به وجود اومد از سایت رفت؛ یادمه بلاگی به اسم «من و سمپادیا» داشت که من دنبال میکردم و مطالب هم برام جالب بود. امیدوارم بیشتر توی سایت اسمش رو ببینم :د
سمانه که در زمان وجود شوراها، در شورای علم و فن شرکت داشت و مسابقات و طرحهایی که برای پیشبرد اون شورا اجرا کردن، در نوع خودش ستودنی بود؛ به مسائل نجومی و رصد خیلی علاقمند بود و پارسال هم مدال نقرهی المپیاد نجوم رو گرفت. امسال هم کنکوریه و احتمالاً شدیداً مشغول درس :د
یوزر
مارلیک هم که همیشه سر زبونها بود؛ از لحاظ قدرت ادبی جایگاه پراحترامی توی فروم داشت و حضورش هم در شورای ادب و فرهنگ بیاهمیت نبود. نثر بهشدت ادبی اما در عین حال ساده و قابل لمسی داشت و من هربار که ارسالهاش رو نگاه میکنم، نوشتهها رو با همون صدایی که اون جملات معروفش رو در پادکست اول میگفت میخونم.
سمپادیا رو، نمیشه گرفت، نمیشه گسست، اگر هزاران دات نت بهش اضافه کنن، اگر هزاران شبکه بخوان اون رو اجتماعی کنن...
TnT (آروین) هم که از اون مدیرهای با پرستیج و درعین حال صمیمی و دوستداشتنی هست؛ در نگاه اول ترسناک به نظر میاد اما خب چیز خوبیه :د از با سیاستترین افرادی هست که تابحال ملاقات کردم و رانندگی رو خیلی دوست داره؛ هردفم که یه چیزی بهش گفتیم تهدید کرده راکت تنیسشو میکنه توی حلقمون
4245 هم که عالی :د هی توی کنفرانسهای دوستانهای که توی یاهو داشتیم، جلوی یه جمع رودروایسی دار فحش میداد و کلمات سطح بالا استفاده میکرد؛ بهش میگفتیم "پدرام؟ عفت کلام؟"، به ترکی یه فحشی میداد که من نمیفهمیدم؛ بعد دوباره میگفتم "پدرام؟ فحش؟"، بعد باز یه فحش نامفهوم دیگه میداد؛ خلاصه زورمون نمیرسید بهش و نمیشد هم ری-فحش کرد :د تهش میگفتیم "آینه آینه!" خانوم عابدم شاهدن تازه
سیاوش مغز ریاضی بود و امیدوارم هنوز هم باشه؛ المپیادی بود اما بدشانسی آورد و قبول نشد. برای مدت نسبتاً زیادی انجمن کتب و مجلات رو سروپا نگه داشت و خب مدیر نمونهای بود. امسال هم کنکور داره و پیدا هم نمیشه کردش :د
Akvan هم یادمه که از اَبرمدیرهای انجمن بود و در مدیریت فراسرشت کم نذاشت؛ معمولاً هم از لاک متافیزیکیش بیرون نمیومد و خلاصه ارسال انرژی و نیروهای ماوراطبیعی و شاید حتی اپیزودهای جدید سوپرنچرال با گروه خونیش کاملاً هماهنگ بود :د
همین
شادی هم که اینجا پست میده، سال کنکورش ناگهان ناپدید شد و من دیگه اثری ازش ندیدم؛ بعد از کنکورش هم نه یاهو آن شد، نه فیسبوک پلکید، نمیدونم میترسه دوباره بهش بگیم تریگروومن یا هرچی حالا؛ بیاد روشنسازی کنه
به نقل از پگاه :
ولی هیچ دیتابیسی مثل دیتابیسی که Kinder یه زمانی داشت و شاید هنوزم داشته باشه نمیشه!

هر جور سوتی از هر کسی توش پیدا میشه با مدارک مستند و print screen های گرفته شده!
من والا فولدر سمپادیام توی هاردم فقط 6 گیگابایت حجم داره و تشکیل شده از میلیاردها عکس و اسکرینشات و چت-آرشیو و ... که رنج حجم میانگینشون صدکیلوبایته؛ دوسه بار برای استفادهی راحت تر خواستم مرتب و فولدر بندیش کنم که خب دیدم فقط برای اسکرول کردن باید 2_3 سال نوری برم پایین و خب سیستم هم هنگید :د و البته کاملاً هم در محدوده قانونی قرار داره؛ اما خب اگه رفیق باشیم میتونم عکسهای توی حموم کاربران حقوقی و حقیقی داخل سایت رو دراختیارتون قرار بدم

شاید در سالهای آتی دیویدیش کردیم و توی نسخههای پلاتینیوم، گُلد ادیشن و دیلاکس به دوستداران فروختیم حتی؛ کی به کیه؟ :د
پ.ن. گاد چقدر من اسمایلی استفاده کردم!