• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نام فیزیک را بردیم و عشق اغاز شد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ahmadreza m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نام فیزیک را بردیم و عشق اغاز شد

به نقل از H̶O̶S̶E̶I̶N̶ :
دیگه الان همه میدونن که ماده چگال -نرم و سختش- تکنولوژی و مهندسیه ;)

ماده سخت میره تو الکترونیک و مهندسی مواد به مرور. ماده نرم هم میره یه رشته ی مهندسی جدا :)

فقط نکته ای هست و اونم اینه که توی لیسانس خیلی کیهان شناسی نمیتونید کار کنید چون توی کیهان از تمام زمینه ها و روش های فیزیک در سطح پیشرفته باید استفاده کنید.
با این صحبت شما روح علم لرزید
خداییش مهندسیه ؟
جدا ؟

به نقل از dortaj :
با این صحبت شما روح علم لرزید
خداییش مهندسیه ؟
جدا ؟
فیزیک ماده چگال در سطحی که تو ایران کار میشه با تقریب خوبی مهندسیه ، خبری از تئوری درست و حسابی هم توش نیست.

به نقل از dortaj :
حتی گرایش شما هم کلاسیک میخواد
چطور میگید کلاسیک نیاز نیست
کلاسیک پایه علمه
گرایش من که نرمه کلا همش کلاسیکه و اصلا نسبیت نداره
بماند کوانتوم همون ادامه گلداشتاینه
کجای مهندسی مکانیک ، کلاسیکی میخونن که به درد فیزیک بخوره؟ ... بله کوانتم مکانیک ادامه ی گلد اشتاینه و البته دنیاش هم کاملا متفاوته :-)
گرایش من هم بیشترش کلاسیکه بله قبول دارم. کلاسیک پایه ی علم ولی مهندسی مکانیک تقریبا ربطی به فیزیک محض نداره ، همه ش دارن مهندسی میخونن

سلام. دوستان من لیست آزمایشگاها و هیِت علمی دانشکده ی فیزیک دانشگاه تهران رو میخواستم. کسی میتونه کمکم کنه؟

من المپیاد فیزیکی بودم می خوام برم ریاضی محض!!!!!
فقط هم به خاطر عشق!!اگه عاشق ایده پردازی و فکر کردن باشی برات مهم نیست که جایی استخدام بشی یا گدا بشی یا اصلا مثل افلاطون روقن فروش!پس اون دوستانی که گفتن شغل و ...سخت در اشتباه اند.برای مثال زندگینامه گریگوری پرلمان رو بخونید!

دوستان فیزیکی من یه تحقیق دارم میشه لطفا همراهیم کنید تا اخر مهر وقت دارم....

ی سری کاربرد از فیزیک ک بین مردم عمومیت کمتری دارن و کمتر کسی هست ک بدونه اون کاربرد مربوط ب فیزیکه
مثلا ی سری از کار های روزانه
ساخت شتابدهنده ذرات :D

Back
بالا